sothoms Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Θελω να παρω ενα tablet 7,85 ιντσες. Ποια απο τις 2 μαρκες θεωρειτε οτι ειναι πιο αξιοπιστη; Επειδη θα το παραγγειλω απο εξω, δεν εχω ορεξη να μπλεκω με επιστροφες κλπ Επίσης σε αυτα τα λεφτα εχετε να προτεινετε κατι αλλο; Σκεφτηκα και το Pipo S6, αλλα εχει πολλα προβληματα-κολληματα Σκεφτομουν επισης να παρω κατι απο ελληνικη αγορα πχ estar mini, xpad mini με το σκεπτικο της εγγυησης οτι θα το δωσω πισω και θα μου δωσουν αλλο.
coolerman Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 μέχρι ώρας το pipo μου(u8) με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο! εγω στο προτείνω το συγκεκριμένο! 1
evmenis Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το ainol ειναι phablet δεν ειναι συγκρισιμα. Χρειαζεσαι 3G και δυνατοτητα κλησεων?
sothoms Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Οχι, δεν με ενδιαφερει το 3g ή οι κλήσεις. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οι 7.85 ιντσες, 4πύρηνη cpu και τουλαχιστον 1Gb Ram Με αυτα τα χαρακτηριστικα υπάρχει Η Pipo με το U8 Η Ainol με το BW1 και η Onda με το V819 mini Απλα δεν ξερω ποια ειναι πιο αξιοπιστη. Δεν θελω στο μηνα να διαλυθει το tablet.
tpapage Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 +1 και απο εμένα για το pipo. Το ΄χω ένα μήνα και πάει σφαίρα
evmenis Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Φιλε με αυτα τα χαρακτηριστικα υπαρχουν παρα πολλες επιλογες.Το onda V819 mini το εχω πιασει στα χερια μου και ειναι εξαιρετικο για τα αλλα δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα