Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Amazon είναι ο νέος ιδιοκτήτης του comiXology, της δημοφιλούς ψηφιακής πλατφόρμας κόμιξ η οποία επιτρέπει την αγορά και την ανάγνωση των πιο γνωστών κόμικ και γραφικών νουβέλων στον κόσμο.Στη συλλογή του comiXology περιλαμβάνονται συνολικά 75 εκδοτικοί οίκοι και φυσικά όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η Marvel και η DC. Η εξαγορά έχει ως σκοπό την περαιτέρω επέκταση της πλατφόρμας σε άκομα περισσότερους αναγνώστες σύμφωνα με εκπρόσωπο της Amazon.

Εκτός απο το διαδικτυακό κατάστημα, οι δραστηριότητες του περιλαμβάνουν mobile εφαρμογές οι οποίες θεωρούνται αρκετά επιτυχημένες όπως αυτή του iPad η οποία το 2013 απέσπασε την πρώτη θέση μεταξύ των εφαρμογών με τα περισσότερα κέρδη. Την περσινή χρονιά μάλιστα το comiXology εγκαινίασε και τη δυνατότητα δημοσίευσης και πώλησης κόμικ στην πλατφόρμα του από κάθε ενδιαφερόμενο, μια τακτική που ακολουθεί και η Amazon με το Kindle.

Όσον αφορά το μέλλον, εκπρόσωπος του comiXology επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον η Amazon δεν έχει κάποια πρόθεση απόσυρσης της ονομασίας και των εφαρμογών της πλατφόρμας, με τις δύο εταιρείες να κοιτάζουν το ενδεχόμενο καλύτερης αναπαραγωγής των κόμικ στο Kindle.

Link.png Site: Amazon

Δημοσ.

Drm comics που δίνει το comixology; No, thanks. Και γενικά δεν παίρνω τίποτα που να είναι κλειδωμένο.

Δε θα δίνω λεφτά για αγορά ενώ στην πραγματικότητα έχω πληρώσει για ενοικίαση.-

Συν, ότι αν κλείσει η εταιρία, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα και διαγραφεί ο λογαριασμός σου, τα χάνεις όλα μιας και δε σου ανήκουν κι έχεις πληρώσει απλώς την άδεια ώστε να έχεις πρόσβαση να τα διαβάσεις από τους server της εταιρίας.

Το πλήρωσα; Το θέλω ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Αν φοβάται η xy εταιρία ότι μετά θα το διαμοιράσω παράνομα (που πρακτικά με λέει πειρατή πριν καν το αγοράσω) πρόβλημα της. Ας βρει αυτή λύση. Δε θα την πληρώσω εγώ.

Ευτυχώς, από τους μεγάλους, η Image Comics (που βγάζει το walking dead) τα δίνει drm-free. Είναι η μόνη που ξύπνησε.

• Like 7
Δημοσ.

Και δεν ξέρω αν έχω χάσει εξελίξεις αλλά δεν έχω ακούσει η amazon να έχει reader με elnk οθόνη έγχρωμη για να μπορείς να διαβάζεις άνετα τα Comics. Μακάρι να γίνει αιτία να εξελιχθεί λίγο η συγκεκριμένη τεχνολογία.

Δημοσ.

Μακάρι να γίνει αιτία να εξελιχθεί λίγο η συγκεκριμένη τεχνολογία.

Μακάρι όντως, αλλά τώρα έχουν τα Amazon Tablets (και το Fire TV γιατί όχι?) Οπότε έχουν που να τα διαθέσουν, και φυσικά μέσω του ίδιου του amazon, απλά δεν αγοράζεις e-books αλλά πλέον comics ή πιο σωστά νοικιάζεις αν ισχύουν αυτά που είπε ο Nix Pixel (δεν έχω καμιά γνώση επί του θέματος και της υπηρεσίας comiXology)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...