Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Η γυναίκα μου έχει ένα Dell Inspiron 15z Ultrabook, αγορασμένο πριν 13 μήνες. Δυστυχώς η εγγύηση έληξε στους 12 και την πατήσαμε. Το λάπτοπ λοιπόν είναι μια χαρά, έχει και SSD πάνω, άψογο λειτουργικά. Αλλά έκατσε μια στραβή και έσπασε ο ένας από τους δύο βραχίονες που στηρίζουν την οθόνη.

Εδώ μια φωτογραφία που δείχνει πώς έχει ξεχαρβαλωθεί.

post-63499-0-65731100-1397136220_thumb.jpg

Παρότι υπάρχει και ένα άσχετο καλώδιο, δεν έχω δει κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Η Dell λοιπόν ζητάει 196 ευρώ για την επισκευή!!!!! Το ανταλλακτικό κοστίζει 67 ευρώ μας είπαν (που κι αυτό τραγικό μου φαίνεται) και τα υπόλοιπα είναι για την εργασία. Προφανώς θέλω να το φτιάξω, γιατί όντως είναι ξεχαρβαλωμένο, αλλά και 200 ευρώ;;;;; Φαίνεται κάτι απλό στα δικά μου ανίδεα μάτια.

Ρωτώ λοιπόν τους φίλους insomniacs τη γνώμη τους. Παίζει να το πάω κάπου αλλού και να μου το φτιάξουν φθηνότερα; Να αγοράσω το ανταλλακτικό και να το πάω κάπου να το βάλουν; Να το κρατήσω μέχρι να διαλυθεί εντελώς και να πάρω τότε καινούργιο λάπτοπ; Κάθε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Αν σε ψήνει / δεν μπορεις / δεν θέλεις να δώσεις τα 100 150 euro που χρειάζονται και απο την στιγμή που δουλεύει κανονικα θα σου έλεγα να το αφήσεις , εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα με ενα laptop αλλα αφου δουλεύει το εχω αφήσει ετσι

Δημοσ.

καλυτερη λυση κατα την γνωμη μου αγορασε το ανταλακτικο και οτι χρειαζεται και πηγενε σε καλο τεχνικο να στα βαλει γιατι θα γλυτωσεις και το ''καπελο'' στην τιμη του ανταλλακτικου γιατι στανταρ θα σου εβαζε.το περνεις του το πας το βαζει πανω αυτος και εισαι κομπλες ;) αλλα καλυτερα αν ειναι και δεν πειραζει τιποτα στην λειτουργια το αφηνεις ως εχει και οταν εχεις την οικονομικη ανεση το πας στον μαστορα.

Δημοσ.

Παρότι υπάρχει και ένα άσχετο καλώδιο, δεν έχω δει κανένα λειτουργικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν άσχετα καλώδια.

Τσέκαρε το wifi σου

• Like 3
Δημοσ.

Η Dell λοιπόν ζητάει 196 ευρώ για την επισκευή!!!!! Το ανταλλακτικό κοστίζει 67 ευρώ μας είπαν (που κι αυτό τραγικό μου φαίνεται) και τα υπόλοιπα είναι για την εργασία. 

πηγαινε σε κανενα τεχνικο

Αν του ζητήσει 100€-120€ ο τεχνικός, μην ακούσω γκρίνια όμως. :)

Θα είναι 76€ κάτω στην τιμή!

Αν σε ψήνει / δεν μπορεις / δεν θέλεις να δώσεις τα 100 150 euro που χρειάζονται και απο την στιγμή που δουλεύει κανονικα θα σου έλεγα να το αφήσεις , εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα με ενα laptop αλλα αφου δουλεύει το εχω αφήσει ετσι

Εγώ δεν θα το έφτιαχνα νομίζω.

Δεν υπάρχουν άσχετα καλώδια.

Τσέκαρε το wifi σου

Έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη για το μηνυμα καθώς δεν βοηθάει, αλλά από που αγοράσατε dell με 1 χρόνο εγγύηση; Δε θυμάμαι ποτέ να έχω προσέξει ποτέ DELL με κατω από 2 χρόνια

Δημοσ.

To laptop είναι αγορασμένο από Αμερική και όταν το έφερα εδώ κάναμε μεταφορά σέρβις/εγγύησης. Δυστυχώς ήταν για ένα χρόνο (στερνή μου γνώση).

Το wifi είναι μια χαρά και έχει μερικές βδομάδες που είναι έτσι, χωρίς κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Κι εμένα το καλώδιο με απασχολεί και απορώ τι είναι, αλλά όλα λειτουργούν κανονικά, τι να πω...

Λεφτά υπάρχουν, που έλεγε και μια ψυχή. Εντάξει, δεν τρέχουν και από τα μπατζάκια βέβαια. Αυτό που με προβληματίζει είναι κυρίως το ερώτημα: να δώσω τόσα λεφτά για επισκευή ή να το αφήσω όσο αντέξει και να βάλω κάτι έξτρα για να πάρω καινούργιο μόλις τα φτύσει;

Δημοσ.

κοιτα κρατα το οπως ειναι και αφου δεν εχει βγαλει προβλημα μην πειραζεις τιποτα. κρατα το ετσι και οσο σε βγαλει εξαλλου ενα καλωδιακη ειναι δεν σε ενοχλει κιολας εκει που ειναι οποτε το αφηνεις και οσο σε βγαλει..(γνωμη μου βεβαια) αν θες βεβαια ανακατευεσε και το φτιαχνεις με υπερβολικο κοστος θα ελεγα....οτι θες εσυ βεβαια...

Δημοσ.

Το wifi είναι μια χαρά και έχει μερικές βδομάδες που είναι έτσι, χωρίς κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Κι εμένα το καλώδιο με απασχολεί και απορώ τι είναι, αλλά όλα λειτουργούν κανονικά, τι να πω...

Να λειτουργεί ναι, να είναι απροβλημάτιστο πολύ το αμφιβάλλω, μιας και το καλώδιο καταλήγει σε μια από τις 2 κεραίες του.

Λογικά θα έχεις μειωμένη απόδοση/εμβέλεια.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλιππε, σε καποια HP*, η καταστροφη ενος hinge σταδιακα καταληγει σε
μεγαλυτερο προβλημα -> οθονη.. :cry: Δεν λεω οτι αυτη ειναι η περιπτωση
με τη Dell, ψαξε το ομως, για να μη το πληρωσετε ακομη ακριβοτερα μετα!

*google: "hp broken hinge"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...