Αδιαφορος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Θέλω κινητό με 5άρα οθόνη και με τιμή 300 ευρώ γίνεται? iPhone εννοεις η γενικα?
el97639 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 αυτο που οτι π..ρια πει η apple την αναπαραγουν οι φανς με ψυχωτικο παθος ειναι αξιοθρηνητο. Οταν ολοι μα ολοι κατασκευαστες καθαρα κ μονο απο τις κινησεις των καταναλωτων αποκαλουν μινι πλεον τις 4.5 ινστες οι 3.5 ιντσες του iphone που πρακτικα παραμενουν αφου το πλατος δεν εχει αλλαξει ειναι πολυ μικρο μεγεθος. Πως το καλυπτει αυτο η apple που απο το 2007 εχει1 και μονο ιδιο κ απαραλλακτο προιον? Φτιαχνει θεωριες περι αντιχειρες κ βλακειες. Τι να κανεις τους σουπερ επεξεργαστες κ αναλυσεις οταν η οθονη ειναι με τα σημερινα δεδομενα (ναι τα δεδομενα εχουν αλλαξει απο το 2007 ) ειναι τοσο μικρη? Φυσικα παραμενει ενα καλο μεγεθος για καποιον που θελει ενα μικρο κινητο να κανει την δουλεια του αλλα για 80 κ οχι για 800 ευρω κινητο. Να δεις που στην παρουσιαση θα βγαλει μια νεα θεωρια οτι σημασια εχει το τετραγωνο της υποτινουσας του αντιχειρα για να δικαιολογισει τις 5.5 ιντσες
stelrp Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Έτσι έλεγα και εγώ αλλά πήρα το 5ιντσο ρυζι και τα κάνω ολα απο το κινητό. Συνηθίζεται μετα όλα κάτω απο 4.5 ίντσες σου φαίνονται μικρά
stelrp Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Και το πήρα 130 ευρω στην πορτα μου. Ποσο χαίρομαι που δεν είμαι φαν της αππλε να πρεπει να πληρωσω 700+ για κάτι που φτιάχνεται απο τα ίδια εργατικά χέρια. Qualcomm - xiaomi.
jmirko15 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Και το πήρα 130 ευρω στην πορτα μου. Ποσο χαίρομαι που δεν είμαι φαν της αππλε να πρεπει να πληρωσω 700+ για κάτι που φτιάχνεται απο τα ίδια εργατικά χέρια. Qualcomm - xiaomi. Και έχει και το ίδιο λειτουργικό.. Oh wait
kissMA Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Σώωωωπα... μια ματιά στις πωλήσεις των android συσκευών αρκεί. Δεν χρειάζεται έρευνα.Έρευνα πρέπει να κάνει η apple για να βρεί πως θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη οθόνη σαν φανταστική καινοτομία που μόνο αυτή εφαρμόζει. Έτσι για να λένε και τα fanboys οτι η apple εφεύρε και την 5'' οθόνη στα κινητά.
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Και το πήρα 130 ευρω στην πορτα μου. Ποσο χαίρομαι που δεν είμαι φαν της αππλε να πρεπει να πληρωσω 700+ για κάτι που φτιάχνεται απο τα ίδια εργατικά χέρια. Qualcomm - xiaomi. Δεν εχεις φιλε μου να το πληρωσεις αρχικα και μετα ολα τα αλλα που λες ...
