Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Αγορασα προσφατα την Asus R7 260X η οποια μου παρουσιασε προβλημα οταν επαιζα games μαυριζε η οθονη και εκλεινε το pc. Την πηγα στο μαγαζι που την αγορασα και τους εξηγησα το προβλημα και μου ειπαν πως θα την στειλουν στην αντιπροσωπεια της Asus για να την κοιταξουν και αν εχει προβλημα θα γινει επισκευη ή αντικατασταση με το ιδιο ή παρομοιο μοντελο. Μετα απο μια βδομαδα με ενημερωσαν πως η καρτα ειναι μια χαρα και πως δε βρεθηκε κανενα προβλημα στον ελεγχο που εγινε στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι μαλλον το pc μου ειναι αυτο που εχει το προβλημα.

Γι' αυτο και δοκιμασα και σε αλλο pc την καρτα και δεν εκλεινε αλλα πολλες φορες οταν επαιζα ή εβλεπα βιντεακια στο youtube μου εμφανιζονταν διαφορα ασπρομαυρα τετραγωνα στην οθονη (οπως αυτο: http://prntscr.com/2qvlv4) τα οποια ομως θεωρησα οτι ειναι θεμα drivers.

Σημερα ομως τα πραγματα χειροτερεψαν αφου το pc δεν ανοιγε καν και κρασαρε κατα τη διαρκεια της εκκινησης των windows. Δοκιμασα πανω απο 9-10 φορες μεχρι να το καταφερω να ανοιξει και εκανα απεγκασταση των drivers για να δω αν ευθυνεται η καρτα γραφικων. Βάζοντας την παλια Radeon HD 5670 που ειχα το pc ανοιξε κανονικα και δεν παρουσιαζει κανενα πρόβλημα.

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης. Τι μπορω να κανω με την R7; Την εχω στειλει ηδη μια φορα στο μαγαζι που την πηρα και στην αντιπροσωπεια που πηγε δεν της βρηκαν κανενα προβλημα. Υπαρχει περιπτωση ολο αυτο να οφειλεται σε τυχον ασυμβατοτητα με τα αλλα εξαρτηματα του pc και η καρτα οντως να δουλευει κανονικα; Ή να την ξαναστειλω πισω στο μαγαζι;
Αν δεν βρεθει καποια λυση αναγκαστικα θα πρεπει να αγορασω καινουργια καρτα γραφικων αλλα δεν θελω να αφησω στην ακρη μια καρτα που δεν την εχω ουτε ενα μηνα, γι' αυτο και απευθυνομαι σε εσας...

Δημοσ.

στειλε την πισω στο μαγαζι μαζι με την φωτογραφια που εχεις βαλει εδω.η καποιο video.

βαλε την παλια σου καρτα επανω και κανε υπομονη.

Δημοσ.

Να την παω αλλα δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι. Αφου και την πρωτη φορα που την πηγα την εστειλαν στην αντιπροσωπεια και δεν της βρηκαν καποιο προβλημα. Και γι' αυτο το λογο κιολας μου ειπαν δεν γινεται να κανουν αλλαγη ή επιστροφη χρηματων

Δημοσ.

Tην πρώτη φορά όμως χρειαζόταν να τρέξεις παιχνίδι για να δεις το πρόβλημα. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα που κρασάρει εξ'αρχής. Εγώ θα σου έλεγα να ξαναδοκιμάσεις την κάρτα στο άλλο pc ή ακόμα καλύτερα να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό στο δικό σου pc.

Αν ξαναδιαπιστώσεις πρόβλημα, κάνεις οτι σου είπε ο thanos1972.  Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...