Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω παρομοιο προβλημα. στην καρτα υπογραφης. στην εκκινηση των win παιζουν οριζοντιες γραμμες.

και στις ταινιες πχ. dvdrip, brrip,κλπ. στα σκοτεινα σημεια μαυρα δηλαδη εμφανιζονται παλι ιδιες γραμμες.

screenshots den προλαβαινω να βγαλω, εξαφανιζονται. πρεπει και γω να την στειλω?

update το bios της κάρτας σου χρειάζεται να κάνεις . Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με flickering αλλά πλέον είναι κομπλέ μετά την αναβαθμηση.

Δημοσ.

update το bios της κάρτας σου χρειάζεται να κάνεις . Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με flickering αλλά πλέον είναι κομπλέ μετά την αναβαθμηση.

Την ίδια κάρτα έχεις κι εσύ; Την υλοποίηση της Gigabyte;

Σε εμένα, όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο topic το λίγο flickering που είχα είχε λυθεί μετά από νέους drivers που είχε βγάλει τότε η AMD. Στο ίδιο topic είχα γράψει κι αυτό:

Η ASUS έχει βγάλει VBIOS για το flickering της 270x της υλοποίησής της. Επίσης έχει αναφερθεί και για Gigabyte ότι έχει στείλει VBIOS σε κατόχους της αντίστοιχης υλοποίησης, χωρίς να το έχει βγάλει officially.

Απλή απορία, χωρίς να αντιμετωπίζω πρόβλημα όπως είπα:

Κι εσύ μέσω επικοινωνίας με τη Gigabyte βρήκες άλλο VBIOS; Ή κατέβασες κάποιο που βρήκες στο net (είχα βρει σε ένα forum έναν τύπο που ανέβασε το VBIOS για να το πάρει ο λαός, γι' αυτό το λέω) ;

Στο επίσημο site της κάρτας δεν υπάρχει officially κάτι για download, γι' αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

που θα βρω τα bios? στην amd που μπηκα μονο catalyst control το οποιο και αυτο στην μεση τησ εγκαταστασης με πεταει εξω με σφαλμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...