Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατί τσαντίζεσαι; Τόσο καιρό όσοι παίρνουν προϊόντα της apple αυτό κάνουν, δεν έκραξε κανείς.

Έχει καταντήσει αηδία πια αυτό το πράγμα, εντάξει, καταλάβαμε. Νισάφι.

πρωτον δεν τσαντιστηκα απλα θεωρω κοροιδια και βλακεια να δινεις 800 η οποιοδηποτε μεγαλο ποσο για ενα κινητο το οποιο με τα μισα λεφτα περνεις κατι καλυτερο.και επεισης θεωρω βλακεια να του καθε νεοελληνα να λεει κοιτα εχω το iphone 5-6-156 και εδωσα 800 ευρω και μετα να μην εχει καρτα ουτε για αναπαντητη.τεσπα παντως εγω το εγραψα μπας και αφυπνησω κανεναν να μην πληρωνει απλα μαρκες και ονοματα...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πρωτον δεν τσαντιστηκα απλα θεωρω κοροιδια και βλακεια να δινεις 800 η οποιοδηποτε μεγαλο ποσο για ενα κινητο το οποιο με τα μισα λεφτα περνεις κατι καλυτερο.και επεισης θεωρω βλακεια να του καθε νεοελληνα να λεει κοιτα εχω το iphone 5-6-156 και εδωσα 800 ευρω και μετα να μην εχει καρτα ουτε για αναπαντητη.τεσπα παντως εγω το εγραψα μπας και αφυπνησω κανεναν να μην πληρωνει απλα μαρκες και ονοματα...

Μπορεί να το αγοράζει κάποιος για το λειτουργικό του. Αυτό γιατί δεν το σκέφτεται ποτέ κανείς.. Μπορεί να μην γουστάρει το ουράνιο τόξο!..

Άλλες επιλογές είναι ΒΒ, WP και περιμένουμε Tizen, FireFox OS (νομίζω δεν ξεχνάω τίποτα..)

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να το αγοράζει κάποιος για το λειτουργικό του. Αυτό γιατί δεν το σκέφτεται ποτέ κανείς.. Μπορεί να μην γουστάρει το ουράνιο τόξο!..

Άλλες επιλογές είναι ΒΒ, WP και περιμένουμε Tizen, FireFox OS (νομίζω δεν ξεχνάω τίποτα..)

εχεις ενα δικιο σε αυτο.μπορει να του αρεσει το λειτουργικο.απλα το θεματακι ειναι τα υπερβολικα ποσα απλα και μονο επειδη κανει ενα μπαμ και βγαζει μεγαλυτερη οθονη και ανεβαζει το κασε αμεσως αμεσως 300-400 ευρω απο το προηγουμενο της μοντελο.αυτο ηθελα να θειξω πιο πολυ.περι ορεξεως βεβαια.ο καθενας γουσταρει το λειτουργικο που τον βολευει και του αρεσει.

• Like 1
Δημοσ.

και στο τελος θα καταντήσουμε ολοι με μια παντόφλα στο χερι. δεν λεω ωραια κινηση μπορεις και να συνηθίσεις σε τετοιο μεγεθος αλλα τώρα τελευταια ολοι το εχουν παραχεσει  ειδικα η σαμυ .κριμα apple σε ειχα για σοβαρη εταιρια

ναι πολυ σοβαρη  

• Like 2
Δημοσ.

Μην ξεχνάμε ότι η Apple όταν κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone το διαφήμιζε σαν το smartphone με την μεγαλύτερη οθόνη (3,5 inches) ασχέτως αν εγώ είχα το Qtek 9000 στις 3,6 inches από το 2005.

Κάποιο λάθος κάνεις ή με τις ημερομηνίες ή με το μέγεθος των οθονών...δεν μπορεί να μην ισχύει αν το είπε η apple!

