androu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 POIES EINAI OI DIAFORES METAXY TOUS? OI XORITIKOTITEs? POU XRISIMEUI TO KATHENA. AS POUME MIA TAINIA .. SE TI GRAFETE DVD+R I DVD-R POTE TO ENA KAI POTE TO ALLO? THANKS
LordArthas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω για να δεις τις διαφορες τους και τα πλεοντεκτηματα του +. Ο,τι γραφεις στο ενα, μπορεις να γραψεις και στο αλλο. Η χωρητικοτητα τους ειναι η ιδια. Το - το προωθει η Pioneer και ειναι το επισημο φορμα. Το + το προωθει η Philips μαζι με αλλες εταιριες (Ricoh) και εχει καποια πλεονεκτηματα στο τροπο εγγραφης. Τα αδεια δισκακια + αν δεν κανω λαθος ειναι πιο ακριβα.
androu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 pio einai simvato pio poly me dvd players. Diladi i moni diafora einai i akrivia? gia mia tainia pio einai pio kalo?
LordArthas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Αν κοιταξεις τη σελιδα που σου εδωσα, θα καταλαβεις οτι η τιμη τους δεν ειναι η μονη διαφορα... Τα DVD players, φανταζομαι εννοεις οχι αυτα για pc, τωρα πια παιζουν και τα 2 φορμα. Νομιζω οτι πιο παλια υποστηριζαν μονο το -. Αν ενδιαφερεσαι να αγορασεις dvd-r, μπορεις να παρεις ενα dual-format (γραφει και + και - ) ωστε να εισαι καλυμμενος. Αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να γραφεις ταινιες και να κανεις back data, τοτε με ενα dvd-r που να γραφει μονο το - ή μονο το + εισαι οκ. Προσωπικη αποψη, επειδη κι εγω ψαχνω για recorder, αν «αντεχεις» οικονομικα, παρε ενα dual format.
androu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Παράγγειλα σήμερα το Plextor px 708a . Θα το έχω αύριο. Γράφει και στα 2 . Γι αυτό δέν ξέρω ούτε τι άδεια dvd να πάρω. ούτε και πως γράφονται. Μόνο εμπειρία από εγγραφή cd εχω. Με τα dvd είναι πιο πολυπλοκο το πραμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.