Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Στο σπιτι εχω μεινει προσκολλημενος στην εκδοση 2003 γιατι νομιζω είναι πιο φιλικο στην χρηση του Στη δουλεια επισης το ιδιο και εχω κατεβασει το πακετο συμβατότητας για να διαβαζει αρχεια που εχουν δημιουργηθεί από νεωτερες εκδοσεις Office Καποια αρχεια όμως του Word τουλάχιστον που εχω προσεξει μου τα εμφανιζει σε πιο πολλες σελιδες από ότι είναι . Αν περασω την εκδοση 2010 και το calsic menu θα είναι η εμφανιση και η μπαρα πανω όπως του 2003 ?? Το αρχειο για clasic menu είναι ιδιο για ολλες τις γλωσσες του Office ? Εχω την ελληνικη εκδοση. Είναι δωρεαν ή θελει ..... Και κατι ακομα ....Μπορω από την εκδοση 2010 να περασω μονο Word και Excel και να μην πειραξω το Microsoft Outlook 2003 που εχω το υπηρεσιακο email και είναι δυσκολο να το ξαναρυθμισω αν χασει τις ρυθμισεις του ? Ευχαριστω.
nikomas50 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν είναι δωρεάν και είναι ίδιο για όλες τις γλώσσες. Οι καρτέλες του 2010 παραμένουν ως έχουν και απλά προστίθεται μια default καρτέλα Menu η οποία έχει όλα τα υπομενού του 2003. Φυσικά μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο Word και Excel κάνοντας επιλεκτική εγκατάσταση και όχι τυπική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα