nick_81 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μετά απο 4,5 χρόνια σχεδόν αδιάκοπης 24ωρης καθημερινής λειτουργίας το μοντεμ μου ένα thomson TG585 μάλλον κάηκε αφού δεν ανάβει με τίποτα και είμαι σε αναζήτηση νέου. Είμαι εντελώς αρχάριος όσον αφορά δυνατότητες και τεχνολογία των μοντεμ. Δεν ξέρω καν αν πρέπει να αγοράσω modem-router ή σκέτο router. Τα μόνα που προς το παρόν με ενδιαφέρουν είναι: α. Να το βάλω στην πρίζα και να μπορέσω εύκολα να το συνδέσω ασύρματα με το λάπτοπ χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες που δεν γνωρίζω. β. Επειδή σχεδόν ποτέ δεν το απενεργοποιώ να είναι σκυλί σε θέμα αντοχής αντίστοιχο με το παλιό που είχα και να με βγάλει καμιά 3-4 χρόνια. γ. Θέμα ταχύτητας και ισχύς σήματος δεν έχω ιδέα αλλά οτιδήποτε σαν το thomson και προς το καλύτερο είμαι οκ. δ. Να είναι όσο το δυνατόν οικονομικότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (ΥΓ. Απο το 2009 που έκανα σύνδεση στη forthnet μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει άλλο μόντεμ. Υπάρχει περίπτωση να χορηγούν χωρίς να χρειάζεται ανανέωση συμβολαίου?)
akatsim Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Στο καλυπτουν το μοντεμ απο την Φορθνετ με εγγυηση και αντικατασταση. Καντους ενα τηλ και μαλλον θα σε στειλουν σε καποιο καταστημα για αντικατασταση. Κοστος μηδεν.
nick_81 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Στο καλυπτουν το μοντεμ απο την Φορθνετ με εγγυηση και αντικατασταση. Καντους ενα τηλ και μαλλον θα σε στειλουν σε καποιο καταστημα για αντικατασταση. Κοστος μηδεν. Πήρα τηλ και θέλουν ανανέωση ετήσιου συμβολαίου για να το δώσουν τσάμπα. Και επειδή δεν το κάνω αφού το καλοκαίρι παίζει να αλλάξω πάροχο ισχύουν οι ερωτήσεις μου για αγορά νέου μόντεμ. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 α.μηπως εχει καει ο μετασχηματιστης και όχι το ρουτερ?γιατι μετασχηματιστη βρίσκεις αρκετα ευκολα. β.αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις. πχ από πολύ καλα ρουτερ σε 100 ευρω και πανω μεχρι σε πιο φτηνα πχ Netgear με κοντα στα 80 ευρω ή μετα σε λιγοτερα λεφτα καποιο dlink>κοντα στην 50 αρα.αν θες πιο φτηνο ακομη πας σε tp link.επισης σε Thomson Παιζει να βρεις και στις αγγελιες με κανα 10 ευρω.αν βρεις και το 585 v8 μια χαρα.είναι σαν το v7 απλα ακομα καλυτερο και σε wireless και σε ταχυτητα συγχρονισμού. δεν γραφεις αν εχεις το v7 η το v8 (το γραφει από κατω)αλλα με βαση τα 4,5 χρονια λογικα εχεις το v7.το v8 Θα συγχρονισει πιο ψηλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα