Προς το περιεχόμενο

Βασικες λειτουργιες Ubuntu 12.04

billduck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια.Αφησα πισω τα windows xp και εβαλα στο παλιο μου υπολογιστη τα ubuntu 12.04 και ειμαι ενθουσιασμενος.Παρα ολα αυτα εχω μερικες αποριες.

Το αναλογο ctrl+alt+del στα ubuntu ποιο ειναι;

Επισης η γλωσσα πως αλλαζει απο τα αγγλικα στα ελληνικα;

Και καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη πρεπει να παταω ξανα τον κωδικο για να συνδεθω στο wifi.

Εχετε καμια ιδεα;;

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

- Για να ανοιγει το αντιστοιχο του task manager με αυτο το συνδιασμο, πρεπει πρωτα να το ορισεις εσυ. Ετσι

http://askubuntu.com/questions/138608/making-gnome-system-monitor-a-custom-shortcut-ctrlaltdel-like-windows-tas

- Δεν το θυμαμαι τωρα ακριβως, αλλα απο καπου μεσα στο settings > language :/

- Αν δεν κανω λαθος, αυτο που σου ζηταει δεν ειναι ο κωδικος του ασυρματου αλλα ο κωδικος που ζηταει ο network manager (η εφαρμογη που χειριζεται τα του δικτυου) για να εχει προσβαση στο keyring (στο μερος που αποθηκευονται οι κωδικοι). Σωστα?

• Like 1

Για την γλώσσα πρέπει να πας:

System Settings > Preferences > Regional Settings στο tab :  Keyboard Layouts.

Και μην ξεχάσεις να ορίσεις στα Options τον συνδιασμό των πλήκτρων για την εναλλαγή των πληκτρολογίων (Alt + Shift  π.χ.).

Για να έχεις πλήρη υποστήριξη της γλώσσας όμως (ορθογράφο π.χ.) θα πρέπει να φoρτώσεις το πακέτο της γλώσσας στο:

System Settings > Preferences > Languages

O κωδικός που σου ζητάει, είναι για το Keyring.

Αν θες να τον αποφύγεις, να πας στα Network Settings πατώντας στο εικονίδιο του toolbar, και να ορίσεις το συγκεκριμένο δίκτυο που συνδέεσαι για όλους τους χρήστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...