Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , έχω παρατηρήσει οτι σε ορισμένα games οι σκιές πάνω στον χαρακτήρα ή στο περιβάλλον (δέντρα κτλπ) τρεμοπαίζουν και έχουν πριονωτή (jagged) εμφάνιση (games όπως batman arkham asylum , Max Payne 3 , AC Black flag , Tomb raider και στο Fifa 14 συμβαίνει αυτό) https://www.youtube.com/watch?v=uxXlarqX-q8 

αν απενεργοποιήσω τα shadows settings παιζει μια χαρά (στο max payne 3 που το δοκίμασα τουλάχιστον) σε games όμως  όπως Bioshock 1 , rayman legends , left 4 dead 2 ,portal , south park the stick of truth και no more room in hell είναι όλα μια χαρά!!!έχω κάνει format και έβαλα τα 8,1 τα windows (ίδια θέματα είχα και με τα 7) έχω αλλάξει drivers τωρα έχω τους latest της nvidia (όχι beta) οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά ύστερα απο αρκετές ώρες gaming , χρησιμοποιώ HDMI (δοκίμασα διάφορα καλωδια και ακριβά καλης ποιότητας , με τα ιδια αποτελέσματα) δοκίμασα και διαφορετικές οθόνες/TV , διαφορετικές πρίζες άλλαξα και τα settings στο nvidia control panel (v-sync , anisotropic , anti aliasing κτλπ) είμαι με μία gpu δεν είμαι σε SLI !!επίσης δεν εχω κάνει oc τίποτα η gpu είναι stock oc !!! οποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.Ευχαριστώ!!!

τα specs του pc

mobo           Asrock z87 extreme 3

gpu              gigabyte nvidia gtx 770 oc windforce 2gb

cpu              intel i7-4770k

cpu cooler   noctua nh-d14

ram             kingston hyper x blue 1600mhz 16gb

psu             cooler master  1000w

ssd             samsung evo 840 series 120 gb

hdd            WD caviar black series 1TB

monitor/tv samsung 23'' LED 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...