glambrakop Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Έχω το Ultrabook της Asus, το UX31A. Πρόσφατα μου χάλασε ο φορτιστής και είναι ανάγκη να τον αντικαταστήσω ΑΜΕΣΑ για μια εργασία που κάνω σε C. Με μια γρήγορη ματιά σε online μηχανές αναζήτησης προϊόντων, είδα ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικά Watt λειτουργίας. Αυτό όμως δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Το κυριότερο πρόβλημα είναι, ότι δεν ξέρω αν ο οποιοσδήποτε φορτιστής που θα πάρω θα έχει το σωστό pin για το μοντέλο μου. Προσπάθησα να ψάξω (αρκετά) για το ποιο θα πρέπει να πάρω, χωρίς λύση όμως. Σας παρακαλώ, βοηθήστε, γιατί χάνομαι
stra777 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 αφου εχεις το παλιο τροφοδοτικο κοιτα τις τιμες που αναγραφει πανω(watt κλπ) και ριξε μια ματια εδω http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/ac-chargers?v=0&10735=40888αλλα δεν ειναι τα original τροφοδοτικα. Για original μπορεις να κοιταξεις και ebay h amazon αλλα δεν ξερω για χρονους παραδοσης. απο οτι βλεπω ομως και στο Link που σου εδωσα λεει 72ωρες
glambrakop Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το δικό μου γράφει 45 Watt, αυτό που ανησυχώ όμως, είναι για το pin. Πώς θα μπορέσω να σιγουρευτώ ότι θα μου κάνει;
stra777 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 αμα κοιταξεισ για το original δεν θα εχεις θεμα με το pin, τωρα για τα συμβατικα ισως αν πας απο κοντα μαζι με το laptop λογικα θα μπορεσουν να σε βοηθησουν.
coolerman Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το δικό μου γράφει 45 Watt, αυτό που ανησυχώ όμως, είναι για το pin. Πώς θα μπορέσω να σιγουρευτώ ότι θα μου κάνει; Connector Size: το καρφί φόρτισης λάπτοπ! 4.0*1.35mm αυτές τις διαστάσεις να κοιτάς για το καρφί! σε UNIVERSAL φορτιστές θα έχει σίγουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα