Euclides Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μπορείς να με βοηθήσεις να εγκαταστήσω τον Driver? Στο System Settings>Administration>Device Drivers δεν τον βλέπει. Επίσης έχω τρέξει την εντολή: sudo apt-get install nvidia-319 και έτρεξε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Τι άλλο πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το bumblebee το εχεις εγκατεστημενο? Ακομα και αν εγκαταστησεις τον driver της nvidia, οταν ξεκιναει το λαπτοπ ξεκιναει με την intel. Οποτε φορτωνει τον driver της nvidia για την intel, που δεν ταιριαζει, οποτε σε βαζει σε "safe mode". Για αυτο το λογο θες το bumblebee, για να κανει την εναλλαγη οταν χρειαστει. Περισσοτερα για το τι πρεπει να κανεις δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ναι το έχω εγκατεστημένο. Μάλιστα χθες μου ζήτησε και έκανα update. Ποια είναι η γνώμη σου? Να ακολουθήσω τις οδηγίες του αναφέρονται εδώ? http://tuxilero.blogspot.de/2014/02/linux-how-to-official-nvidia-drivers.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Η amd υποστηριζει την εναλλαγη απο τον Ιουλιο του 2011, αλλα με τον fglrx. πρακτικά αυτό τι συμαίνει? θα έχω θέμα με τα games? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 @haris013 Σημαινει οτι απο τον Ιουλιο του 2011 μπορεις να εχεις εναλλαγη στις 2 καρτες σου, φτανει να εχεις τον fglrx (τον driver της ati) εγκατεστημενο. Απλα ο fglrx ειναι απο τους πλεον ιδιοτροπους drivers, πχ μπορει σημερα να ειναι συμβατος με τον xorg και τον πυρηνα της διανομης και σε 3 μηνες, που θα βγει νεος πυρηνας ή/και νεος xorg να περιμενεις σαν... γκουχ γκουχ... να τον κανει η ati συμβατο. @Euclides Μεχρι το βημα 6 σου λεει να βαλεις ενα συγκεκριμενο repo, το οποιο λογικα εχει την ταδε εκδοση του nvidia κλπ, να κανεις ενημερωση απο αυτο προκειμενου να εχεις xorg και πυρηνα σε εκδοσεις σαν αυτες που λεει στην αρχη, να εγκαταστησεις τον nvidia, να κατεβασεις ενα πολυ συγκεκριμενο αρχειο ρυθμισεων που λεει ταυτοχρονα για την intel και για την nvidia Section "ServerLayout" Identifier "Layout0" Screen 0 "nvidia" Inactive "intel" EndSection Section "Monitor" Identifier "Monitor0" Option "DPMS" EndSection Section "Device" Identifier "nvidia" Driver "nvidia" BusID "PCI:1:0:0" EndSection Section "Device" Identifier "intel" Driver "modesetting" BusID "PCI:0:2:0" EndSection Section "Screen" Identifier "nvidia" Device "nvidia" Option "UseDisplayDevice" "none" EndSection Section "Screen" Identifier "intel" Device "intel" Monitor "Monitor0" EndSectionκαι στο τελος απλα να το βαλεις εκει που πρεπει και να επανεκκινησεις (ειτε το γραφικο περιβαλλον ειτε ολο το συστημα) για να παρει τις αλλαγες.Απο το 7 και κατω μου φαινονται κινεζικα Με μια προχειρη ματια, φαινεται να ειναι... plausible το ολο εγχειρημα, δοκιμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα