stelios18120 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ακυρο την βρηκα την ακρη.ευχαριστω παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billbig Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Με πρόλαβες. Είχα όντως ξεχάσει να σου πω ένα βήμα. Άντε καλό κάψιμο και συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ειχες ξεχασει να μου πεις να κανω account στο dev center Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Τεράστιο update. Έχω ξεκινησει εδω και μια ώρα και τα 2 που χρειάζεται και ακόμη έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RainBoy Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Που ειναι η Cortana ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billbig Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Έλα ντε. Μάλλον δεν υποστηρίζεται ακόμα σε όλα τα regions. ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billbig Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Σε Lumia 520 so far όλα οκ, εκτός από τα Notifications του Whatsapp που δεν χτυπούν καθόλου. Πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω τι μου έχουν στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosmpamp Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπερα πηρα το update 8.1 σε lumia 920 αλλα δν μπαινει στο store εχει καποιος το ιδιο προβλημα; Sent from my Lumia 920 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εμένα με 920 μπαίνει κανονικά. Δες το account σου μήπως έχει χάσει τα στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπερα πηρα το update 8.1 σε lumia 920 αλλα δν μπαινει στο store εχει καποιος το ιδιο προβλημα; Sent from my Lumia 920 το store είναι down για πολλούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Σε Lumia 520 so far όλα οκ, εκτός από τα Notifications του Whatsapp που δεν χτυπούν καθόλου. Πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω τι μου έχουν στείλει. Για πες εντυπώσεις μπας και το κατεβάσουμε κι εμείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billbig Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Βασικά το "so far όλα οκ" δεν πολυισχύει πλέον Πέραν του store που είναι down για πολλούς (αν όχι όλους), τα push notifications έχουν πάει περίπατο. Καταναλώνει αρκετά πιο γρήγορα μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιώ, και μου έχει βγάλει ένα καραγαμάτο bug στο πληκτρολόγιο. Μόλις πατάω space, όλο το keyboard νεκρώνει. Οπότε δεν μπορώ να γράψω τίποτα πουθενά. Λογικά όλα θα διορθωθούν, απλά ελπίζω να γίνει αρκετά σύντομα. Πάντως στο 520, στη homescreen χρησιμοποιώντας τα περισσότερα tiles παίζει λίγο lag εδώ κ εκεί. Αν και υποψιάζομαι πως αυτό είναι καθαρά θέμα μνήμης και όχι bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 το περναω σε ativ s σε μιση ωρα θα σας πω εντυπωσεις απο την συσκευη και τι θεματα εχουμε (ελπιζω τιποτα) Λοιπον σε ativ s ολα τελεια καθολου καταναλωση παραπανω μπαταριας.δεν εχει θεμα με lag η κανενα bug. Το κινητο εγινε πιο γρηγορο βασικα.μεχρι στιγμης αψογο.ολα θετικα. ( θα ρωτησω κατι αλλα δεν ηξερα αν ισχυε και πριν το update σε 8.1 πατωντας το κουμπι κλειδωματος και το πανω κουμπι εντασης τραβαει screenshot) ισχυε και πριν???? Κατα τυχη το ανακαλυψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 το περναω σε ativ s σε μιση ωρα θα σας πω εντυπωσεις απο την συσκευη και τι θεματα εχουμε (ελπιζω τιποτα) Λοιπον σε ativ s ολα τελεια καθολου καταναλωση παραπανω μπαταριας.δεν εχει θεμα με lag η κανενα bug. Το κινητο εγινε πιο γρηγορο βασικα.μεχρι στιγμης αψογο.ολα θετικα. ( θα ρωτησω κατι αλλα δεν ηξερα αν ισχυε και πριν το update σε 8.1 πατωντας το κουμπι κλειδωματος και το πανω κουμπι εντασης τραβαει screenshot) ισχυε και πριν???? Κατα τυχη το ανακαλυψα. όχι,πριν ήταν power+windows key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 όχι,πριν ήταν power+windows key α οκ δεν το ηξερα καν.καλη φαση ειναι παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις