Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θλει ενας φιλος να φτιαξουμε ενα καινουριο pcακι, Η χρήση που τον θελει ειναι internet ταινιες και παιχνίδια ειμαι αναμεσα σε 2 συστηματακια

RAM      KINGSTON KHX16C9T3K2/8X 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ XMP BEAST SERIES DUAL       

CHANNEL KIT

PSU       CORSAIR CX500 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 500W POWER SUPPLY

CASE     COOLERMASTER K380 BLACK

HDD      WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

αυτα θα μεινουν τα ιδια και αλλαζουμε mobo/cpu

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL

και σε intel

INTEL CORE I3-4130 3.40GHZ LGA1150 - BOX
ASUS H87M-E RETAIL

Ο AMD συνολο βγαινει στα 422 και o intel στα 402 καρτα γραφικων μια δικια μου παλια ή μια μεταχειρισμενη 5770 απο εδω με ενα 50αρικο

Δημοσ.

Οτι και να παρεις ενταξει θα ειναι, ισως για παιχνιδια ο ι3 να ειναι η καλυτερη επιλογη παντως. Αν και για all around χρηση εγω στον 6300 θα πηγαινα, με μια ψυκτρα των 30 ευρω θα του πατουσα και ενα δυνατο OC και μια χαρα..

Μπορεις να κοιταξεις και σε διαφορετικες μητρικες.. Καρτα γραφικων δεν θα βαλετε? Αυτη η 5770 για παιχνιδια δεν.. Δηλαδη οτι επεξεργαστη και να βαλεις με μια τετοια καρτα γραφικων διαφορες δεν θα δεις, η διαφορα θα φανει μονο (υπερ του ι3) οταν βαλεις και μια καλη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Κράτα τον AMD άμα τον θες για παιχνίδια, ο i3 είναι λίγο καλύτερος σε single core καίει και λιγότερο ρεύμα. Αλλά με τον fx θα είσαι καλύτερα στα παιχνίδια.

Μητρική βάλε πιο φτηνή κάτι τέτοιο κουμπώνει με τον fx .

http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html

ή εδώ ακόμη καλύτερα

http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-GA-970A-UD3P.html

Επίσης μπορείς να πάρεις και τον fx 6350 είναι λίγο καλύτερος.

Απλά έχε στο νου σου ότι η ψύκτρα του κάνει πολύ φασαρία ειδικά όταν παίζεις ,αν σε πειράζει εδώ είσαι

http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=coolermaster+212

τσέκαρε και αν η ψύκτρα χωράει στο κουτί.

Επίσης για κουτί τσέκαρε και το Cougar Archon , έφτιαξα πρόσφατα συστηματάκι με cougar archon και μου φάνηκε μια χάρα (είναι και λίγο φθηνότερο)

http://www.skroutz.gr/s/4263744/Cougar-Archon.html

Δημοσ.

Εγώ να φανταστεις εχω τον i3-2100 με P8H67-M 8gb ram με 5770 και από παιχνιδια ειμαι υπερ καλυμμενος, και παιζω πιο πολυ απ'αυτον... δεν ειμαστε και πολυ των επιδοσεων :-P Το ghosts kai battlefield 4 που παιζω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...

Οχι δεν μπορουμε να ανεβουμε σε τιμή αμα ειναι να παρουμε τον 6350 παμε και στον 8320 , από μητρικη μου την συστησε ενας φιλος που εχει ακουσει τα καλυτερα εδω μεσα, οπου να ναι κατι θα γραψει και αυτος... ζου δεν σε βλεπω...

Δημοσ.

Καλή η μητρική αλλά είναι αρκετά ακριβή για τέτοιο budget (είναι και μπλε :P ) .Δεν θα δεις διαφορές και να φανταστώ ο φίλος σου δεν θα κάνει overclock. Οπότε πήγαινε λίγο πιο κάτω σε μητρική με τον fx 6300 και βάλε και την ψυκτρούλα και θα είσαι μια χαρά..

Πάντως να ξέρεις επειδή και εγώ παίζω πολύ ,έχει μεγάλη διαφορά ειδικά στα παιχνίδια που λες να παίζεις από 30 fps στα 60 ,γενικά να παίζεις όσο μπορεί να δείξει η οθόνη σου (αν είναι 60Hz τότε 60fps θες).Τεράστια διαφορά πραγματικά όταν πήρα και εγώ το σύστημα μου ..

Δημοσ.

Οθονη εχω 75Hz 42"

Βασικα τηλεοραση ειναι

Φαντάζομαι η κάρτα γραφικών σου δεν φτάνει 75 fps σταθερά στο battlefield 4. Εγώ πάντως έχω μια μούφα 60Hz και έπαιζα bf4 Ultra με AA κτλ κάπου 30-40 fps. Λοιπόν την έκανα overclock στα 70Hz (είναι λίγο επικίνδυνο αλλά είπαμε ότι είναι μούφα :P ) ,έριξα και κάποια settings στο high και έχω lockarei τα fps στα 70 ,και είναι άλλο smoothness τελείως ..Παίζω πολύ καλύτερα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω μια οθόνη 144Hz.

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια δεν ειμαστε τοσο gamers... :-D Εγώ πριν επαιζα με Core 2 Duo 1.86   2gb ram το Far Cry 3  και ημουν ευχαριστημενος... B)

Δημοσ.

Φιλε fx 6300 και gigabyte 990 ειμαστε..Στο game debate 10ρακι ο επεξεργαςτης καθαρα για παιχνιδια.Mobo μπορουμε να πεσουμε αλλα το 990 ειναι απο τα καλυτερα.εφοσον ομως δεν θα ασχοληθει με oc οπως θα εκανε ενας γνωστος μπορουμε να πεσουμε λιγο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...