orlox Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μερικοί νομίζουν ότι το IPhone είναι ακριβό, η Ferrari των κινητών... Ο Φώτης είναι ο λογιστής του stelrp Και ξέρει ότι μπορεί να δώσει 130 για Xiaomi Αλλά Όχι τα διπλά για ένα iPhone.Σας έχει παραμυθιάσει η Apple. ΟΛΟΙ μπορούν να πάρουν iPhone. Μα όλοι. Το θέμα είναι πόσοι πιστεύουν ότι τα αξίζει αυτά τα χρήματα. Εκεί χάνει μιας και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι κοροϊδία. Ως χρήστης Xiaomi mi2 από επιλογή, μπορώ να πω ότι το miui είναι κλάσεις ανώτερο από ios αν και αυτό προσπαθούσε να μιμηθεί στην αρχή
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μερικοί νομίζουν ότι το IPhone είναι ακριβό, η Ferrari των κινητών... Ο Φώτης είναι ο λογιστής του stelrp Και ξέρει ότι μπορεί να δώσει 130 για Xiaomi Αλλά Όχι τα διπλά για ένα iPhone. Σας έχει παραμυθιάσει η Apple. ΟΛΟΙ μπορούν να πάρουν iPhone. Μα όλοι. Το θέμα είναι πόσοι πιστεύουν ότι τα αξίζει αυτά τα χρήματα. Εκεί χάνει μιας και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι κοροϊδία. Ως χρήστης Xiaomi mi2 από επιλογή, μπορώ να πω ότι το miui είναι κλάσεις ανώτερο από ios αν και αυτό προσπαθούσε να μιμηθεί στην αρχή Και εγω πιστευω πως τα TATA ειναι καλυτερα απο τα porsche ,επισης τα iphone δεν κανουν τα διπλα 260 δηλαδη αλλα σχεδον τα 5πλα απο την κινεζια που πηρε ο αλλος. .
Papakaliati Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Σώωωωπα... μια ματιά στις πωλήσεις των android συσκευών αρκεί. Δεν χρειάζεται έρευνα. Έρευνα πρέπει να κάνει η apple για να βρεί πως θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη οθόνη σαν φανταστική καινοτομία που μόνο αυτή εφαρμόζει. Έτσι για να λένε και τα fanboys οτι η apple εφεύρε και την 5'' οθόνη στα κινητά. Χωρίς να θέλω να σε σόκαρω αλλά η Apple έβαλε το pc στα σπίτια οπότε έχει αρκετές καινοτομίες για δέκα ζωές . Άλλαξε ρεπερτόριο λοιπόν. Και ποτέ δεν ήτανε το δυνατό της σημείο ότι έκανε τα πάντα δε και καλά πρώτη, αλλά ότι τα τελειοποιουσε χρόνια πριν τις άλλες εταιρίες. Δες ταμπλετς που μετά από 3 χρόνια την φτάσανε και κινητά που μέχρι το ανδοιντ 4 ήτανε ένα μάτσο χάλια .Οποτε ονειρεψου λίγο ακόμη.
Spira Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Αποκλείεται να ισχύει η είδηση...αφού το μέγεθος της οθόνης του iPhone 5 είναι το ιδανικό για χρήση από ανθρώπινο χέρι! Σε τι όντα θα απευθύνεται ένα μεγαλύτερο iPhone?! Η Apple με το iphone 6 έχει να προσφέρει ουσιαστικά κάτι καινούργιο. Ένα iphone με μεγαλύτερη οθόνη. Σε αντίθεση με την Samsung που οι αλλαγές με το S4 δεν είναι τόσο μεγάλες. Άρα πρέπει να το είχε σχεδιάσει έτσι ώστε να προκαλέσει αίσθηση και νομίζω θα πουλήσει το 6 αρκετά. Πολλοί θέλουν την μεγαλύτερη οθόνη γιατί κάνουν όλο και περισσότερο πράγματα με το κινητό και η μεγαλύτερη οθόνη εξυπηρετεί αυτό...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Peace guys! Η αγορά πλέον προσφέρει τόσες λύσεις σε ο,τι κατηγορία τιμής θέλετε, ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι όλοι. Δεν θα βγεί ποτέ συσκευή με 100% αποδοχή όσο super duper κι αν είναι (ακόμη κι αν κάνει 50 ευρώ!), οπότε δεν έχει νόημα το να προσπαθεί ο καθένας -με το ζόρι- να πείσει τους άλλους πως κάνει την καλύτερη επιλογή. Σαν οπαδός πάντως της Apple (όχι από αντίδραση ή από κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις), εκτιμώ πως η "στασιμότητα" της εταιρίας τα τελευταία χρόνια κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Περιμένω ένα επόμενο 12-24μηνο με καταιγισμό παρουσιάσεων νέων προϊόντων ή σημαντικών αλλαγών σε αυτά που ήδη ξέρουμε. Λεφτά να έχουμε μόνο για να μπορούμε να τα έχουμε...
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Η Apple με το iphone 6 έχει να προσφέρει ουσιαστικά κάτι καινούργιο. Ένα iphone με μεγαλύτερη οθόνη. Σε αντίθεση με την Samsung που οι αλλαγές με το S4 δεν είναι τόσο μεγάλες. Άρα πρέπει να το είχε σχεδιάσει έτσι ώστε να προκαλέσει αίσθηση και νομίζω θα πουλήσει το 6 αρκετά. Πολλοί θέλουν την μεγαλύτερη οθόνη γιατί κάνουν όλο και περισσότερο πράγματα με το κινητό και η μεγαλύτερη οθόνη εξυπηρετεί αυτό... Λογικά θα μας δείξει κάτι αρκετά διαφορετικό. Συνήθως έτσι γίνεται μέχρι τώρα, το κάθε s είναι ίδιο εμφανισιακά με το προηγούμενο μοντέλο (3gs, 4s, 5s) με κάποιες μικροβελτιώσεις και το επόμενο έχει εντελώς νέα εμφάνιση. Κάπως έτσι θα γίνει και τώρα, αναμένουμε!
Papakaliati Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα ειναι ενα βημα πισω, οπως εκανε η samsung με το S5 που καταφερε του εβαλε μεγαλυτερο bezel απο το s4. Απο κοντα βεβαια φαινεται σαφως καλυτερο απο τις φωτογραφιες, οπως αλλωστε και το s4, αλλα εφοσον στης φωτος φαινεται κακο, σημαινει οτι απο κοντα ειναι απλα οκ. Και η πλατη εχει οντως αισθηση χαζαπλαστ ,περα απο εμφανιση, τρομερο κατορθωμα. Σε ασχετη υποσημειωση, η ιδεα που ειχε για το htc one η ΗTC με την dotted case μου φανηκε τρομερη. Ισως οντως σωσει καποια κινητα απο θανατηφορες πτωσεις.
hackerW32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δεν εχεις φιλε μου να το πληρωσεις αρχικα και μετα ολα τα αλλα που λες ... μπα, δεν θα ειναι αυτο, αλλα το οτι πήρε ενα κινιτο 5 φορες πιο φτηνό απο ενα iphone και κανει την δουλειά του μια χαρα. οποτε εκατσε και σκέφτηκε-σκεφτηκα, "αξίζει να δωσω 5 φορες παραπανω χρήματα? θα παρω 5 φορες καλύτερο προϊόν? θα ανοίγουν οι εφαρμογες 5 φορες πιο γρήγορα? ειναι 5 φορες πιο γρήγορο?" value for money λογικη την οποια και υποστηρίζω. (εδωσα πριν απο 5 χρονια 110 ευρω για εναν athlon x4, τωρα αρχισε να ζορίζεται στα games, oc για λιγο καιρο, μεχρι να βαλω bulldozer για αλλα 5 χρονια στα ιδια λεφτα πανω κατω. ξερω οτι τοτε με 300+ ευρω θα έπαιρνα εναν καλύτερο intel, αλλα θα ειχε 3πλασια αποδοση; Nope.) οσο για την είδηση, καιρος ηταν. και δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταία εταιρια που θα κανει πισωγυρίσματα, οτι ειναι προς όφελος του καταναλωτή ειναι καλοδεχούμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα