Dreq98 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα όταν φτιάχνω προγράμματα στην Visual Basic 2010 και τα τρέχω για κάποιον λόγο μου τα διαβάζει σαν ιο, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? χρησιμοποιώ avast free antivirus, δοκίμασα και σε άλλους υπολογιστές με διαφορετικά αντί virus και συμβαίνει πάλι το ίδιο!
Andrew Geo Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Γενικα το avast μη το εμπιστευεσαι, οι αλλοι υπολογιστες τι antivirus ειχαν;(Προτεινω AVG 2014 και Malwarebytes)Anyway, μπορει να εχεις κανει καποιο λαθως στον κωδικα (λιγο απιστευτο να φτιαχνει ιό χωρις να το θες!)Το ιδιο θεμα μ εχει τυχει με το avast οταν πηγα να δειξω σε μια καθηγητρια πληροφορικης στο γυμνασιο ενα "antivirus" ο Θεος να τ κανει π σκαναρει 20 ιους (τωρα φτιαχνω την database που θα μ παρει κανα χρονο γιατι εχω βρει πολλα filenames σε λιστα σε site βασικα μονο γνωστα filenames σκαναρει σε διαφορους φακελους) τεσπα η νεα εκδοση ειναι τελεια σε σχεση με την προηγουμενη.Ισως ακομα και το My.Computer.FileSystem.DeleteFile μπορει να φταιει αν εχεις χρησιμοποιησει αν δεν σε πειραζει ανεβασε τον κωδικα εκτος και αν δεν θες που ειναι φυσιολογικο μπορει να εχεις φτυσει αιμα για να τ γραψεις! και τι τυπο ιου "βρηκε" π.χ W32.Client
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα