Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ενημέρωση 23 Ιουνίου 2014 Τελικά φαίνεται πως δεν θα κλείσει η υπηρεσία GFWL.Microsoft Says It’s Not Shutting Down Games for Windows LiveReports of GFWL’s death have been greatly exaggerated. Αρχικό post Το PC marketplace κλείνει στις 22 Αυγούστου (δεν είναι αυτά τα ευχάριστα). Λεπτομέρειες εδώ.Το GFWL, σύμφωνα με ανακοίνωση/update σε support σελίδα του Age of Empires Online*, κλείνει οριστικά στις 1 Ιουλίου 2014.Καλά ξεκουμπιδια βασικά και στον αγύριστο. http://news.cnet.com/8301-10797_3-57599316-235/microsoft-to-kill-games-for-windows-live-in-july-2014-report/* Η επίμαχη ανακοίνωση αφαιρέθηκε λίγο αργότερα από τη Microsoft. 5
Solidgamer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα!Εχω ενα μεγαλο θεμα με το Batman Arkham City.Εχω φτιαξει ενα καινουργιο λογαριασμο στο Windows LIVE και εχω βαλει και τον κωδικο-κλειδι που μου εδωσε το παιχνιδι.Ετσι λειτουργει αλλα δεν πεζει τα παλια save data(απο το προηγουμενο pc που τα εχω μεταφερει )Βαζω τον παλιο λογαριασμο Windows LIVE που συνηθιζα να παιζω στο παλιο pc αλλα μου λεει οτι το κλειδι που εχω δωσει χρησιμοποιειται σε αλλο user-παρακαλω δωστε αλλο κλειδιΑυτο που σκεφτηκα ειναι να "διαγραψω" καπως,ωστε να μην φενεται τον παλιο user,κατι που προσπαθησα ακομη και με απεγκατασταση του παιχνιδιου και εγκατασταση παλι απο την αρχη αλλα δεν πετυχε,μου εδειχνε τον καινουργιο user σαν να μην συνεβει τιποτα.Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση?Να επισημανω οτι πρεπει να ειμαι διαρκως online,αρα η αποσυνδεση απο το internet δεν μου λυνει τα χερ
rofl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τα save του gfwl δενονται με τον χρηστη και δεν μεταφερονται .ο μονος τροπος να τα δεις ειναι να παιξεις με τον παλιο χρηστη ωστοσο επειδη χαρη σε τετοιες εξαιρετικες ιδεες το gfwl κλεινει και τα 2 batman εχουν γινει πλεον steam-χωρις gfwl,και μαλιστα goty δωρεαν βαζεις το κλειδακι gfwl στο steam κατεβαζεις παιζεις εκει αποσο ξερω υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερθουν τα save απο το gfwl-δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα καθως δεν εχω παλια saves:) http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=188089228
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Games for Windows Live is dying, we check the life support of games Microsoft announced last year that Games for Windows would shut down its marketplace features on August 22, 2013, signaling the beginning of the end for the service. Never quite achieving its desired critical mass, GFWL handled DRM, achievements, and multiplayer for a long list of games. A since-deleted support article for Age of Empires Online stated that the GFWL service would be discontinued on July 1, 2014. Although Microsoft has not yet made an official announcement on the matter, a number of developers took this to mean that their games would effectively become unplayable in July and began work to divorce them from GFWLs, often switching over to Steamworks. However, a large number of developers remained quiet about what the future held for their games, so Joystiq reached out to get the official word on what the future may hold for their games past July. 2K Games BioShock 2 (Steamworks) Bethesda Fallout 3 (None. GFWL CD key requirement removed by Steam. Instructions are available for downloading and archiving DLC purchased through GFWL.) Capcom Dark Void (No plans.) Dead Rising 2 (No plans.) Dead Rising 2: Off the Record (No plans.) Lost Planet 2 (No plans.) Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition (No plans.) Resident Evil 5 (No plans.) Resident Evil: Operation Raccoon City (No plans.) Street Fighter X Tekken (No plans.) Super Street Fighter IV / Arcade Edition (Steamworks) Codemasters DiRT 2 (No Comment.) DiRT 3 (Steamworks) F1 2010 (Steamworks) F1 2011 (Steamworks) Fuel (No Comment. Delisted from Steam.) Operation Flashpoint: Dragon Rising (No Comment.) Operation Flashpoint: Red River (No Comment.) Double Fine Productions Iron Brigade (No plans.) EA Bulletstorm Microsoft Fable 3 (No plans.) Gears of War (No plans.) Halo 2 (No plans.) Microsoft Flight (No plans.) Shadowrun (No plans.) Tinker (No plans.) Viva Piñata (No plans.) Namco Bandai Ace Combat: Assault Horizon - Enhanced Edition (Will update, but no set plans yet.) Dark Souls: Prepare to Die Edition (Will update, but no set plans yet.) Nordic Games Red Faction: Guerrilla (Will strip GFWL. May replace with an existing service or develop its own.) Rockstar Games Grand Theft Auto IV + Episodes From Liberty City Sega The Club Stormrise Universe at War: Earth Assault Virtua Tennis 4 Warhammer 40,000: Dawn of War 2 Shadow Planet Productions Insanely Twisted Shadow Planet (Steamworks) Signal Studios Toy Soldiers (Can choose between GFWL or Steamworks) Strategy First Flatout: Ultimate Carnage Square Enix Kane & Lynch: Dead Men Twisted Pixel Ms. Splosion Man (Steamworks. No timeline.) Warner Bros Batman: Arkham Asylum GOTY (Steamworks) Batman: Arkham City GOTY (Steamworks) Gotham City Impostors (Steamworks) Mortal Kombat Arcade Kollection Zombie Studios / Ignition Entertainment Blacklight: Tango Down (No plans.) The following games are extremely unlikely to be updated: Activision Quantum of Solace (Delisted. Publisher no longer has rights to franchise.) Disney Interactive Star Wars: Clone Wars - Republic Heroes (Original publisher [Lucasarts] Closed) Tron: Evolution (Studio Closed) Timegate Studios Section 8 (Studio Closed) Section 8: Prejudice (Studio Closed)
Daemonos Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Σχετικό δημοσίευμα του the gang.gr Αν και πριν λίγες μέρες η Microsoft διαβεβαίωνε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει την υπηρεσία Games for Windows Live, τελικά αυτό θα ισχύσει μόνο για τους επόμενους 10 μήνες και κάτι. Η υπόθεση βγήκε στο φως χάρη στο "μαρτυριάρικο"Age of Empires Online, καθώς υπήρξε ένα support updateτου παιχνιδιού, το οποίο αργότερα αφαιρέθηκε. Το μήνυμα έγραφε πως η υπηρεσία Games for Windows Live δεν θα συνεχίσει να λειτουργεί από την 1η Ιουλίου 2014. Έτσι, αν και το Age of Empires Online υπάρχει στο Steam, το παιχνίδι απαιτεί να είναι διαθέσιμα ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας, άρα θα μπορείτε να το απολαύσετε έως και την προαναφερθείσα ημερομηνία. Δηλαδή, έως την 1η Ιουλίου όλα καλά,μετά οι servers κλείνουν. Προφανώς, αν επιβεβαιωθεί οριστικά και αμετάκλητα το τέλος του Games for Windows Live, οιdevelopers και οι publishers που χρησιμοποιούν την υπηρεσία για multiplayer, leaderboards και άλλα πράγματα, θα χρειαστεί να "μετακομίσουν". Δεν είναι μόνο το Age of Empires Online, λοιπόν, που θα επηρεαστεί, αλλά και άλλοι PC τίτλοι, όπως, για παράδειγμα, αρκετοί της Capcom (Resident Evil 5, Street Fighter IV και πάει λέγοντας), ή το Dark Souls. Πάντως, αν και το μήνυμα αφαιρέθηκε όπως προαναφέραμε, το πιο πιθανό στην περίπτωση αυτή είναι πως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, θυμίζουμε ότι η Microsoft θα κλείσει το PC τμήμα του xbox.com, το οποίο είναι ένα στοιχείο που μας οδηγεί σε μία κατεύθυνση. Αναμένοντας την επιβεβαίωση από πλευράς εταιρείας λοιπόν, ή κάπως έτσι... Πηγή Και για το Age of Empires online που μου άρεσε πάρα πολύ: "Age of Empires Online will be closing its doors on July 1st. However, we will continue to support the game and the AoEO community." I consider the in game system message above to be ambiguous and know it is causing much confusion amongst some players. By reading other posts on the forums, I understand it to mean that beyond July 1st 2014 AoEO will no longer be playable by anyone and the servers well be shut down. i.e. The game ends July 1st 2014 Others interpret the message to mean: That doors will be closed July 1st 2014 and from then onwards, new players may not join the game.Existing players can continue to play & MS staff will continue to support the game and the AoEO community. English is my native language and I can quite understand how this message could be understood either way. The blog referred to states: "We’ll be right here with you, supporting the game as we always have, until the clamor of combat has stopped echoing through Sparta, and the last quests have been run." This does not clarify the situation either and could well imply:"For so long as you want to play & are still here paying quests we will support you." I strongly suggest that a precise statement is needed from game support staff to put an end to the current confusion. You might also be kind enough to state why the game is being closed July 1st 2014. http://forums.ageofempiresonline.com/forums/thread/373510.aspx Ναί μωρέ Microsoft!! έτσι θα πάς μπροστά!! (sarcasm mode on) Υ.Γ. είναι σοβαροί οι άνθρωποι? ερωτώ! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το Ace Combat: Assault Horizon είχε "μετακομίσει" κάμποσο καιρό τώρα στο Steam (με μια διαδικασία που ξέχασα να κάνω, οπότε μάλλον saves από την αρχή. ). Δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει ιδιαίτερα το GFWL, αλλά ήταν καλό για να μιλάω με μερικούς X-Box friends όταν τους έβλεπα online.
Bigi444444 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Για το AoE online το φοβόμουν από την αρχή αυτό ότι θα συνέβαινε και δεν επένδυσα και πολλές ώρες πάνω του.Βέβαια το είχα πάρει "retail" όταν είχε πρωτοβγεί και μετά που το έφεραν και στο steam το ξαναπήρα γιατί τα πακέτα που είχα αγοράσει δεν αναγνωρίζονταν στο steam.Φιάσκο λέμε...
Daemonos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Λέτε στο καλό να πάνε και ακόμα παραπέρα αλλα διάβασα σε φορουμς και υπάρχουν άνθρωποι που έχου δώσει ΛΕΦΤΑ! Δηλαδή έλεος, ένα χρόνο αρπαχτή και μετά γειά σας! ούτε refund ουτε τίποτα!! Και το AOE online ήταν πολύ όμορφο παιχνιδάκι, λέτε να το πάρει καμια άλλη εταιρία? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ούτε κοντά. Το Steam αν και ξεκίνησε άτσαλα (crashes/loading times, εκείνο το gif ), έχει γίνει μεγάλο πράγμα πια. Το GFWL, μια ζωή κουτσό (no offense για αν είναι κανείς εδώ) ήταν. 3
spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Λέτε στο καλό να πάνε και ακόμα παραπέρα αλλα διάβασα σε φορουμς και υπάρχουν άνθρωποι που έχου δώσει ΛΕΦΤΑ! Δηλαδή έλεος, ένα χρόνο αρπαχτή και μετά γειά σας! ούτε refund ουτε τίποτα!! Και το AOE online ήταν πολύ όμορφο παιχνιδάκι, λέτε να το πάρει καμια άλλη εταιρία? αν δεν κάνω λάθος, στο χέρι της κάθε εταιρίας είναι να συνεχίσει σε κάποια άλλη πλατφόρμα αντί του gfwl για να συνεχίσουν και οι πελάτες της να μπορούν να έχουν ότι πλήρωσαν. Αν δεν το κάνει, μην τους ξαναπληρώσεις.
p07apo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 αν δεν κάνω λάθος, στο χέρι της κάθε εταιρίας είναι να συνεχίσει σε κάποια άλλη πλατφόρμα αντί του gfwl για να συνεχίσουν και οι πελάτες της να μπορούν να έχουν ότι πλήρωσαν. Αν δεν το κάνει, μην τους ξαναπληρώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση. Το έχει ξεφτιλίσει το θέμα η ms. Το μόνο που κάνει τώρα είναι milking με τα age of empires 2 hd και age of mythology extended. Νομίζω το θέμα pc games by Microsoft πρέπει σιγά σιγά να το ξεχάσουμε όπως το ξέχασαν και αυτοί, εκτός αν πρόκειται για κανένα port από κονσόλα. Όσον αφορά το age of empires franchise δεν νομίζω ότι έχει μέλλον. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά προς το παρών έτσι φαίνεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα