MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ποιος ρατισμος εναντιον της Ελλαδας οταν λεω οτι ο Σουηδος ΔΥ παραγει παραπανω απτον Ελληνα ΔΥ; Κοινη λογικη και αξιωμα της τελευταιας 30ετιας ειναι αυτο. Οποιος διαφωνει να μου το πει να μη χανω το χρονο μου με ποστς.
rikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ποιος ρατισμος εναντιον της Ελλαδας οταν λεω οτι ο Σουηδος ΔΥ παραγει παραπανω απτον Ελληνα ΔΥ; Κοινη λογικη και αξιωμα της τελευταιας 30ετιας ειναι αυτο. Οποιος διαφωνει να μου το πει να μη χανω το χρονο μου με ποστς. A πες οτι μιλας με αξιωματα. Τα οποια προκυπτουν απο στατιστικα? Απο τον πρετεντερη? Απο οραματα που βλεπεις στον υπνο σου?
bluesattack Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Για γελια η αποπειρα καν συγκρισης Ελληνικου δημοσιου με Σουηδικου.Και μια χαρα εχει εφαρμοστει και εδω αυτο το προγραμμα.Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι δουλευαν εξαωρο και αλλοι τους χτυπαγαν καρτα.. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63807108 θελετε και Σουδια... 4
rikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Για γελια η αποπειρα καν συγκρισης Ελληνικου δημοσιου με Σουηδικου.Και μια χαρα εχει εφαρμοστει και εδω αυτο το προγραμμα.Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι δουλευαν εξαωρο και αλλοι τους χτυπαγαν καρτα.. Ουτε καν. Απωτερος στοχος τους ειναι να προσλαβουν και αλλους. Εδω απωτερος στοχος ειναι να καθονται τα μεγαλυτερα βυσματα εις βαρος των μικροτερων βυσματων. Κατα τα αλλα δεν γινεται καμια προσπαθεια συγκρισης. Απλα με νεα σαν και αυτο ειδησεις τυπου, καταργηση κατωτατου μισθου, 8ωρου και λοιπες ευελιξιες στο ονομα της παραγωγικοτητας και της ανταγωνιστηκοτητας ειναι αστειες. Αν θες πως λειτουργει μια ανταγωνιστικη και παραγωγικη κοινωνια θα εχεις σαν προτυπο τον καλυτερο και οχι την Βουλγαρια.
bluesattack Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Τον καλυτερο δεν θες για προτυπο ? Ε αξιολογηση και μετακινησεις και διαθερσιμοτητες και δεν πανε να χτυπιουνται.Και αρση της μονιμοτητας Τερμα τα κρατικοδιαιτα επαναστατηλικια με την μια γροθια σφιγμενη και το αλλο χερι μεχρι τον αγκωνα στον κρατικο κορβανα 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 A πες οτι μιλας με αξιωματα. Τα οποια προκυπτουν απο στατιστικα? Απο τον πρετεντερη? Απο οραματα που βλεπεις στον υπνο σου? Απο τον ρικζοσπαστη προκυπτουν τα αξιωματα μου. Καλη συνεχεια, δεν θα αναλωθω σε περισσοτερα ποστς με ατομο που θεωρει οτι οι Ελληνες ΔΥ παραγουν οσο και οι Σουηδοι ΔΥ στην χειροτερη ή και παραπανω απτους Σουηδους.
rikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Τον καλυτερο δεν θες για προτυπο ? Ε αξιολογηση και μετακινησεις και διαθερσιμοτητες και δεν πανε να χτυπιουνται.Και αρση της μονιμοτητας Τερμα τα κρατικοδιαιτα επαναστατηλικια με την μια γροθια σφιγμενη και το αλλο χερι μεχρι τον αγκωνα στον κρατικο κορβανα Ναι, και? Κατι μου πες τωρα...χαχαχαχαχα Αλλη ιδεοληψια εδω περα "οποιος δεν συμφωνει μαζι μου ειναι δυ". Κανα φορο πλερωσες? Απο τον ρικζοσπαστη προκυπτουν τα αξιωματα μου. Καλη συνεχεια, δεν θα αναλωθω σε περισσοτερα ποστς με ατομο που θεωρει οτι οι Ελληνες ΔΥ παραγουν οσο και οι Σουηδοι ΔΥ στην χειροτερη ή και παραπανω απτους Σουηδους. Stick around. Εχουν πλακα αυτοι που μιλουν με αξιωματα για οτι δεν τους συμφερει να αναλυθει. Θυμιζει χριστιανοπληκτους η ολη φαση.
bluesattack Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Κανα φορο πλερωσες? Ολους , και ολοι πηγαν στραφι , για να πληρωνω εκτος των τραπεζιτων και διαφορους (συνηθως κρατικοδιαιτους) ''επαναστατες'' της κλανιας , μικρους και μεγαλους
rikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ολους , και ολοι πηγαν στραφι , για να πληρωνω εκτος των τραπεζιτων και διαφορους (συνηθως κρατικοδιαιτους) ''επαναστατες'' της κλανιας , μικρους και μεγαλους Αστα να πανε υπαρχουν αυτοι οι επαναστατες που λες και σου τα τρωνε και ευτυχως, ευτυχως ξαναλεω, υπαρχεις και εσυ, o yes sirrrr. Και που σαι ακομα ε? Δεν εχεις δει τιποτα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Hταν βεβαιο το που θα καταληξει το thread απτην ωρα που εμφανιστηκε επαναστατης του πληκτρολογιου στην παρεα μας. ibtl 1
bluesattack Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ελα ρε riko αντυποτακτε..Βρε μπας και προταξες τα στιβαρα σου στηθη απεναντι στην...αξιολογηση ? Και πορωθηκες απο την επαναστατικοτητα που εδειξες ?
rikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ελα ρε riko αντυποτακτε..Βρε μπας και προταξες τα στιβαρα σου στηθη απεναντι στην...αξιολογηση ? Και πορωθηκες απο την επαναστατικοτητα που εδειξες ? Οχι ρε κοροιδο ειμαι? Κερδισα το τζοκερ, εχω παρει ποπ κορν και απολαμβανω το θεαμα
Razor_7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 A πες οτι μιλας με αξιωματα. Τα οποια προκυπτουν απο στατιστικα? Απο τον πρετεντερη? Απο οραματα που βλεπεις στον υπνο σου? Η Σουδοί δεν έχουν Πρετεντέριδες όμως, γι' αυτό και μπερδεύεσε. Η διαφθορά στην εξουσία και η σχέση της τελευταίας με τα ΜΜΕ είναι η χαμηλότερη παγκοσμίως και τα περιστατικά διαφθοράς περιορίζονται στα δάκτυλα του ενός χεριού, τη στιγμή που στην Ελλάδα αποτελεί τον κανόνα με διορισμένους κομματικούς και επιτήδειους που φέρουν Καλαματιανό λάδι από την "ΕΛΙΑ"! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις