manos28684 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 γεια σε όλους! παιδιά αντιμετωπίζω 2 προβλήματα με την εν λόγο κάρτα και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να τα λύσω.. πρώτο θέμα είναι πως όταν ανοίγω το pc και κατά την διάρκεια που το pc είναι εκτος windows(βίος, ουμπούντου) η κάρντα δουλεύει στις full στροφές ακατάπαυστα και μου σπάει τα αφτιά. δεύτερο και πιο σημαντικό θέμα είναι πως εδώ και 2-3 μέρες παρουσιάστηκε το εξής them. ξαφνικά το πιάνει εκεί που είμαι στα windows και κάνει γραμμές παντού.. δεν φεύγουν παρα μονο αν κάνω επανεκκίνηση το pc... επισυνάπτω και μια photo για να δείτε τις γραμμές...
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 GPU Z και πες μας θερμοκρασίες όταν σου τα βγάζει αυτά,λογικά έχει πρόβλημα. 1
AMD Expert Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Την έχεις κάνει Overclock? Δοκίμασε με το AMD Overdrive (από το Catalyst Control Center) να χαμηλώσεις την συχνότητα. Αν δεν διορθωθεί στείλε e-mail στην Gigabyte/επικοινώνησε το κατάστημα που την αγόρασες
manos28684 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν έχει γίνει overclock δεν έχει υψιλές θερμοκρασίες... 50 φτάνει σε full gaming καταστάσεις.
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Σε αυτην την περίπτωση δοκίμασε την σε καποιο αλλο pc να δεις αν το κανει και εκει αν και σε πρώτη ανάγνωση η κάρτα εχει πρόβλημα ή δοκίμασε αλλη κάρτα στο pc σου. Αυτα pixels στα κανει και πριν μπει στα windows ? Μπες και σε safe mode να δεις τι κανει εκει
Prospector8 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Επειδη προσφατα ειχε τυχει ακριβως το ιδιο προβλημα σε ενα φιλο με 650ti boost, αφου δοκιμασα καθε πιθανότητα επίλυσης, την στείλαμε πισω για εγγύηση, και αποδείχθηκε ελαττωματική και μας στειλαν καινούργια. Δοκιμασε λοιπον αυτα που λες και ο πανω, και εξακολουθεί να τα κανει, στειλτην για εγγυηση.
manos28684 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 οχι εκτός win δεν κάνει τα πιξελ απλά δουλέυουν στα φούλ. σε άλλο πσ δεν τα έκανε αυτα που την είχα αλλα αυτο με τα ανεμιστιρια το έκανε. το θέμα είναι πως όταν το πίασει και συνδέσω την 2η οθόνη μου όλα είναι μια χαρά και στις 2.. κουλό ε?
aetos1988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 VGA καλώδιο έχεις ή dvi; Δοκίμασε άλλο αν έχεις
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Όσον αφορά το πρώτη αναφορά πάντως... Κι εμένα ξεκινάει σε αυξημένες στροφές αλλά διαρκεί μέχρι τα μισά του "Starting Windows" screen. Κάπου εκεί υποθέτω αναλαμβάνουν οι drivers και πέφτουν οι στροφές. Λογικό μου φαίνεται να συμβαίνει αυτό, οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα, αλλά φυσιολογική λειτουργία. Βέβαια δεν μου παίρνει και τα αυτιά ως τότε, όπως λες εσύ... Σε ψιλολογικά πλαίσια είναι οι αυξημένες στροφές.
manos28684 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 αλαξα καλώδια παλι τα ίδια.. και με dvi, hdmi και displayport
TheMigoftima Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό αλλά δοκίμασε να βάλεις τα τελευταία beta drivers. Είχα και εγώ παρόμοια προβλήματα με "γραμμές" και όταν τα έβαλα έφταξαν.
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δοκίμασε και αυτο με τα drivers που ειπε ο φίλος , αν δεν φτιάξει και πάλι καλύτερα να την στείλεις για έλεγχο
manos28684 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Έκανα τα πάντα παιδιά και αυτό που προστέθηκε ειναι πως με τα πόρτα ρεσταρτ που έκανα παρουσιάστηκαν αρκετές μπλε οθόνες. Εννοείτε πως το πρόβλημα συνεχίζετε οπότε πρέπει να την στείλω πίσω. Άντε τώρα να δούμε αν θα το δεχτούν γιατί μια ζωή σε βγάζουν τρελο στο σερβίς.... Ασε όουεν θα μείνω και χωρίς πσ πάλι.... Τι να πω με απογοήτευσε η ατι.
pesis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εγω εχω παρομοιο προβλημα. στην καρτα υπογραφης. στην εκκινηση των win παιζουν οριζοντιες γραμμες. και στις ταινιες πχ. dvdrip, brrip,κλπ. στα σκοτεινα σημεια μαυρα δηλαδη εμφανιζονται παλι ιδιες γραμμες. screenshots den προλαβαινω να βγαλω, εξαφανιζονται. πρεπει και γω να την στειλω?
manos28684 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μετά από επικοινωνία με την gigabyte όπου μου είπαν να την στείλω για έλεγχο την έστειλα στ μαγαζί που την αγόρασα. Μίλησα με τον τεχνικό και μου είπε πως είναι συνηθισμένο πρόβλημα στις ατι οπότε θέλω να πιστεύω πως θα γίνει αντικατάσταση. Να δούμε πότε θα μου την στείλουν πίσω όμως που εχω μείνει χωρίς πσ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα