Jovanna01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πηγα τον υπολογιστη μου για καθαρισμο γτ ακουγοταν θορυβος απο τα ανεμιστηρακια.. Μου τον επεστρεψαν σημερα και συνεχίζεται ο ίδιος θόρυβος αλλά κάπως πιο ηπιος.. να ανησυχήσω?
micahel Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 τα περισσότερα ανεμηστιρακια, ιδικά φθηνα και αυτα που βαζουν οι κατασκευαστές στα κουτιά κάνουν κάποιο θόρυβοεπίσης όσο παλιώνουν θα αυξάνετε
Jovanna01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 οποτε να μην αγχωθω .. δεν θα μου δημιουργησουν καποιο προβλημα??
iodna2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 να ανησυχήσεις όταν μια μέρα σταματήσει ο θόρυβος. πάντως αν σε ενοχλεί ο συνεχόμενος θόρυβος καλύτερα να τα αλλάξεις με καινούρια.
Jovanna01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν με ενοχλει γτ δεν ειναι πολυ δυνατος.. Απλα ρωταω μηπως χρειαζεται να αλλαξω τα ανεμιστηρακια.. Αν και πριν 2 χρονια ειχα ξαναλλάξει
Jason 93 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Υπαρχει παντα και η πατεντα με το λαδι μηχανης αλλα ειναι καπως ριψοκινδυνο για καποιον απειρο στο ειδος. 1
Euclides Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Λάδι ΡΑΠΤΟμηχανής ή Ξυριστικής Μηχανής που είναι λεπτό θα έλεγα καλύτερα. Πάντως αν το ανεμιστηράκι είναι με ρουλμάν και όχι με κουζινέτο και έχει 'χτυπήσει' το ρουλμάν, δεν κάνει τίποτα ούτε η λίπανση. Θέλει αντικατάσταση.
ramarg Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Λάδι ΡΑΠΤΟμηχανής ή Ξυριστικής Μηχανής που είναι λεπτό θα έλεγα καλύτερα. Πάντως αν το ανεμιστηράκι είναι με ρουλμάν και όχι με κουζινέτο και έχει 'χτυπήσει' το ρουλμάν, δεν κάνει τίποτα ούτε η λίπανση. Θέλει αντικατάσταση. Όπως σου ειπε ο φιλος το λαδι ραπτομηχανης ή τριμμερ ειναι εξαιρετικό γι αυτη τη δουλεια.Εγω σε λαπτοπ ελλατωματικης σειρας με το ανεμηστηρακι να ειναι ετοιμο να παραδωσει πνευμα απο ωρα ωρα σε ωρα,εβαζα λαδι στον αξονα οσο μπορουσα και το κρατησα ο θεος ξερει πως. χρειαζομουν τον υπολογιστη και το ανταλλακτικό θα αργούσε τουλαχιστον 6μήνες. Μειώνει αισθητά και το θόρυβο από τα ελλατωματικά ανεμηστηράκια.Δοκίμασε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα