Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις εταιρικό μήπως; Αν ναι νομίζω ότι πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο και το mobile internet για να εκμεταλευτείς την προσφορά.

ο.κ. Το κατάφερα,απλα έπρεπε να μου ενεργοποιήσουν τα data.Πηρα τηλέφωνο,μου το ενεργοποίησαν και έτσι ενεργοποιήθηκε και η προσφορά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά.
Δημοσ.

Φωτεινά μυαλά της cosmote τα συμβόλαια είναι μαντρωμένα και τα αρμέγετε.

Δώστε και κάνα mb στον φτωχό λαό.

Αυτοί δίνουν στα συμβόλαια. Η Voda δίνει στα καρτοκινητά όπως φαίνεται στο άλλο νήμα. Πιο σωστό νομίζω αυτό που κάνουν αυτοί να δίνουν δώρα σε αυτούς που τους αρμέγουν συνέχεια. Καλύτερα βέβαια να δίναν και οι μεν και οι δεν σε όλους.

Δημοσ.

Πάντως με ένα καλό κράξιμο στα social media μπορεί να αλλάξουν τον περιορισμό διάθεσης της προσφοράς μόνο για συμβόλαια

Sent from my Lumia 1020

Δημοσ.

ο.κ. Το κατάφερα,απλα έπρεπε να μου ενεργοποιήσουν τα data.Πηρα τηλέφωνο,μου το ενεργοποίησαν και έτσι ενεργοποιήθηκε και η προσφορά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά.

Επειδη και το δικο μου τηλεφωνο ειναι με εταιρικο συμβολαιο οταν εστειλα το μυνημα μου ειπαν να τους παρω τηλεφωνο, αλλα απο το τηλεφωνο μου ειπαν οτι πρεπει να ενεργοποιησω ενα πακετο data που εχει 5 ευρω για να παρω την προσφορα.Το ιδιο ειπαν και σε σενα?

Δημοσ.

Επειδη και το δικο μου τηλεφωνο ειναι με εταιρικο συμβολαιο οταν εστειλα το μυνημα μου ειπαν να τους παρω τηλεφωνο, αλλα απο το τηλεφωνο μου ειπαν οτι πρεπει να ενεργοποιησω ενα πακετο data που εχει 5 ευρω για να παρω την προσφορα.Το ιδιο ειπαν και σε σενα?

εμένα μου είπαν ότι θα πρέπει να αγνόησω το μυνημα που θα μου σταλθεί αυτοματα για χρέωση 5€ και ότι δεν θα χρεωθώ αν μετά τη λήξη της προσφοράς ξανακαλέσω και απενεργοποιήσω τα data. Αυτό έκανα και θα περιμένω να δω αν θα γίνει έτσι. Πάντως επειδή οι κλείσεις καταγράφονται δε νομίζω ο υπάλληλος να μου έλεγε παραμύθια.

Δημοσ.

Δηλαδη η Vodafone απ'οτι  διαβασα στο αλλο θεμα δινει free internet μονο στα καρτοκινητα και η Cosmote μονο στα συμβολαια?

Λες και θα τους κοστιζε πολυ να εδιναν και σε συμβολαια και σε καρτοκινητα,η εστω μονο σε καρτοκινητα και οι 2 εταιριες που απευθυνεται σε χρηστες με χαμηλοτερη "αγοραστικη δυναμη".

Δημοσ.

φίλος μου είπε πως έστειλε μνμ αλλά δεν του ενεργοποιήθηκαν επειδή στο πρόγραμμα του δεν έχει mb...ισχύει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου ήρθε sms από Cosmote:

"EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ & ΣTHN TEXNOΛOΓIA,ME TH COSMOKAPTA MΠOPEIΣ! KAΛEΣE ΔΩPEAN 1330 EΩΣ 17/4, MΠEΣ ΣTH KΛHPΩΣH ΓIA 10 TABLETS & ΠAPE 200MB ΓIA TO ΠΣK"

Έχω Cosmokarta, τηλεφώνησα και μου ήρθε μήνυμα πως μπήκα στην κλήρωση, ελπίζω να έχω και τα 200MB το ΠΣΚ. Απ' το ολότελα...

edit: Όπως διαβάζω στους όρους χρήσης, απευθύνεται μόνο σε συνδρομητές Cosmokarta και για να πάρει κανείς τα 200MB πρέπει να έχει ενεργοποιημένη την υπηρεσία internet την ώρα της συμμετοχής.

www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Company__articleadvanced__diagonismos-cosmokarta-asus/section/Running_Contests

Επεξ/σία από noths
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...