Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακεφαλαίωση... Το τρεμοπαίξιμο  ΔΕΝ στο κάνει με το λάπτοπ , ΑΛΛΑ στο κάνει με την κάρτα ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ.

... Δεν νομίζω. Αν σίγουρα ισχύουν αυτά τα 2 , τότε αν έφταιγε η κάρτα δεν θα στο έκανε με την ενσωματωμένη,

Με τα artifacts τί γίνεται? Έχουμε εξελίξεις μήπως με το firefox 29 και τους Amd 14.4?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανακεφαλαίωση... Το τρεμοπαίξιμο  ΔΕΝ στο κάνει με το λάπτοπ , ΑΛΛΑ στο κάνει με την κάρτα ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ.

... Δεν νομίζω. Αν σίγουρα ισχύουν αυτά τα 2 , τότε αν έφταιγε η κάρτα δεν θα στο έκανε με την ενσωματωμένη,

Με τα artifacts τί γίνεται? Έχουμε εξελίξεις μήπως με το firefox 29 και τους Amd 14.4?

Ωχ ναι σωστα το εκανε και με την ενσωματωμένη , το ειχα ξεχασει XD τι μπορει να φταιει ? :/

Μπαα τα artifacts ακομα εδω καθημερινα στον Firefox 28, και με την 14.4 που εβαλα τωρα τελευταια που βγηκε.

-_- δεν λενε να το φτιαξουνε, μονο στην παλια εκδοση που σου ειχα πει δεν ειχα artifacts , αλλα ειχα artifacts στα παιχνιδια μ'εκεινη :/.

Τωρα κατεβασα και τον Firefox 29 να δοκιμασω !

Δημοσ.

Αν έχεις κάρτα που είναι oc από την μαμά δοκίμασε να βάλεις στην μέγιστη ταχύτητα ραμ στο catalyst την ταχύτητα των κανονικών , πχ από 1200 στα 1000. Πολλοί έχουν προβλήματα με τις oc .

Έτσι όπως πάει το θέμα πάντως και αν είσαι όντως 1000% σίγουρος ότι με το λαπτοπ δεν στο κάνει , τότε πηγαίνουμε στον υπολογιστή σου , και πιθανώς στο τροφοδοτικό σου. Αλλά ξαναλέω μόνο αν είσαι 1000% σίγουρος

Δημοσ.

Εχθες αρχισα να το δοκιμαζω Παλι.. Δεν τ εκανε πολυ συχνα, Μου εβγαλε την πιστη... Πρεπει να φταιει το UPS θα τα ξανα δοκιμασω και σημερα. Αν φταιει το UPS τι μπορω να κανω; ξερεις πως μπορω να το τεσταρω?

Δημοσ.

Αν φταίει το ups πρέπει να μετρήσεις πόσο δίνει όταν αναβοσβήνουν τα φώτα με πολύμετρο και κάποια κατανάλωση (συσκευή) πάνω. Αν πέφτει αρκετά η τάση λογικά θα είναι αυτό

Δημοσ.

Ακυρο τελικα δεν φταιει αυτο το κανει και τωρα απλα το εκανε 3-4 φορες ολες αυτες τις μερες... Με το UPS πιο συχνα...

Μπορει να το κανει και με το λαπτοπ αλλα δεν μπορω να το βαλω καπου για να το δοκιμασω για μερες δεν εχει χωρο το γραφειο... 
Λιγο δυσκολο να το δοκιμασω για μερες :/

Τωρα τι σκατα μπορει να φταιει :(

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι εγινε με αυτο το θέμα; Εχω την ιδια καρτα και μου κανει αυτο το τρεμοπαιξιμο απο τοτε που την πηρα. Να σημειωσω πως εχω κ ιδια μητρικη και επεξεργαστη με το παλικαρι. Θα δοκιμασω αυριο αυτα που διαβασα ως λυσεις κ ξαναγραφω

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.506032

Αυτο εδω το UPS εχω , μονο το pc μου ειναι πανω.

Τι λεει το UPS?

εχω 2 πολυμπριζα τετοια

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.701554

στα οποια εχω τα παντα συνδεμενα.

Τελευταιες εκδόσεις ειναι βασικα το προβλημα το εχω πολυ καιρο. τα artifacts στο βιντεο ειναι απο το HDMI μαζι με το αναβοσβημα της οθονης.

Θα προσπαθησω να πετυχω τα artifacts απο το flash να τα βγαλω βιντεο να τα δεις.

Τι εννοεις να απενεργοποιησω ολες τις επιλογες βιντεο?

Mozzilla δοκιμασα, αλλα γιατι να φταιει αυτο?