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν αποφασίζουν αυτοί για το τι θα κυκλοφορήσει η  Apple ...   ;)

Σωστός. Μπορεί να βγει μια έρευνα

από την οποία να προκύψει ότι θα ήταν εμπορική επιτυχία να βγει το επόμενο iphone με περίβλημα κόντρα πλακέ θαλάσσης περασμένο λάκα σε απόχρωση πρασινολαδί με ροζ πέρλες..   :)

Βάλτο σε παραγωγή και μετά κλείδωσε και την πόρτα πίσω σου με λουκέτο.

Το τι λέει κάποιος σε μια έρευνα έχει ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα.

• Like 1
Δημοσ.

και στο τελος θα καταντήσουμε ολοι με μια παντόφλα στο χερι. δεν λεω ωραια κινηση μπορεις και να συνηθίσεις σε τετοιο μεγεθος αλλα τώρα τελευταια ολοι το εχουν παραχεσει  ειδικα η σαμυ .κριμα apple σε ειχα για σοβαρη εταιρια

τουλαχιστον η σαμμυ  βγαζει κινητα για ολα τα γουστα.σε λιγο καποιοι θα την κατηγορησουν και γιαυτο...γιατι καποιοι αν και αναθεωρουν τωρα που τα βρηκαν σκουρα,ελεγαν αυτο ειναι και αμα γουσταρετε.τωρα τρεχουν να μαζεψουν τα αμαζευτα.ελπιζω να μην ειναι πολυ αργα βεβαια

Δημοσ.

Οι Αμερικάνοι έχουν άλλα μυαλά μάλλον. Εγώ νομίζω οτι η τέσσερις ίντσες είναι ιδανικές (για κινητό τηλέφωνο). Αν θελω να δω ταινίες (όπως θα πουν μερικοί) θα τις δώ στην TV.

και με 4 ίντσες μια χαρά ταινία βλέπεις.

Δημοσ.

@On Topic

Υπενθυμίζω αυτά που λέγαμε πριν καιρό:

"Κινητό 4.5'' 4.7'' 5''+ είναι παντόφλα ... "

Περιμένω λοιπόν όταν η Apple βγάλει κινητό σε αυτά τα μεγέθη να φερθείτε σαν κύριοι, να την κράξετε όπως κάναμε (κάνατε) με τους άλλους.

Όχι αλλαξοκωλιές παρακαλώ!

@Off Topic

Πρέπει η Apple να βγάλει μεγαλύτερη οθόνη (4.5'' με 5.0'') μόνο καλό θα της κάνει :).

Δεν εχω παρει ποτε iphone, και δεν θα επαιρνα ποτε με 4 ινστες, αμα βγαλει μεγαλυτερο θα το σκεφτω. Τωρα οσον αφορα την κολοτουμπα, θα βγαλουν και ενα με μικροτερη οθονη πιστευω, οποτε θα το καλυψουνε ετσι. Μενουμε πιστοι στις αρχες μας αλλα δεν μπορουμε να αγνοησουμε τους φιλους μας που θελουνε μεγαλυτερο ετσ ετσ. Η μπορει να βγαλουνε το 6c 4 ινστες και το αλλο μεγαλυτερο , only time will tell..

Δημοσ.

Αααααχ, που είναι εκείνη η διαφήμιση που άρχιζε, αν θυμάμαι καλά, κάπως έτσι: "Η φυσική έχεις τους νόμους της...". Εμετική διαφήμιση.

Σου έλεγαν για το ιδανικό μέγεθος, ότι το έκαναν πιο μεγάλο και συγχρόνως πιο μικρό κι άλλα τέτοια ωραία.

Και τώρα, ήρθε η ώρα της κολοτούμπας. Αν ήταν η Apple στη θέση των άλλων εταιριών, θα είχε πατεντάρει τα κινητά με οθόνη >5. 

Epic fail, once again. 

Δημοσ.

Την εμπιστεύομαι την apple δεδομένου του ότι αν βγάλει μια μεγαλύτερη συσκευή θα την υποστηρίξει και κατάλληλα. Αλλά και εγώ είμαι της γνώμης ότι δεν πρεπει να ξεφύγει το συνολικό μέγεθος του κινητού πέρα από το υπάρχον! 

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του κινητού. Δεν είναι η οθόνη το παν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...