Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Παιδια εχω παρει αυτή τη συσκευη για την γυναικα μου και από από google play να βαλω μια εφαρμογή 650ΚΒ και μου λεει δεν υπαρχει αρκετος χωρος αποθηκευσης ενώ από τα 8GB είναι δεσμευμενα μονο τα τα 2,61GB Απεγκαθιστω αρκετες εφαρμογες με πολλα ΜΒ αλλα παλι το ιδιο μηνυμα μου βγαζει οποια εφαρμογή και αν παω να εγκαταστήσω Καποια ιδεα ? Ευχαριστω.
mvaggel Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εύκολη δοκιμή: Καθάρισε την cache από τα προγράμματα... Μπορείς να το κάνεις από τη διαχείριση εφαρμογών αλλά υπάρχουν και σχετικά apps καθαριστές, ό,τι σε βολεύει. Σημείωση: Μπορεί να σου τρώει χώρο κάποια εφαρμογή που δε σου γεμίζει το μάτι. Αν δε πιάσει το παραπάνω (χρειάζεσαι root): Κάνε αναζήτηση στο filesystem (directory "/" - γι αυτό θες root) για log. Θα βρεις 3-4 directories... Το περιεχόμενό τους άπειρα μικρά ή μεγαλύτερα αρχεία .log ή .txt (ενδεχομένως κι άλλα) με ονόματα που μεταξύ άλλων μοιάζουν να σχετίζονται με ημερομηνίες (επειδή κάθε τόσο προστίθεται και ένα καινούριο). Σβήστα (ή καλύτερα μετέφερέ τα στην εξωτερική SD για παν ενδεχόμενο). Γενικά ψάξε για "φωλιές" (directories) που έχουν παρόμοια αρχεία (.log ή .txt ή dump ή...)
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ευχαριστω. Δοκιμασα με το Advanced Mobile care που εχω και στο δικο μου S4 αλλα τιποτα Root δεν θελω να κανω όπως ποτε δεν εκανα σε κανενα κινητο Το τι ..τρωει κάθε εφαρμογή από που μπορω να το δω ?
mvaggel Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Υπάρχουν τα στοιχεία που δίνει η διαχείριση εφαρμογών αλλά δε νομίζω πως είναι πολύ αξιόπιστα Από κει και πέρα υπάρχουν προγραμματα που δίνουν τέτοια στοιχεία όπως αυτό που έβαλα και τώρα δε το θυμάμαι Το θέμα (στο S2 GT-I9100 τουλάχιστον) είναι ότι κάπου μπερδεύεται το system με την internal sd και ενώ φαίνεται να έχει χώρο γεμίζει από log ή cache που εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα να τα δω κάπου να μετρούνται ξεκάθαρα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πηρα τηλ την Samsung μετα από δυο αποτυχημένες εκκαθαρισεις εκανα διαγραφη του λογαριασμου για google play επανεκκινηση τον ξαναπερασα και όλα καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα