stakas Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλημέρα σας, τελικά πήρα τον lexmark ms310d, έχω ένα θεματάκι σε κάθε σελίδα μου βγάζει κάτι κινέζικα! Στις άκρες κάθε σελίδας, ενώ είναι ταχύτατος μου κάνει αυτή την εξυπνάδα.. Παρακαλώ εαν κάποιος γνωρίζει να με ενημερώσει , δεν έχω πειράξει καμία επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantote Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δοκίμασε αυτό: http://www.printfriendly.com/print?url=http%3A%2F%2Ftaxpress.gr%2Farchives%2F15349# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unbutucay Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εγώ είμαι υπερ των Epson, φθηνά συμβατά, τα βρίσκεις παντού και δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Βέβαια και η canon στα αναλώσιμα έχει βελτιωθεί πολύ. Ότι και να πάρεις δες αν υπάρχουν επαναγεμιζόμενα στην αγορά! Τρομερή οικονομία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos S. Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Για τα ciss εχει κανεις εμπειρια; Δουλευουν καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unbutucay Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εγώ προτιμώ επαναγεμιζόμενα μελάνια. Απλή τοποθέτηση και αν δεν τυπώνεις ασταμάτητα δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakas Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για την βοήθεια, αν και έφυγαν τα κινέζικα στα πλαίσια της σελίδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unbutucay Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πού κατέληξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakas Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 lexmark ms310 , ικανοποιημένος μέχρι ώρας, γρήγορος και αρκετά καλή κατασκευή. Ένα θεματάκι μόνο, δεν είχε μέσα καλώδιο σύνδεσης USB μέσα, τεσπα όμως είχα backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unbutucay Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλορίζικος! Νομίζω κανένας δεν έχει usb. Αν θυμάμαι καλά στο πλαίσιο πάντα ρώταγαν ακόμα και για wifi εκτυπωτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 α, οκ τότε δεν το γνώριζα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ναι δε βάζουν οι γύφτοι, ούτε το δικό μου πολυμηχάνημα της Lexmark δεν είχε αλλά είχα κι εγώ καβατζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα