Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Πρόσφατα έβαλα forthnet, έχω μείνει ευχαριστημένος με την ταχύτητα, αλλά όταν καλούν ή καλώ από το σταθερό τηλέφωνο πέφτει η σύνδεση και επανασυνδέεται μετά από λίγα δεύτερα.. Που μπορεί να οφείλεται αυτό? Με το vdsl που είχα πριν στον ΟΤΕ δεν συνέβαινε αυτό :\

Δημοσ.

Είχα αυτό το πρόβλημα πολύ παλιά, όμως σε εμένα ήταν με όλες τις εταιρίες που χρησιμοποιούσα.

Μετά από μια αλλαγή splitter και τηλεφωνικής πρίζας όλα ήταν στην πένα.

Δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο και σε σένα (μιας και δεν στο έκανε με άλλη εταιρία), just saying..

Έχεις κάνει κάποιο τηλέφωνο στην εταιρία γι' αυτό;

Δημοσ.

Yep same here, αποσυνδέσεις τηλέφωνα έφερα τεχνικό σπίτι άλλαξα rooter τελικά η λύση είναι μια, αλλαγή forthnet σε ote. Από πάρα πολύ προσωπική εμπειρία στο λέω. Απλά είμαστε Nova3play και πρέπει να πληρώσω πρόστιμο για αλλαγή, αν δεν είσαι στο nova3play άλλαξε όπως είσαι.

Δημοσ.

Φιλτράκια εχεις βάλει σε ολες τις μπρίζες του σπιτιού ?

Οχι έχω μόνο στην μπρίζα που πηγαίνει το καλώδιο του router..

Δημοσ.

Έχω μια μπρίζα που πηγαίνει το καλώδιο του router και μια που βρίσκεται στο σαλόνι και είναι συνδεδεμένο το σταθερό εκεί.. Στο σαλόνι νομίζω δεν υπάρχει φίλτρο.. Μπορεί να οφείλεται αυτό? Πώς?

Δημοσ.

Φίλτρο μόνο στο σαλόνι που έχεις το σταθερό σου θα βάλεις. Πάνω στο ρούτερ δεν θα βάλεις φίλτρο, ούτε splitter αν το έχεις μόνο του σε εκείνη την πρίζα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρίζα-->Splitter-->Router+Τηλέφωνο

Άν έχεις τηλέφωνο κ σε άλλη πρίζα του σπιτιού, βάζεις στην πρίζα φίλτρο κ πάνω στο φίλτρο στο τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

αν υπαρχει καπου σκετο τηλεφωνο μπαινει φιλτρο.αν υπαρχει τηλεφωνο και ιντερνετ μπαινει splitter>αν δεν υπαρχει τιποτα το αφηνεις κενο.αν υπαρχει μονο το ρουτερ δεν βαζεις τιποτα.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.αν όλα τα τηλεφωνα παιρνουν πανω από το splitter τοτε δεν χρειαζονται φιλτρα.στο 90 τις 100 των περιπτώσεων που εχω δει το αρχικο πρόβλημα που λες στο 80 τις 100 φταιει κατι με φιλτρα και splitter και τετοια ενώ στο 20 τις 100 φταιει οξειδωση στον κατανεμητή η στην χωνευτη.ελάχιστες πιθανότητες και σπανιο να φταιει ο παροχος πχ splitter card στο αστικο κεντρο ή δεν ξερω τι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...