Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι λιγο τσιμπημένες οι θερμοκρασίες η αλήθεια ειναι , θα έλεγα να βγάζεις την ψύκτρα να την καθαρίσεις (και τον επεξεργαστή) απο την πάστα και να βάλεις λίγη σύμφωνα με τις οδηγίες εδω http://www.arcticsilver.com/methods.html. δεν θελει πολυ μια ευθεία γραμμή φτάνει

δηλαδη για τον Q6600 το σωστο ειναι με γραμμη και οχι με κουκιδα? 

Δημοσ.

δηλαδη για τον Q6600 το σωστο ειναι με γραμμη και οχι με κουκιδα? 

Δεν υπάρχει λάθος ουτε σωστό και με μια κουκίδα στην μέση γίνεται απλα εγω χρησιμοποιώ αυτο με την γραμμή χρόνια τωρα , το θέμα ειναι να βάλουμε λιγο πάστα και μετα να απλωθεί ομοιόμορφα μόνη της

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα με την οριζοντια γραμμη, θα μπει σημαντικα περισσοτερη παστα σε σχεση με την κουκιδα. παντα με βαση τις φωτο απο το site της AS

Δημοσ.

Το ιδιο πράγμα ειναι σε ποσότητα φαίνεται παραπανω αλλα δεν ειναι :) εγω παντως ετσι την βάζω πάντα

Με το πολυ κανα 20αρι αξιζει τον κοπο ?

Ειδα κι αυτες απο το eshop που ειναι κοντα μου 

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=0&table=PER&category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3+%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7&filter-2391=1

Και αυτη πολυ καλή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650134

Δημοσ.

Στην αρχη λιγη ειχα βαλει 

Το περιεργο ειναι οτι το προγραμμα της μητρικης λεει πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες

Τελικα πως θα ξερω ποιες ειναι οι σωστες ?

Αυτες του BIOS ισως ?

Του bios ειναι οι σωστότερες για να κοιτάς

Να σημειώσω εδώ πως στο bios θα δεις σημαντικά αυξημένες θερμοκρασίες μιας και το cpu δεν είναι idle.

Δοκίμασε με άλλες εφαρμογές όπως HWiNFO, speedfan, aida64, realtemp...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ ευχαριστω για τις προτασεις

Αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι καθε προγραμμα βγαζει τις δικες του θερμοκρασιες

Το ιδιο κανει και σε σας ?

Το CPUID HWMonitor πρεπει να βγαζει τελειως λαθος

post-40128-0-94166300-1397226844_thumb.jpg

post-40128-0-34669600-1397228445_thumb.jpg

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

φιλαράκι το vcore στο hwinfo που βλέπω είναι 1.248 για stok νομίζω είναι πολύ. επίσης  επάνω δεξιά στο hwinfo που δεν φαίνεται καλά λέει ότι ενώ είναι idle τρέχουν όλοι οι πυρήνες στο 2.4mhz  και ο κάθε πυρήνας με 1.28 ρεύμα. έκανες bios reset όταν έβαλες τον επεξεργαστή και κοίταξες αν δουλεύει σωστά σε συχνότητες  και ρολόγια ο επεξεργαστής?

βγάλε μια φώτο το hwinfo να φαίνεται όλο.

Δημοσ.

φιλαράκι το vcore στο hwinfo που βλέπω είναι 1.248 για stok νομίζω είναι πολύ. επίσης επάνω δεξιά στο hwinfo που δεν φαίνεται καλά λέει ότι ενώ είναι idle τρέχουν όλοι οι πυρήνες στο 2.4mhz και ο κάθε πυρήνας με 1.28 ρεύμα. έκανες bios reset όταν έβαλες τον επεξεργαστή και κοίταξες αν δουλεύει σωστά σε συχνότητες και ρολόγια ο επεξεργαστής?

βγάλε μια φώτο το hwinfo να φαίνεται όλο.

Όχι δεν έκανα reset. Μπαίνω bios και πατάω reset defaults?
Δημοσ.

βγάλε τη μπαταρια της μητρικής βγάλε το pc από το ρεύμα πάτα κάνα δυο φόρες το κουμπί που ανάβει άστο 5 λεπτά βάλε μπαταριά βάλε καλώδιο άναψε το pc.μπες bios και πάτα optimized deafault.

ανέβασε φώτο hw info sensor.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...