Τα χαρακτηριστηκα του pc μου ειναι :

CPU: Intel i5-3570k

Cooler: Coolermaster Hyper 212 Evo

MOBO: AsRock Z77 Extreme4 GLan Audio Raid

RAM: G.Skill Ripjaws 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (F3-12800CL9D-8GBRL) (Kit 2 x 4096)

HDD: Western Digital 1TB Caviar Black WD1002FAEX SATA III 7200rpm 64MB

Optical Drive: Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer SATA Black Bulk

Case: AEROCOOL Strike-X ONE

PSU: Corsair Gaming Series GS600 [PN: CMPSU-600GEU]

GPU: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5

Έχε υπ' όψιν πως τα watt του PSU είναι λιγότερα από όσα τραβάει το τροφοδοτικό του υπολογιστή σου σε full load.

(600 το τροφοδοτικό,560 το psu)

Αν και δεν πρέπει με τα εξαρτήματα που έχεις στον υπολογιστή σου το τροφοδοτικό να τραβάει τόσο πολύ ρεύμα,(εκτός και αν έχεις κάνει overclocks σε cpu / gpu) αν έχεις και άλλα πράγματα στο PSU μπορεί να μειώνουν το ρεύμα που υπάρχει διαθέσιμο για το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Δηκιμασα αλλα παλιαοτερα drivers, δοκιμασα σε αλλον browser, δοκιμασα με διαφορετικα καλωδια, με με με. Τώρα το εχω συνδεμενο στη μητρικη και παιρνω γραφικα απο 3570k. Ειμαι οκ δεν εχω τρεμουλα στην οθονη.

Παρολα αυτα ειμαι σχεδον σιγουρος πως αν στειλω την καρτα για service, δεν θα βρουνε τιποτα. Πρεπει να ειναι καποιος πανω στο πισι ωωωωρεες για να το καταλαβει. Δεν ειναι στανταρ το τρεμουλιασμα. Μπορει να το κανει μεσα σε 2 λεπτα ή σε 2 ωρες.. Το λεω γιατι ηδη την εχω στειλει μια φορα και την βρηκαν καλη. Εχω αλλαξει και τροφοδοτικο μήπως και εφτεγε εκεινο..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε μετα από όλη αυτήν την ιστορία.Μην πάρετε αυτήν την.κάρτα και πάρτε κάποια άλλη πιο καινούργια!

Δημοσ.

Και ενα ακομα, οταν εχω την οθονη μου συνδεμενη με το HDMI γιατι εχω 2 οθονες και η μια παιρνει HDMI η αλλη DVI , καθε φορα που κλεινει καποιος ή ανοιγει τα φωτα στο σπιτι ή οθονη κλεινει και ξανα ανοιγει!! !

Το εχετε ξανα ακουσει αυτο? Ο.ο

Φανταστειτε πως ειναι οταν παιζεις League of legends :( ....

Δεν εχω αλλη οθονη για να το δοκιμασω, αλλα αν βαλω το HDMI (το ιδιο καλωδιο) (δοκιμασα κ με αλλο καλωδιο παλι τα ιδια) στην θυρα HDMI της Motherboard Δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!!

Και σε μένα κάνει το ίδιο !! όταν ανάβω το φως του μπάνιου, η οθόνη κλείνει και ξανά ανοίγει !! ! 

το κάνει και στην 7970hd αλλά και στην 7770hd, και με το παλιό τροφοδοτικό αλλά και στο νέο, οθόνη έχω την syncMasterT260HD, δεν το έδωσα και πολύ σημασία π.χ να το δοκιμάσω σε διαφορετική γραμμή !!! δεν γίνεται συχνή χρήση του διακόπτη του μπάνιου να με ενοχλήσει.  

Ακυρο τελικα δεν φταιει αυτο το κανει και τωρα απλα το εκανε 3-4 φορες ολες αυτες τις μερες... Με το UPS πιο συχνα...

Μπορει να το κανει και με το λαπτοπ αλλα δεν μπορω να το βαλω καπου για να το δοκιμασω για μερες δεν εχει χωρο το γραφειο... 

Λιγο δυσκολο να το δοκιμασω για μερες :/

Τωρα τι σκατα μπορει να φταιει :(

Μπορεί να φταίει το ups ΠΟΣΑ W είναι ?? τουλάχιστον είναι περισσότερα από το τροφοδοτικό σου ?? και από την κατανάλωση του HY ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα με τα φωτα ακομα και με το φως στην εισοδο της πολυκατικοιας 

ειχα σπασει να νευρα μου........

η λυση ηταν ενα καλο hdmi και οχι φθηνο και απλα σταματησαν ολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...