blacklist Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Περιγραφω λιγο αρχικα το θεμα μου και περιμενω βοηθεια!!! (συγνωμη αν ειναι ηδη απαντημενο αλλα δεν εχω τον χρονο για searching) Λοιπον ανοιγω σημερα το laptop ωραια και καλα, βαζω μουσικουλα και κοιταζω τις ειδησεις.Σε μια απο αυτες εχει ενα vid και παταω για να το δω. Αρχικα κολλουσε και ηταν σα να επαιζε σε slowmotion και μετα παλι κολλημα. Παταω μια ανανεωση στη σελιδα και ξανα στο βιντεο. Εκει που φορτωνει μ βγαζει μηνυμα για προβλημα στο shockwave. Για να μην πολυλογω επειδη ειχα ξαναακουσει απο φιλο για το ιδιο προβλημα εκανα απεγκατασταση το προγραμμα και μετα install. Κανω κια μια επανεκκινηση καλου κακου και εκει που δειχνει να ξεκινα το φορτωμα των windows ξαφνικα εμφανιζεται λευκη οθονη με μια παχια μαυρη γραμμη περιπου στο κεντρο της και... τιποτα. Παταω enter, spacebar για να δω τι γινεται και ακουγεται το κλασσικο ντιιιν οταν πατας σε καποιο αλλο παραθυρο απ αυτο που εχει ανοιξει. Το αφησα για κανενα 10λεπτο ετσι και παλι τιποτα. Εν τελει το εκλεισα απ το κουμπι της τροφοδοσιας. Λοιπον τι τρεχει εδω? Α το laptop ειναι compaq cq56. Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο απλα ηθελα να ειμαι περιγραφικος με το θεμα. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
Euclides Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δύο μπορεί να είναι οι λόγοι. Ή έχεις κολλήσει ιό, οπότε η λύση είναι αυτή: ή δεν κάνει καλή επαφή ο ακροδέκτης του καλωδίου πίσω από την οθόνη, οπότε η λύση είναι κάπως έτσι:
blacklist Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Euclides ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Φαινεται να ειναι σαν τη πρωτη περιπτωση οποτε θα δοκιμασω αυτο που λεει στο video. Μια ερωτηση: οταν πατας το wind button + το r, τι πληκτρολογεις μετα? Για την δευτερη περιπτωση μαλλον θελει τεχνικο ε? μην το δοκιμασω δηλαδη
Euclides Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Με το Win+R ανοίγει το Run. Για το δεύτερο, χρειάζεσαι κάποια ελάχιστη εμπειρία. Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στο Youtube για την αποσυναρμολόγηση laptop. Αν δεν έχεις καθόλου εμπειρία, καλύτερα να το πας σε κάποιο συνεργείο για laptop. Το κόστος επισκευής θα είναι γύρω στα 50 €.
blacklist Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Οκ τοτε για να μην κανω καμια χαζομαρα μονος μου θα το παω να το κοιταξουν. Και παλι ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα