Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Το καλοκαίρι είχα ένα θέμα με έναν δίσκο ο οποιος βρισκότανε σε εγγύηση, τον έστειλα λοιπόν Μιλάνο και μου στείλαν έναν καινούριο. Χθες μετά από ένα δίμηνο ήρθα σπίτι και βρήκα error στον δίσκο. Δοκίμασα να κάνω Low Level Format, chkdisk αλλα και πάλι δεν έφτιαξε. Μήπως έχει κανεις καμια ιδέα? Ευχαριστώ

post-62422-0-41507600-1397204772_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Το καλοκαίρι είχα ένα θέμα με έναν δίσκο ο οποιος βρισκότανε σε εγγύηση, τον έστειλα λοιπόν Μιλάνο και μου στείλαν έναν καινούριο. Χθες μετά από ένα δίμηνο ήρθα σπίτι και βρήκα error στον δίσκο. Δοκίμασα να κάνω Low Level Format, chkdisk αλλα και πάλι δεν έφτιαξε. Μήπως έχει κανεις καμια ιδέα? Ευχαριστώ

κανεις rma αν εισαι σε εγγυηση η αν εισαι εκτος δοκιμασε πρωτα κανα προγραμμα τυπου hdd regenator,active killdisk,spinrite η αλλιως δωστο για ανταλλακτικα

Δημοσ.

Στη παρούσα κατάσταση δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να αλλάξει ή να διορθωθεί στο δίσκο όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις.

Το αν θα δεχτούν αντικατάσταση μέσω εγγύησης είναι υπό συζήτηση, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις.

Δημοσ.

Έχω την απόδειξη που μου στείλαν από την seagate. (Αύγουστος 13). Θα τους χέσω. Ούτε χρόνος δεν κράτησε.

χααχαχαχαχ

Δημοσ.

Έχω την απόδειξη που μου στείλαν από την seagate. (Αύγουστος 13). Θα τους χέσω. Ούτε χρόνος δεν κράτησε.

αυτο να κανεις ! εγω ειχα παρει καποτε 2 seagate 1tb με το που βγηκαν και στο 1ο bad sector , τον οποιο τον εβγαλε στο μηνα

επανω τους γυρισα πισω στο πλαισιο ,τους πηραν κανονικοτατα και περασα σε wd...μακρια απο seagate !

αμα αρχισει να βγαζει bad sectors , οι 3 γινονται 13 33 103 συντομα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...