Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και αμφιλεγόμενο το εύρημα, προσωπικά πάντα με βοηθούσε η μουσική στο να αποδίδω και να έχω κίνητρο σε όποια εργασία κι αν έκανα.

Οι περισσότεροι, πάντως, που γνωρίζω δεν μπορούν να ακούν μουσική ενώ δουλεύουν/διαβάζουν, αλλά μάλλον τα γούστα έχουν και πολιτισμικά κριτήρια.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η μουσική ανέκαθεν έδινε παραγωγικότητα στον άνθρωπο !
Γνωστή ιστορία. Δεν περιμέναμε το spotify να βγαλει αυτο το διαστημικό συμπερασμα.Αλλος ένας τρόπος να προωθησουν την υπηρεσια τους. Δεν είναι τυχαίο που έχει αφαιρεθεί το radio ως λειτουργία από όλα τα κινητά.
Θέλουν να χρεώνουν κάθε μας κίνηση.Αίσχος

• Like 3
Δημοσ.

Αν είσαι στην οικοδομή μια χαρά είναι η μουσική. Αν προσπαθείς να συγκεντρωθείς και να γράψεις κάτι (κείμενο, κώδικα κλπ) η μουσική είναι οτι χειρότερο. Ίσως μόνο κάτι χωρίς λόγια να κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Αχ πως αναπολώ τα χρόνια που καθόμουν στο εργαστήριο και συναρμολογούσα (κτλ) PC ακούγοντας στο ραδιόφωνο τον αγαπημένο μου σταθμό... κατσαβίδι μουσική και ηρεμία ουτε στάλα άγχος... βέβαια τα λεφτά ήταν χάλια ... :P αλλά δεν το έβλεπα σαν δουλειά γινόταν κάτι σαν χόμπι με την μουσική :P

Δημοσ.

..το μόνο που απαγορεύεται δια ροπάλου, είναι JJ Cale τις μεσημεριανές ώρες....δεν σε πιάνουν ούτε 7 καφέδες! 

Δημοσ.

Και για οικοδομη το μην βροντοχτυπας τις χαντρες....

Ναι... φαντάσου τώρα τον άλλον να δουλεύει πάνω σε κάποιο κτίριο και να ακούει τραγούδια ... θα τσακιστεί!...

Δημοσ.

μια χαρά η μουσική ενώ εργάζεσαι αρκεί να μη σε αποσπά.. άρα είναι υποκειμενικό το θέμα!!!

Δημοσ.

μια εταιρία που εμπορευεται την μουσική σου λέει ακου μουσική

ποιος θα το πιστευε;

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ πουλάω γλειφιτζούρια και σύμφωνα με μια δική μου μελέτη τα γλειφιτζούρια βελτιώνουν την στύση στους άντρες και τον οργασμό στις γυναίκες..

Δημοσ.

Μουσική ε? Χμμμ . Raining blood απο Slayer. Μπ@ είμαι πολύ κακουλης. Δεν λέει για οικοδομή μάλλον το παραπάνω. Ισως για PHP

Δημοσ.

Παιδες, ολοι εσεις που λετε μουφα η ερευνα και μπλα μπλα μπλα, οταν λεει  να παιζει μουσικη δεν ειναι να τη βαζεις τερμα και να κανεις headbanging.Εχουν γινει απειρες μελετες πανω στο θεμα και ειναι κοινος γνωστο οτι η μουσικη δημιουργει ενα πολυ πιο ευχαριστο περιβαλλον, αλλα ΠΑΝΤΑ στην καταλληλη ενταση, δηλαδη να παιζει στο background, και οχι να σε αποσπα. Αλλωστε σε ολα τα ξενοδοχεια / μαγαζια / εστιατορια κλπα που εχουν ασχοληθει με το θεμα, γινεται μελετη και αναλογως σε τι πελατες στοχευουν βαζουν και τη καταλληλη μουσικη, την οποια οι πελατες τους πολλες φορες δεν αντιλαμβανονται καν οτι υπαρχε (λογω της πολυ χαμηλης εντασης)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...