Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις καναμε απεγκατασταση του antivirus kaspersky interbet sec 2013 kai restart. Ο υπολογιστης μπουταρει κανονικα αλλα μολις φτανει στο εισαγωγη κωδικου χρηστη για windows 7 pro το πληκτρολογιο και το ποντικι παγωνουν.το πληκτρολογιο δουλευει κανονικα γιατι σε επαννεκινηση μπηκα στo bios κανονικα.επισης τα δοκιμασα αν δουλευουν στο φορητο κι ειναι οκ. Τι να κανω για να μπω στα windows?δοκινασα νε δισκακι wun 7 pro εκανα repair αλλα τιποτα. Mem test ola ok.restore δεν μπορω νσ κανω γιατι δεβ εωσα σχετικο αρχειο. απελπισιαα..βοηθηστε γιατι επειγει.

Δημοσ.

Για δες αν μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία και στο bios υπάρχει μια επιλογή για το keyboard legacy support , επισης δοκίμασε με το keyboard η το mouse επανω μον και σε διαφορετικές usb

Δημοσ.

Μπήκα στο Bios ελεγξα για ενεργοποιηση usb keyobard kai boot no erros but Keyboard. Ειναι Enabled. Το τρελό ειναι οτι το πληκτρολογιο δουλευει μια χαρα στο BIOS και ΠΑΓΩΝΕΙ μόλις εμφανιζεται η οθονη password user twn win7.Τι να κανω? Δοκιμασα και τισ 8 θυρες usb. εχω ψαξει κι αλλου δεν βλεπω να χει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο θέμα. Απελπισία...Κάτι τετοια βλέπω και θέλω να πάω σε linux..

Δημοσ.

Τοτε μαλλον κατι παίζει με τα windows δοκίμασε ενα live cd με linux να δεις αν εχεις keyboard και mouse εκει

Δημοσ.

εγινε Φορματ τελικά. Η λύση του ασχετου...Πρώτη φορά σ'οτι μου χει τυχει με υπολογιστές δε βρήκα λύση.. να δουλευει το πληκτρολογιο κανονικα..να μπαίνει στο μενού του Bios.. και μολις εμαφανιζεται η οθονη για εισαγωγή κωδικού να παγώνει.. Οτι και να δοκιμασα απέτυχε.. Εβγαλα μπαταρια απο μητρική..αλλαξα ρυθμισεις Bios..αλλαξα θυρες usb..τίποτα.. Απλά συμβαίνει στη χειρότερη στιγμή..ευτυχώς είχα κατα τύχη στείλει το αρχείο με e-mail και το ανεκτησα απο κει.. Ελπιζω να μη τυχει σε κανένα,,αλλά αν τυχει θα θελα να μαθω τη λύση έτσι για την ιστορία.. Ευχαριστώ το Spank που μου απάντησε..

Δημοσ.

Ποιος ξέρει τι έγινε και σκαλώσανε τα windows ... καμια φορά παντως το format μπορει να το επιλύσει το πρόβλημα αν εχουμε δοκιμάσει τα πάντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...