vassilis018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρες. Θα ήθελα να προτείνετε μια καλή αερόψυξη για τον FX8320. Το ποσό που θέλω να δώσω είναι μέχρι 40-50 ευρώ. Έχω ρίξει μια ματιά στην Arctic Cooling Freezer 13CO http://www.arctic.ac/eu_en/products/cooling/cpu/freezer-13-co.html Για κουτί έχω παραγγείλει το ΝΖΧΤ Phantom Big, οπότε δεν πιστεύω να έχω θέμα χώρου. Απλά έχω διαβάσει κάτι για τα slot της ram ότι το τέρμα αριστερά αχρηστεύεται λόγω μεγέθους ψύκτρας. Δεκτές οι προτάσεις και ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από vassilis018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 θα κανεις overclock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 νομίζω ότι ο 8320 τρέχει στα 3,8ghz χωρίς να τον πειράξω. θα το αφήσω όπως είναι. δεν θέλω να μπένω στην διαδικασία του oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Kαλησπέρες. Θα ήθελα να προτείνετε μια καλή αερόψυξη για τον FX8320. Το ποσό που θέλω να δώσω είναι μέχρι 40-50 ευρώ. Έχω ρίξει μια ματιά στην Arctic Cooling Freezer 13CO http://goimagehost.com/xxx/NoaGt.jpg Για κουτί έχω παραγγείλει το ΝΖΧΤ Phantom Big, οπότε δεν πιστεύω να έχω θέμα χώρου. Απλά έχω διαβάσει κάτι για τα slot της ram ότι το τέρμα αριστερά αχρηστεύεται λόγω μεγέθους ψύκτρας. Δεκτές οι προτάσεις και ευχαριστώ Γελάω με το λινκ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Έχω βρει αυτό το test http://www.merlinhardver.hu/tesztjeink/92mm-es-coolerek-tesztje/1. Η σελίδα είναι στα Ουγγρικά βέβαια και δεν καταλαβαίνω Χριστό αλλά έχει ενδιαφέρον το πινακάκι με τα αποτελέσματα στο τέλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 thermalright macho or true spirit 140.. πολυ καλες.. και εγω αναμεσα σε αυτες τις 2 ειμαι τωρα, δεν εχω αποφασισει ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Γελάω με το λινκ. θέλει μαλλον να βάλει ψυχτρα που μαμαει και δέρνει(διόρθωσε και το link από την παράθεση πιο κάτω) εγώ πάντως πιο παλιά που είχα την arctic cooling 13 pro μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημενος για οικονομική λύση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δες και την Scythe Ashura. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δες και την Scythe Ashura. +100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα