Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω εναν desktop με μητρικη Asrock ALive NF4G-DVI με ΑΜ2 Socket,επεξεργαστη AMD Sempron 3200+ 1.8 GHz,μνημη 2,5 GB και σκληρο δισκο 40 GB.Η μητρικη οπως εχω δει στο specification του site του κατασκευαστη μπορει να παρει μνημες DDR2 DIMM,εχει 4 υποδοχες.Καταρχας θελω να του βαλω εναν σκληρο SSD γυρω στα 60 GB,την μνημη να την κανω 8 GB και να βαλω καινουργιο επεξεργαστη αν γινεται dual core ή και παραπανω.Θελω να κανω 2 ερωτησεις:1)Μπορω να βρω μνημη RAM DDR2 DIMM 2GB η καθεμια?(θελω να βαλω τεσσερις αλλα οπου εχω κοιταξει μου εβγαζε μεχρι 1GB)2)Με την αναβαθμιση αυτη συμπεριλαμβανομενου και του σκληρου SSD ο επεξεργαστης που εχω θα μπορει να κανει δουλεια ή να παρω καινουργιον οπως ειναι η αρχικη μου σκεψη?Και κατι αλλο:στο socket που εχω τι τυπους συγχρονων AMD επεξεργαστων μπορω να βρω?γιατι οπου και να κοιταξα μπερδευτηκα λιγο.Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα.

Δημοσ.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200018220

Αν είναι να δώσεις 50+50=100€ για μνήμες καλύτερα πάνε σε ολική αναβάθμιση. cpu/mobo/ram

Άλλωστε, με τα 2,5gb ,που αντιμετώπισες πρόβλημα και θες να βάλεις παραπάνω;;;;

Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,απλα θελω ενα πιο γρηγορο συστημα.

Δημοσ.

Η παραπανω μνημη θα δωσει "ωθηση" σε εφαρμογες που χρειαζονται τη μνημη,σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση αυξηση της ταχυτητας του υπολογιστη δεν θα δεις.

Με προσθηκη ssd και (ισως)αλλαγη επεξεργαστη 100% θα δεις αυξηση επιδοσεων

Δημοσ.

Μπορείς να κοιτάξεις για μεταχειρισμένες μνήμες.Αν πάρεις SSD (που καλύτερα είναι να πάρεις τουλάχιστον 128gb) θα τον κρατήσεις και για άλλο σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...