Προς το περιεχόμενο

Samsung ue46f7000

karembe78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. ..θα ήθελα την γνώμη σας...από προχτές είμαι κάτοχος αυτής της τηλεόρασης. ..είναι απλά υπέροχη. ..Απλά το θέμα μου είναι ότι αν κ είμαι σε απόσταση 2 με 2.5 μέτρα μου φενεται μικρή. ..αξίζει να δώσω 1000 ευρώ παραπάνω με πάω στο επόμενο μοντέλο σε 55?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με γεια σου, καλοδουλευτη. Στην αποσταση που λες 46'' ειναι πολυ καλο μεγεθος. Οι 55'' θα ειναι ελαφρως υπερβολη. Και δεν αξιζει τοσα ευρω η διαφορα. Νομιζω πως ειναι σε καποιο βαθμο θεμα συνηθειας, σε μερικες μερες θα σου φαινεται ενταξει.

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ. ..το θέμα είναι επειδή είναι πολύ λεπτές με τα bezel πολύ λεπτά δείχνει μικρή. .αν κ στην έχω στην βάση της...Θέλω να πιστεύω πως αν μπει στον τοίχο μήπως δείξει καλύτερα κ φανεί κάπως διαφορετικά. .

Καλημέρα. ..θα ήθελα την γνώμη σας...από προχτές είμαι κάτοχος αυτής της τηλεόρασης. ..είναι απλά υπέροχη. ..Απλά το θέμα μου είναι ότι αν κ είμαι σε απόσταση 2 με 2.5 μέτρα μου φενεται μικρή. ..αξίζει να δώσω 1000 ευρώ παραπάνω με πάω στο επόμενο μοντέλο σε 55?

Ο συμφορουμίτης απο επάνω έχει δίκιο. Αν όμως εσένα σου φαίνεται μικρή και μπορείς να πάς σε μεγαλύτερη σε λογική τιμή θα σε προέτρεπα. Στα 1000 ευρώ ούτε με σφαίρες πάντως. Νομίζω ένα φάσμα έως 400 ευρώ επιπλέον για 55' είναι λογικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...