Προς το περιεχόμενο

system testore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , γιατι ενω εχω διαγραψει , ολα τα σημεια επαναφορας , μου παρουσιαζοντε,καποια απο αυτο που ειχα σβησει ? Πιο αναλυτικα , αν κανετε δεξι κλικ στον υπολογιστη μου , μετα system protection μετα system restore , θα ανοιξει ενα νεο παραθυρο , αν προχωρησετε , στο επομενο , θα δειτε σημεια επαναφορας, τα οποια ειχατε σβησει.......αυτο συμβαινει στα win 7 και στα win 8.1, πως μπορω να τα σβησω ?

Δημοσ.

Για να τα σβήσεις κάνε τα παρακάτω.

1) Άνοιξε το μενού Έναρξη και στην μπάρα αναζήτησης γράψε Disk Cleanup και πάτα ENTER.

2) Επέλεξε το C:\ από το drive selection menu που θα σου βγάλει.

3) Από το Disk Cleanup πάνε στο μενού More Options και εκεί που λέει "System Restore & Shadow Copies" πάτα Clean up.

Δημοσ.

αυτο τοχω κανει , και καλιτεροτερο , αυτο που γραφεις τοχεις κανει στον υπολογιστη σου  ? το δοκιμασες αφου πρωτα σβησεις ολα τα σημεια επαναφορας ?

Για να τα σβήσεις κάνε τα παρακάτω.

1) Άνοιξε το μενού Έναρξη και στην μπάρα αναζήτησης γράψε Disk Cleanup και πάτα ENTER.

2) Επέλεξε το C:\ από το drive selection menu που θα σου βγάλει.

3) Από το Disk Cleanup πάνε στο μενού More Options και εκεί που λέει "System Restore & Shadow Copies" πάτα Clean up.

αυτο σβηνει , εκτος απο το τελευταιο.

Δημοσ.

αυτο τοχω κανει , και καλιτεροτερο , αυτο που γραφεις τοχεις κανει στον υπολογιστη σου  ? το δοκιμασες αφου πρωτα σβησεις ολα τα σημεια επαναφορας ?

αυτο σβηνει , εκτος απο το τελευταιο.

Θες να τα σβήσεις όλα;

Δημοσ.

γιατι δεν διαβαζεις το πρωτο μου μηνυμα ?

Πώς έκανες την διαγραφή πρίν; 

Από το  Computer->Properties->System Protection ->C:\ ->Configure -> Delete?

ΝΑΙ

τελικα δεν ξερεις ......

Δημοσ.

Αν θες να σβήσεις σίγουρα ολα τα restore points κάνε disable το system restore, μετά restart το μηχάνημα και ύστερα ενεργοποίησε το πάλι αν το χρειάζεσαι. Διαγραφή πάντως γίνεται και με πιο απλό τρόπο:

delete-all-restore-points-600x375.jpg

Αφού το κάνεις, στο current usage βλέπεις πόσο χώρο καταλαμβάνει το restore. Αν πάλι θελεις να τα σβήσεις με το χέρι (ανορθόδοξα!), πρέπει να ξεκινησεις το μηχάνημα με κάποιο bootdisk ή να ακολουθήσεις τις οδηγίες της Microsoft.

Δημοσ.

Αν θες να σβήσεις σίγουρα ολα τα restore points κάνε disable το system restore, μετά restart το μηχάνημα και ύστερα ενεργοποίησε το πάλι αν το χρειάζεσαι.

Διαγραφή πάντως γίνεται και με πιο απλό τρόπο:

Αυτό του είπα και εγώ αλλά λέει ότι του εμφανίζει ακόμα τα παλιά restore points στο System Restore Explorer.

Δημοσ.

μα αυτο λεω ,απο το πρωτο μου μηνυμα , πως δεν μου διαγραφονται , κοιταξες σ'αυτο που γραφω , αφου τα σβησεις ολα αν κανετε δεξι κλικ στον υπολογιστη μου , μετα system protection μετα system restore , θα ανοιξει ενα νεο παραθυρο , αν προχωρησετε , στο επομενο , θα δειτε σημεια επαναφορας, τα οποια ειχατε σβησει.......αυτο συμβαινει στα win 7 και στα win 8.1, τοχεις δει στον υπολογιστη σου ?

Δημοσ.

Δοκίμασε μια και από το CCleaner αν το έχεις εγκατεστημένο. CCleaner -> Tools -> System Restore.

τοδες εσυ στον υπολογιστη σου . η τρολαρεις.....

Δημοσ.

μα αυτο λεω ,απο το πρωτο μου μηνυμα , πως δεν μου διαγραφονται , κοιταξες σ'αυτο που γραφω , αφου τα σβησεις ολα αν κανετε δεξι κλικ στον υπολογιστη μου , μετα system protection μετα system restore , θα ανοιξει ενα νεο παραθυρο , αν προχωρησετε , στο επομενο , θα δειτε σημεια επαναφορας, τα οποια ειχατε σβησει.......αυτο συμβαινει στα win 7 και στα win 8.1, τοχεις δει στον υπολογιστη σου ?

Σε μένα δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο. :wacko:

τοδες εσυ στον υπολογιστη σου . η τρολαρεις.....

Το δοκίμασες;

Δημοσ.

Αν θες να σβήσεις σίγουρα ολα τα restore points κάνε disable το system restore, μετά restart το μηχάνημα και ύστερα ενεργοποίησε το πάλι αν το χρειάζεσαι. Διαγραφή πάντως γίνεται και με πιο απλό τρόπο:

Αφού το κάνεις, στο current usage βλέπεις πόσο χώρο καταλαμβάνει το restore. Αν πάλι θελεις να τα σβήσεις με το χέρι (ανορθόδοξα!), πρέπει να ξεκινησεις το μηχάνημα με κάποιο bootdisk ή να ακολουθήσεις τις οδηγίες της Microsoft.

ναι εδω,στη πρωτη εικονα που γραφει system restore , για προχωρησε το επομενο βημα.οπως γραφω !

ναι εδω,στη πρωτη εικονα που γραφει system restore , για προχωρησε το επομενο βημα.οπως γραφω ! αφου ταχεις σβησει ολα .

Δημοσ.

ναι εδω,στη πρωτη εικονα που γραφει system restore , για προχωρησε το επομενο βημα.οπως γραφω !

Το έχω κάνει παλαιότερα φίλε... θυμάμαι να δουλεύει κανονικά.

Το έκανα και μόλις τώρα...όλα κομπλέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...