Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να αγορασω τηλεοραση για το σαλονι (μικρος χωρος) και θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτην εδω την lg... http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/117566-lg-32ln5400#prettyPhoto

(εχω μια lg 26'' ατο δωματιο μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος γι αυτο λεω να ξαναπροτιμησω την lg)

Δεν θελω smart tv αλλα για απλη καθημερινη χρηση.

Δημοσ.

φιλαρακι ακου! εχω ακριβως την ιδια με την διαφορα οτι την εχω στο υπνοδωματιο μου που ειναι αρκετα μεγαλο.ειναι τελεια για τα χρηματα της με ips panel καi οτι συνδεση θες εχει πανω.εχει πολυ καλη αναλυση με αποθεωση στα hd καναλια.αξιζει η αγορα της και ειναι και LG!! με κλειστα ματια παρε το !!

Δημοσ.

Προς θεου δεν λεω οτι είναι καλύτερη η οτιδηποτε. Εχω διαβασει καποια καλα σχολια για την σειρα και απλα την προτεινα στον φιλο. Την έχω δει και απο κοντα και αυτη και την σμαρτ f5500 και σαν εικονα μου αρεσε αρκετα. Τωρα είναι υποκειμενικο κιολας το θέμα. Μπορει να ειναι σαφως καλυτερη η lg. Ας κρινει αφου έχει καποιες προτασεις στα χερια του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις αποψεις σας.Τελικα αγορασα την LG και ειναι πολυ ωραια με καλη αναλυση και ωραια χρωματα και ειναι φθηνοτερη κατα 30 ευρω απ τη samsung. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...