vaggelis7172 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπερα εχω εναν desktop με μητρικη Asrock ALive NF4G-DVI με ΑΜ2 Socket,επεξεργαστη AMD Sempron 3200+ 1.8 GHz,μνημη 2,5 GB και σκληρο δισκο 40 GB.Η μητρικη οπως εχω δει στο specification του site του κατασκευαστη μπορει να παρει μνημες DDR2 DIMM,εχει 4 υποδοχες.Καταρχας θελω να του βαλω εναν σκληρο SSD γυρω στα 60 GB,την μνημη να την κανω 8 GB και να βαλω καινουργιο επεξεργαστη αν γινεται dual core ή και παραπανω.Θελω να κανω 2 ερωτησεις:1)Μπορω να βρω μνημη RAM DDR2 DIMM 2GB η καθεμια?(θελω να βαλω τεσσερις αλλα οπου εχω κοιταξει μου εβγαζε μεχρι 1GB)2)Με την αναβαθμιση αυτη συμπεριλαμβανομενου και του σκληρου SSD ο επεξεργαστης που εχω θα μπορει να κανει δουλεια ή να παρω καινουργιον οπως ειναι η αρχικη μου σκεψη?Και κατι αλλο:στο socket που εχω τι τυπους συγχρονων AMD επεξεργαστων μπορω να βρω?γιατι οπου και να κοιταξα μπερδευτηκα λιγο.Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα.
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200018220 Αν είναι να δώσεις 50+50=100€ για μνήμες καλύτερα πάνε σε ολική αναβάθμιση. cpu/mobo/ram Άλλωστε, με τα 2,5gb ,που αντιμετώπισες πρόβλημα και θες να βάλεις παραπάνω;;;;
vaggelis7172 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200018220 Αν είναι να δώσεις 50+50=100€ για μνήμες καλύτερα πάνε σε ολική αναβάθμιση. cpu/mobo/ram Άλλωστε, με τα 2,5gb ,που αντιμετώπισες πρόβλημα και θες να βάλεις παραπάνω;;;; Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,απλα θελω ενα πιο γρηγορο συστημα.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Η παραπανω μνημη θα δωσει "ωθηση" σε εφαρμογες που χρειαζονται τη μνημη,σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση αυξηση της ταχυτητας του υπολογιστη δεν θα δεις. Με προσθηκη ssd και (ισως)αλλαγη επεξεργαστη 100% θα δεις αυξηση επιδοσεων
Millennium Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μπορείς να κοιτάξεις για μεταχειρισμένες μνήμες.Αν πάρεις SSD (που καλύτερα είναι να πάρεις τουλάχιστον 128gb) θα τον κρατήσεις και για άλλο σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα