Eddy_Gordo Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 μια χαρα ισχυει και για σιγιου... μολις εστειλα και μου απαντησαν οτι ενεργοποιηθηκε και απο Μ Τριτη θα χω νετ παντου
Grey Warden Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εγώ από τις 15 Απριλίου θα έχω Cu. Λογικά αν στείλω τότε μήνυμα θα ισχύει. Κομπλέ το βρίσκω για τις μέρες αυτές.
eko13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 H vodafone πρεπει να καταλαβει οτι ΟΚ τετοιες κινησεις ειναι ευπροσδεκτες απο τους υπαρχοντες συνδρομητες, ΑΛΛΑ δεν προκειται να φερουν ΝΕΟΥΣ! Ας κοιταξει να κανει κανα ελκυστικο μονιμο πακετο παρα μεμονομες μερες-βδομαδες της πλακας...
Semper_Paratus Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 H vodafone πρεπει να καταλαβει οτι ΟΚ τετοιες κινησεις ειναι ευπροσδεκτες απο τους υπαρχοντες συνδρομητες, ΑΛΛΑ δεν προκειται να φερουν ΝΕΟΥΣ! Ας κοιταξει να κανει κανα ελκυστικο μονιμο πακετο παρα μεμονομες μερες-βδομαδες της πλακας... Οσο λειτουργεί το καρτέλ γιατί να το κάνει; Αφού με την κοτε καρμπόν είναι οι τιμές, μόνο η wind το ψιλοπαλεύει. Οι προσφορές που έχουν για τα φοιτητικά πακέτα είναι πάρα πολύ καλές, τα κανονικά πακέτα είναι για το ανάθεμα. Πολύ καλή η προσφορά πάντως, ευχαριστώ τον topic starter.
manzana Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Επιβεβαιωνω για οσους εχουν φοιτητικο CU πακετο οτι μπορουν να το ενεργοποιησουν.Πριν λιγο καλεσα 1252 και ειμαι οκ.
dchatz Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Τα συμβόλαια; γιατι τα αφήνουν απ έξω; Παλιότερα σε γιορτές και Αυγουστο με αντίστοιχες προσφορές ίσχυε και στα συμβόλαια, όχι μόνο στα καρτοκινητά. 2
AntiCambeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Κενο sms? Στο iphone δεν μπορεις.... edit Εστειλα απλα ενα N οπως και σε παλιοτερες προσφορες και ενεργοποιηθηκε.. Πουθενά δεν μπορείς απλά πατάς ένα space και μετά στέλνει. Σωστος.Μολις εστειλα και σε 2-3 δευτερολεπτα ,μου ηρθε μυνημα απο Vodafone(1398) οτι η προσφορα ενεργοποιηθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα