Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ααα γιατι με μπερδεψες, στο overdrive εχει μονο settings για τα maximum clocks και οχι τα idle.

Πριν κανω RMA την πρωτη 7870 που ειχα επαιζα και εγω με τα 2D profiles, τα αλλαζεις σε ενα αρχειο νομιζω ( ειχα ανεβασει τα idle clocks). Κατι με τα Profiles εκανα δεν θυμαμαι , αυτο μου ειχε κανει τα black screen of death πιο λιγα , αλλα και παλι ειχα θεματα.

Αυτο ομως δεν μου ειπες για ποιο λογο να το κανω, για τα artifacts που σου εδειξα πριν?
Γιατι αυτα φτιαχνονται με disable hardware acceleration, και η αληθεια ειναι οτι το προτιμω απο το να καιει πολυ ρευμα και να χρησημοποιειται συνεχως η καρτα γραφικων και στο desktop (ή κανω λαθος?). εκτος αν το λες να το κανω για κατι αλλο?

Θα το δοκιμασω αν ειναι αυτο που λες αν μου ξανα βγαλει artifacts, γιατι τωρα με την 12.10 (με hardware accelaration enabled) που διαβασα δεν υπαρχει θεμα, οποτε θα κατσω εδω να δω πως παει.

Εσυ τι προτεινεις? τα 12.10 ή να βαλω τελευταιο version και να αλλαξω τα idle clocks? ή να βαλω τελευταιο version και να βγαλω το hardware acceleration?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιαυτό είπα ακυρο ... παλιά γινόταν αλλά τώρα το άλλαξαν. Η παλιά σου κάρτα εντωμεταξύ ήθελε μόνο ένα bios update να της κάνεις... 

Εγώ προτείνω 12.10 ... Αλλιώς όχι να απενεργοποιήσεις το hardware accelaration... αλλά το ULPS (power saving) μέσω του msi , που κατά πάσα δημιουργεί όλα τα προβλήματα

και μετά όλα τα υπόλοιπ , αν λειτουργήσει αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασα παντως αυτο που ειπες με το afterburner και ειχα 10 βαθμους πανω, απο 27  σε 37 κελσιου οποτε λεω αστο καλυτερα :P.

Αχ θυμαμαι και το ULPS το ειχα απενεργοποιησει με την παλια καρτα αλλα και παλι τιποτα :P :P

Bios update ειχε βγει για την παλια καρτα που εφτιαχνε αυτο το προβλημα?
Γιατι εγω δεν το ειδα πουθενα οσο εψαχνα στο ιντερνετ.

Επισης δεν ηθελα ουτε να την βλεπω, περιπου 1 χρονο και να crasharei 1 φορα την μερα average το pc,~ 300+ crashes υπολογιζω  πως δεν καηκαν τα παντα δεν ξερω.

Δημοσ.

Δοκιμασα παντως αυτο που ειπες με το afterburner και ειχα 10 βαθμους πανω, απο 27  σε 37 κελσιου οποτε λεω αστο καλυτερα :P.

Αχ θυμαμαι και το ULPS το ειχα απενεργοποιησει με την παλια καρτα αλλα και παλι τιποτα :P :P

Bios update ειχε βγει για την παλια καρτα που εφτιαχνε αυτο το προβλημα?

Γιατι εγω δεν το ειδα πουθενα οσο εψαχνα στο ιντερνετ.

Επισης δεν ηθελα ουτε να την βλεπω, περιπου 1 χρονο και να crasharei 1 φορα την μερα average το pc,~ 300+ crashes υπολογιζω  πως δεν καηκαν τα παντα δεν ξερω.

Οι 10 βαθμοί είναι λογικοί , καθώς δεν την αφήνουμε ποτέ σε ηρεμία. Αντί για να μπαίνει σε idle και ρολόι 150 , την βάζουμε να είναι μόνιμα σε 2d

Για το bios Link.png Site: περισσότεραεδώ . Έκανε και για τις μη oc εκδόσεις

Δημοσ.

Περιπου οταν φτιαχτηκε εκεινο το topic εκανα εγω το RMA. (Αν λεει 4 νοεμβριου και οχι 11 απριλιου, γιατι δεν ξερω τι format εχει το date στο φορουμ)

Edit: ακυρο υπηρχε ηδη το τοπικ απλα δεν το ειχα βρει , Απριλιο εγινε.

Επισης  το λινκ δεν δουλευει , εχει ενα λινκ γεματο αστερακια xD

Και υπαρχουν απειρες 7870 με διαφορετικα SKU
Δεν υπαρχουν αυτα τα BIOS updates για την καθε καρτα στα sites τον κατασκευαστών?
Οπως με τις Motherboards?

Ειχα μιλησει τοτε με την Sapphire, μου λεγανε να την στειλω για RMA, δεν ηθελα να πληρωνω courrier και να περιμενω κ 2-3 μηνες , οποτε πηγα στο μαγαζι που την αγορασα, αλλα για BIOS update Δεν μου ειχανε πει τιποτα....

Δημοσ.

Ναι δεν λειτουργεί γιατί απαγόρευσαν τα link και το έκαναν edit. Για τα bios να φανταστείς μπορείς (μπορούσες) να φλασάρεις 7850 και να την κάνεις 7870 χωρίς πρόβλημα. Για κάποιο διάστημα υπάρχουν λογικα στο site . Θυμάμαι είχα δει και για άλλες στην sapphire αλλά τώρα δεν βλέπω κανένα. Λογικά όταν βγουν κανούρια rev. που το έχουν ήδη και περάσει ένα εύλογο διάστημα που λένε όσοι το είχαν το πήραν , οι άλλοι ας το ζητήσουν , τα αφαιρούν

Δημοσ.

Αιντε.. αυτα ειναι... τα BIOS τα εδινε η Sapphire απο το Support αν τους εστελνες? γιατι κατι τετοιο διαβασα νομιζω.

Και βρηκα ενα Ρωσσικο link που παιζουν με τετοια:

http://forums.overclockers.ru/viewtopic.php?f=3&t=436050&start=4020

Και αυτο εδω:

http://www.techpowerup.com/forums/threads/vbe7-vbios-editor-for-radeon-hd-7000-series-cards.189089/

Δημοσ.

Αιντε, τωρα με το 12.10 επαιζα League of Legends και μου εβγαζε κατι artifacts σε φαση γραμμες σε ακυρα σημεια της οθονης (οχι παντα στο ιδιο) και σαν να flasharan, δλδ βγαινανε για κλασματα κ φευγανε αλλα συχνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω δες, εκανα reset τα settings του MSI Afterburner πριν το κανω uninstall και παλι εχω τα idle clocks ιδια με τα maximum, πως θα το κανω reset?

EDIT: System restore γιατι μου εσπασε τα νευρα, συνεχεια εφτιαχνε το Profiles στο CCC οταν το εσβηνα και δεν αλλαζανε.

EDIT 2: Και παλι μου τα βγαζει αυτα στο League of legends :s

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.

με το restore αν έχουν αλλάξει αρχεία δεν φτιάχνει... λογικά αυτό άλλαξε εκείνο το αρχείο profiles. ή το επαναφέρεις στο αρχικό ή ξαναβγάλε - βάλε drivers.

Επίσης πρόσεξε μην το έχεις και στο overdrive

Δημοσ.

Οχι τωρα στο ρελαντι ειναι 300 Mhz και 150 Mhz , πριν ητανε 1000+ στο ρελαντι.

Το θεμα ειναι οτι παλι μου τα κανει θα δοκιμασω ξανα βαλε βγαλε πιο μετα.

Το αρχειο οταν το εσβηνα ξανα εβγαινε μονο του :P

Δημοσ.

Και ενα ακομα, οταν εχω την οθονη μου συνδεμενη με το HDMI γιατι εχω 2 οθονες και η μια παιρνει HDMI η αλλη DVI , καθε φορα που κλεινει καποιος ή ανοιγει τα φωτα στο σπιτι ή οθονη κλεινει και ξανα ανοιγει!! !

Το εχετε ξανα ακουσει αυτο? Ο.ο

Φανταστειτε πως ειναι οταν παιζεις League of legends :( ....

Δεν εχω αλλη οθονη για να το δοκιμασω, αλλα αν βαλω το HDMI (το ιδιο καλωδιο) (δοκιμασα κ με αλλο καλωδιο παλι τα ιδια) στην θυρα HDMI της Motherboard Δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!!

Τι έκανες με το ρεύμα ?? αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο συμβαίνει μονάχα με έναν διακόπτη !!  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια τα νευρα μου με την κωλο καρτα !!!!! Ολο προβληματα γαμ* την ωρα και την στιγμη που την αγορασα και ακουμπησα 250 Ευρω!!! :@ :@ :@ Εβαλα το Laptop το συνδεσα με HDMI στην οθονη αναψα 20 φορες τα φωτα και δεν εγινε τιποτα :@ τι να κανω τωρα?? παλι να μπλεξω με RMA? :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...