Προς το περιεχόμενο

Λίγη βοήθεια από τους παλιότερους για Netmod,please

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!Πρώτη φορά γράφω στο forum!

Κι εγώ πρόβλημα με Netmod. :(

Λοιπόν έχω ISDN 1,5 χρόνο τώρα.Το Netmod είναι το παλιό μοντέλο και συνδέεται μόνο στην RS-232.

Από τότε που το πήρα έχω λάθη(errors) στη σύνδεση.Τα λάθη αυξάνονται κατά πολύ όταν ζορίζω τη σύνδεση. Π.χ.μετά τα 6.5kb/sec σίγουρα θα κάνει λάθη.

Κάνει errors ανά 2(π.χ από 14 πάει 16).Όταν το κάνει αυτό σταματάω να λαμβάνω δεδομένα.

Τώρα για να ξεκολλήσει πρέπει να κάνω ping εγώ με οποιονδήποτε τρόπο(δηλαδή να αρχίσω να στέλνω bytes).Συνήθως ανοίγω καινούριο Internet Explorer.Αν είμαι τυχερός θα ξεκολλήσει και θα αρχίσω να λαμβάνω ξανά data.Αν δεν το κάνω αυτό με αποσυνδέει.Σε μια ώρα μπορώ να έχω μέχρι και 30 λάθη!!!

Καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατο να κάνω οποιοδήποτε download.Το απλό surfing είναι σχετικά ανεκτό αλλά οπωσδήποτε πιο αργό,γιατί κάθε τρεις και λίγο σταματάει να receive data.

Έχω δοκιμάσει διάφορους ISP χωρίς αποτέλεσμα.Σε όλους έχω λάθη στη σύνδεση. :(

Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στα options της connection.Hardware flow control,error control κτλ αλλά πάλι τίποτα.(OS Windows XP).Ακόμα έχω τα πιο πρόσφατα firmware και οδηγούς από το helpdesk.

Το χει πάθει κανένας άλλος αυτό ή εγώ είμαι τόσο άτυχος??? :?

Συγνώμη για το μακροσκελές post αλλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου τόσο καιρό. :?:

:arrow: Αλήθεια μπορώ να αλλάξω το παλιό μου Netmod με ένα καινούριο USB?

Δημοσ.

Γενικά κατέβασε λίγο τις ρυθμίσεις όσον αφορά την ταχύτητα της σειριακής θύρας. (RS-232).

Και επίσης κοίτα και τα θέματα compresion, flow control.

Μείωσέ τα και αυτά. Αν δε γίνει τίποτα αίτηση για αλλαγή Netmod.

Θα σου φέρουν και το καινούργιο τυχερέ!

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ θερμά!!!

Με αλλαγή στο parity έχω λάθος 692 και δεν αναγνωρίζεται το netmod.

Η αλλαγή από 115200 σε 57600(που είναι η αμέσως μικρότερη ρύθμιση) δε συμφέρει γιατί χάνω τα 64kbps... :cry:

Στο μενού αυτό όμως (που θα αγνοούσα αυτή τη στιγμή ακόμα και την ύπαρξή του χωρίς τη βοήθεια σας...) άλλαξα τα stop bits από 1 σε 1.5 και 2 και είδα διαφορά τόσο σε απόκριση της σύνδεσης όσο και στα λάθη (μέχρι τώρα έχει μόνο 4).

Είτε έχω αποτέλεσμα(χλωμό το βλέπω 8) ) είτε όχι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Με σκλαβώσατε! με το ενδιαφέρον σας

Να στε καλά

Δημοσ.

πιστευω η καλυτερη λυση ειναι να παρεις τον οτε να τους πεις οτι εχεις προβλημα με την συνδεση στο δικτυο και θα ερθουν να σου φερουν καινουριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...