Grey Warden Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μια χαρά είναι το S5 με exynos. Απορώ που το συζητάμε ακόμα.
aneurysm Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μιά ζωή Iphone-άκιας δεν τα αλάζω με τίποτα είμαι εθυσμένος Και ανορθόγραφος.. 2
euxoulhs Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εκει που μαλλον υστερει το s5 με exynos αισθητα ειναι στην αυτονομια σε σχεση με το s5 snapdragon. Και φυσικα στο κομματι του modem/ληψη σηματος. δεν ξερω που υστερει και που οχι δεν ξερω που διαβασατε και τι διαβασατε και βγαλατε οτι το exynos ειναι ανωτερο ή κατωτερο κ.ο.κ. παντως οσον αφορα το σημα εχω κανονικοτατα και μπορω να πω πολυ πιο σταθερο απο το galaxy ace 2 που ειχα ΚΑΙ η συσκευη μου ΔΕΝ θερμενεται.. thats all...τα υπολοιπα περι νουμερα κτλπ its just numbers
StigmaX Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 500€ και να μην έχεις LTE είναι κρίμα... Μπορεί τώρα να μην υπάρχει παντού αλλά κάνεις δεν σου λέει ότι του χρόνου δεν μπορεί να έχεις κεραία απέναντι από το σπιτι σου...
euxoulhs Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 500€ και να μην έχεις LTE είναι κρίμα... Μπορεί τώρα να μην υπάρχει παντού αλλά κάνεις δεν σου λέει ότι του χρόνου δεν μπορεί να έχεις κεραία απέναντι από το σπιτι σου... και τι να κανεις το lte? αντι για 1mpb π.χ. θα κατεβαζεις με 5 ή πολυ παραπάνω; για μενα κλαιν.. δεν ειμαι ατομο που εξαρτιεμαι απο το ιντερνετ του κινητου ουτε δεν με χαλα η ταχυτητα της εποικοινωνιας μου.. anyway για να κλεισει το θεμα 500 χωρις lte και αλλα που ακουσα το κινητο αγοραστηκα απο 350-500 εκατοσταρικα και τις επιδοσεις του ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.. ας κατσου τωρα οι υπολοιποι με το χερι απο πισω να κρατανε το κινητο για να ζεσταθουν απο την υπερθεμανση
Προτεινόμενες αναρτήσεις