Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα τον υπολογιστη μου για καθαρισμο γτ ακουγοταν θορυβος απο τα ανεμιστηρακια.. Μου τον επεστρεψαν σημερα και συνεχίζεται ο ίδιος θόρυβος αλλά κάπως πιο ηπιος.. να ανησυχήσω?

Δημοσ.

τα περισσότερα ανεμηστιρακια, ιδικά φθηνα και αυτα που βαζουν οι κατασκευαστές στα κουτιά κάνουν κάποιο θόρυβο

επίσης όσο παλιώνουν θα αυξάνετε

Δημοσ.

να ανησυχήσεις όταν μια μέρα σταματήσει ο θόρυβος. :-D

πάντως αν σε ενοχλεί ο συνεχόμενος θόρυβος καλύτερα να τα

αλλάξεις με καινούρια.

Δημοσ.

Δεν με ενοχλει γτ δεν ειναι πολυ δυνατος.. Απλα ρωταω μηπως χρειαζεται να αλλαξω τα ανεμιστηρακια.. Αν και πριν 2 χρονια ειχα ξαναλλάξει

Δημοσ.

Υπαρχει παντα και η πατεντα με το λαδι μηχανης αλλα ειναι καπως ριψοκινδυνο για καποιον απειρο στο ειδος.

• Like 1
Δημοσ.

Λάδι ΡΑΠΤΟμηχανής ή Ξυριστικής Μηχανής που είναι λεπτό θα έλεγα καλύτερα.

Πάντως αν το ανεμιστηράκι είναι με ρουλμάν και όχι με κουζινέτο και έχει 'χτυπήσει' το ρουλμάν, δεν κάνει τίποτα ούτε η λίπανση.

Θέλει αντικατάσταση.

Δημοσ.

Λάδι ΡΑΠΤΟμηχανής ή Ξυριστικής Μηχανής που είναι λεπτό θα έλεγα καλύτερα.

Πάντως αν το ανεμιστηράκι είναι με ρουλμάν και όχι με κουζινέτο και έχει 'χτυπήσει' το ρουλμάν, δεν κάνει τίποτα ούτε η λίπανση.

Θέλει αντικατάσταση.

Όπως σου ειπε ο φιλος το λαδι ραπτομηχανης ή τριμμερ ειναι εξαιρετικό γι αυτη τη δουλεια.Εγω σε λαπτοπ ελλατωματικης σειρας με το ανεμηστηρακι να ειναι ετοιμο να παραδωσει πνευμα απο ωρα ωρα σε ωρα,εβαζα λαδι στον αξονα  οσο μπορουσα και το κρατησα ο θεος ξερει πως. χρειαζομουν τον υπολογιστη και το ανταλλακτικό θα αργούσε τουλαχιστον 6μήνες. Μειώνει αισθητά και το θόρυβο από τα ελλατωματικά ανεμηστηράκια.Δοκίμασε το ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...