Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση των Windows 8 μου σε 8.1 μου δημιουργήθηκαν δυο προβληματάκια. Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος λέγοντας πως το AMD catalyst σταμάτησε να λειτουργεί (ή κατι παρόμοιο). Και το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι όταν πατάω τερματισμός λειτουργίας η οθόνη κλείνει αλλα το laptop δεν κλείνει ποτε. Προσπάθησα να το κλείσω μέσω γραμμής εντολών με ένα command και έκλεισε κανονικά. Πιστεύω πως το ένα πρόβλημα συνδέεται με το άλλο. υπάρχει πιθανότητα επιδιόρθωσης? Να κάνω πάλι windows 8 ή να αφήσω αυτό το Catalyst στην τύχη του και να κλείνω το laptop με την γραμμή εντολών?
johnnyman Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 δοκιμασες να κανεις unistall τους drivers της καρτας γραφικων?ποια καρτα εχεις?
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ειναι τον 64 bit με επεξεργαστη ι7 της Dell. Τα γραφικα δεν τα αγγιξα καθολου, οτι εγινε εγινε αυτοματα.
johnnyman Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 κατεβασε το ddu πανε σε safe mode και τρεξτο να σε βγαλει τους παλιους drivers!! http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html μετα κατεβασε τους τελευταιους drivers της amd και περασε τους κανονικα! http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_14_3_beta_download.html απλα κοιτα στο ddu να εχει επιλεγμενο AMD και απο τα 3 τετραγωνα θα πατησεις το πρωτο!θα στους βγαλει κ μετα θα κανει boot αυτοματα στα windows οπου θα βαλεις τους νεους drivers!!αμα δεν καταλαβες κατι μου λες!!
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 δηλαδη κατεβασω το ddu, μετα το παω σε safe mode, μετα κανω install επιλεγοντας το AMD και απο τα τρια κουτια πατωντας το πρωτο που λεει Remove Physx. υστερα μετα βγαινω απο safe mode και κανω κανονικα install τα drivers απο το δευτερο λινκ. μια απορια στα 8 πως το παω σε safe mode?
johnnyman Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 πας σε safe mode και κανεις unistall τους drivers της amd!!install θα τους κανεις αφοτου κανει επανεκκινηση και μπει στα windows μετα!! για να πας safe mode πας πανω δεξια το ποντικι να σε εμφανισει την charm bar,μετα πατας ρυθμισεις,αλλαγη ρυθμισεων του υπολογιστη μετα ενημερωση και αποκατασταση μετα αποκατασταση και επανεκκινηση τωρα!!απο εκει θα σε παει για safe mode!
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 οκ σε ευχαρηστω να σε πω δεν μπηκα σε αυτην την διαδικασια, στο σκληρο δισκο βρηκα ενα φακελο AMD, με setup κτλ., εκανα ενα απλο install και ολα φενονται κομπλε. τωρα αρκει να δω εαν θα τερματιζεται ή θα χρειαστει να το κανω μεσω γραμμης εντολων.
johnnyman Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 παντως καλυτερα ειναι να το κανεις οπως σε ειπα να μπουν καθαρα οι drivers απο την αρχη!!τωρα αμα παει καλα εσυ ξες!!
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 το θεμα με τον τερματισμο λειτουργιας παραμενει. θα τον τερματιζω με την γραμμη εντολων για να κλισει. παντως καλυτερα ειναι να το κανεις οπως σε ειπα να μπουν καθαρα οι drivers απο την αρχη!!τωρα αμα παει καλα εσυ ξες!! χαχα μωρε και μπακαλιστικα μας κανει clain
johnnyman Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 δοκιμασε να μπεις safe mode και κλειστο απο εκει να δεις αμα θα κλεισει μηπως και τυχων το εμποδιζει καποιο προγραμμα που τρεχει απο πισω!
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μπορει κατι να εμποδιζει, αλλα η γραμμη εντολων πραγματικα δικαιολογει την υπαρξη της. ευαχρηστω την Microsoft που δεν το εχει καταργησε παντως δεν ειναι λιγο περιεργο που κλινει απο την γραμμη εντολων και οχι κανονικα? μιπως φταιαει ο διακοπτης που βαζω γιατι το κλεινω με το command shutdown -s. Ισως να κλινει καποια ανοιχτα προγραμματα και μετα να το κανει τερματισμο, αλλα ρε συ οταν το πηγα απο 8 στο 8.1 δεν εκανα Install κανενα νεο προγραμμα, λογικα καποιο προγραμμα του ΛΣ δημιουργει προβλημα.
teo20net Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Αντίστοιχο πρόβλημα είχα κι εγω σε Acer Laptop αλλά κ φίλος σε laptop Dell. Στο δικό μου έπρεπε να απενεργοποιήσω όλες τις συσκευές που είχαν να κάνουν με card readers κλπ (Ene drivers). Στο Dell, κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία του έστειλαν ένα patchaki κ διορθώθηκε (είχε να κάνει με Drivers Amd). Σήμερα μετά το update που έτρεξα στα windows, το πρόβλημα διορθώθηκε ακόμη και με τις συσκευές που ανέφερα παραπάνω, ενεργοποιημένες.
Troll Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Κατεβάζεις τους drivers της AMD για 8.1 Το ανοίγεις και αντί για εγκατάσταση κάνεις απεγκατάσταση τα πάντα. Restart. Εγκατάσταση τους drivres.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα