Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το HP G6 2204ev μαμίσο.

Του κανα την δωρεάν αναβάθμιση σε 8.1 και προστέθηκε φάκελος στον C:/ Windows.old

Έαν τον σβήσω Shift&Delete θα υπάρξει πρόβλημα;;; οεο;

Έχει μια επιλογ΄ξ στις ρυθμίσεις υπολογιστή  Καταργηση και εγκατασταση των Windows πάλι απο την αρχή. θα χρειαστώ cd-key; 

Όταν το αγόρασα είχε Windows 8 απο την αρχή με όνομα pc-user και απο κάτω δεν εχει πουθένα αυτοκόλλητο παρά μόνο ενα μικρό W8. Ούτε μέσα στο κουτί καποιο cd αυτοκολλητο τιποτα..μονο τα manual μπαταρια φορτιστη

Έχω ακόμη τον D:/ Recovery.

Μπορώ να βάλω τα αυθεντικά 7άρια δωρεάν; Εννοώ να κάνω υποβάθμιση..με κάποιο τρόπο..;

Δημοσ.

Δε νομίζω να γίνεται να βάλεις τα αυθεντικά αν δεν έχεις κλειδί, έστω κι αν έχεις κλειδί από τα 8 αυθεντικό.

Δημοσ.

Υποβάθμιση δεν μπορεις να κανεις πρέπει να αγοράσεις άδεια για τα 7 αν θέλεις τα να περάσεις, τωρα απο εκει και πέρα οσο αφορά το windows old νομίζω και να το σβήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα αν θυμάμαι καλα το ειχα σβήσει σε καποιο pc και δεν πάθανε τιποτα τα υπάρχων windows.

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το HP G6 2204ev μαμίσο.

Του κανα την δωρεάν αναβάθμιση σε 8.1 και προστέθηκε φάκελος στον C:/ Windows.old

Έαν τον σβήσω Shift&Delete θα υπάρξει πρόβλημα;;; οεο;

Έχει μια επιλογ΄ξ στις ρυθμίσεις υπολογιστή  Καταργηση και εγκατασταση των Windows πάλι απο την αρχή. θα χρειαστώ cd-key; 

Όταν το αγόρασα είχε Windows 8 απο την αρχή με όνομα pc-user και απο κάτω δεν εχει πουθένα αυτοκόλλητο παρά μόνο ενα μικρό W8. Ούτε μέσα στο κουτί καποιο cd αυτοκολλητο τιποτα..μονο τα manual μπαταρια φορτιστη

Έχω ακόμη τον D:/ Recovery.

Μπορώ να βάλω τα αυθεντικά 7άρια δωρεάν; Εννοώ να κάνω υποβάθμιση..με κάποιο τρόπο..;

Τα windows.old το σβηνεις απο το Disk cleanup του c: στα properties!Και στο παραθυρο που θα ανοιξει επιλεγεις clean up system files.Εκει θα ανοιξει αλλο παραθυρο και θα βρεις μια επιλογη να tikαρεις που λεει για windows update κατι τετοιο,δε θυμαμε σιγορα πως λεγεται!

Τo windows.old δημιουργηται μετα απο καθε upgrate για να σου δωσει τη δυνατοτητα να συλλεξεις οτι αρχειο σου χρειαζεται απο τη προηγουμενη εκδοση του λογισμικου και μετα το διαγραφεις γιατι απλα σου πιανει χωρο!

Αν ολα τα προσωπικα σου αρχεια ειναι στη θεση τους ->delete!!!

• Like 1
Δημοσ.

κανονικα δεν θα πρεπε να μου ειχαν δωσει και το cd-key εφοσον το αγορασα με προεγκαταστημενα  Windows8?

Δημοσ.

κανονικα δεν θα πρεπε να μου ειχαν δωσει και το cd-key εφοσον το αγορασα με προεγκαταστημενα  Windows8?

Κανεις δεν περνει κλειδι σε προεγκατεστημενο windows 8.x συστημα!Το κλειδι ειναι στο bios!

• Like 1
Δημοσ.

Α! Καταλαβα. Ευχαριστω!

Πως μπορω να δω ποια βερζιον εχω? Home or Pro...

Απο τι στιγμη που δεν ειναι τατσκριν μηπως να βαλω 7αρια? Το μηχανημα το πηρα για μουσικη παραγωγη,ηχρογραφιση σε home studio..

Δημοσ.

Α! Καταλαβα. Ευχαριστω!

Απο τι στιγμη που δεν ειναι τατσκριν μηπως να βαλω 7αρια? Το μηχανημα το πηρα για μουσικη παραγωγη,ηχρογραφιση σε home studio..

start>run και γραψε  winver

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...