antoniapro Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα ήρθε στο σπίτι μια παραγγελία που είχα κάνει από το ίντερνετ σχεδόν ένα μήνα πριν. Χτυπάει ο ταχυδρόμος, του ανοίγω, κατεβαίνω μισή ώρα μετά και βρίσκω το φάκελο ανοιγμένο και μέρος του περιεχομένου να λείπει. Υπάρχει περίπτωση να το έφεραν έτσι από τα ΕΛΤΑ; Και αν ναι, τι μπορώ να κάνω;
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το πιο πιθανό είναι να το άνοιξε κάποιος μετά που το άφησε ο ταχυδρόμος. Αν δεν ήταν συστημένο για να χρειάζεται την υπογραφή σου ότι παρέλαβες δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι 2
arc Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα ήρθε στο σπίτι μια παραγγελία που είχα κάνει από το ίντερνετ σχεδόν ένα μήνα πριν. Χτυπάει ο ταχυδρόμος, του ανοίγω, κατεβαίνω μισή ώρα μετά και βρίσκω το φάκελο ανοιγμένο και μέρος του περιεχομένου να λείπει. Υπάρχει περίπτωση να το έφεραν έτσι από τα ΕΛΤΑ; Και αν ναι, τι μπορώ να κάνω; Όλα παίζουν σαν ενδεχόμενα. Και το ταχυδρομείο (δεν λεω σκέτο ταχυδρόμος) αλλά και περαστικός. Η αλήθεια ειναι οτι αν το είχε κάνει ο ταχυδρόμος δεν θα σου χτυπούσε να κατέβεις, αλλά θα το άφηνε ή θα χτύπαγε σε αλλον. 1
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ειναι περαστικός και με βεβαιότητα συγκάτοικος της πολυκατοικίας σου 2
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 99% περαστικός ήταν, ο ταχυδρόμος θα το πεταγε και ουτε γατα ουτε ζημιά... και το οτι σου χτύπησε θαυμα ήταν!
kage Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) οι ταχυδρομοι ειναι με συμβασεις απ οσο ξερω οποτε δεν θελουν να λαμαβανουν παραπονα εναντιων τους Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από kage
Flexeril Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ιδίως τώρα που τους χάρισαν στη Eurobank....
antoniapro Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μίλησα με διάφορους στα ΕΛΤΑ και στο τέλος μίλησα και με τον ίδιο τον ταχυδρόμο. Για να μην τα πολυλογώ, μου είπε πως ανοιγμάνο δέμα δε φεύγει ετσι απο αυτούς, και πως το συγκεκριμένο φάκελο τον είχε φέρει προχθές!! Σήμερα έφερε κάτι λογαριασμούς. Οπότε κάποιος από τους εξαιρετικούς γείτονές μου το άνοιξε, και σήμερα το έβαλε στη θέση του... ανοιγμένο! Αν δεν το επέστρεφε δεν θα το είχα καταλάβει καν! Τί να πω...
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μίλησα με διάφορους στα ΕΛΤΑ και στο τέλος μίλησα και με τον ίδιο τον ταχυδρόμο. Για να μην τα πολυλογώ, μου είπε πως ανοιγμάνο δέμα δε φεύγει ετσι απο αυτούς, και πως το συγκεκριμένο φάκελο τον είχε φέρει προχθές!! Σήμερα έφερε κάτι λογαριασμούς. Οπότε κάποιος από τους εξαιρετικούς γείτονές μου το άνοιξε, και σήμερα το έβαλε στη θέση του... ανοιγμένο! Αν δεν το επέστρεφε δεν θα το είχα καταλάβει καν! Τί να πω... Λίγο πολύ όσοι μένουμε σε πολυκατοικία το έχουμε πάθει...περαστικοί, γείτονες, διανομείς, τόσος κόσμος το βλέπει. Γι'αυτό όπου μπορούμε μόνο συστημένο. Αν δε μας βρει εκεί να μας το δώσει στο χέρι να αφήσει μια ειδοποίηση. 1
antoniapro Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ε, για παραγγελία 5 δολλαρίων δεν αξιζε συστημένο. Θα αγοράσω ξανά το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά κανόνισα με τον ταχυδρόμο να μου στέλνει πλέον μόνο ειδοποιήσεις και αυστηρά μέσα στο γραμματοκιβώτιο. 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εγώ θα άφηνα και ένα σημειωματάκι στην πολυκατοικία για τον κλέφτη-γείτονα 1
antoniapro Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Α! αυτό το έκανα αμέσως! κόλλησα σημείωμα έξω από το ασανσέρ μαζί με το φάκελο. Πάντως σκέφτομαι μήπως ήταν κανένα παιδάκι, ποιός μεγάλος θα άφηνε προκλητικά ανοιγμένο φάκελο χωρίς το μισό περιεχόμενο; 2
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Α! αυτό το έκανα αμέσως! κόλλησα σημείωμα έξω από το ασανσέρ μαζί με το φάκελο. Πάντως σκέφτομαι μήπως ήταν κανένα παιδάκι, ποιός μεγάλος θα άφηνε προκλητικά ανοιγμένο φάκελο χωρίς το μισό περιεχόμενο; γράψε και κανένα ψαρωτικό μήνυμα του στυλ "γνωρίζω ποιος άνοιξε τον φάκελο, υπάρχουν μάρτυρες, παρακαλώ για την άμεση επιστροφή του αντικειμένου!"
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ταχυδρόμησε στον εαυτό σου ενα φάκελο με άνθρακα ή φαγουρόσκονη. 7 1
antoniapro Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 γράψε και κανένα ψαρωτικό μήνυμα του στυλ "γνωρίζω ποιος άνοιξε τον φάκελο, υπάρχουν μάρτυρες, παρακαλώ για την άμεση επιστροφή του αντικειμένου!" Αχαχα! Πλάκα πλάκα κάπως έτσι ήταν το σημείωμα! ταχυδρόμησε στον εαυτό σου ενα φάκελο με άνθρακα ή φαγουρόσκονη. Θα το σκεφτώ σοβαρά... :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις