euxoulhs Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) σε λιγες μερες θαχω στα χερια μου ενα απο τα 2 κινητα αλλα ποιο προτεινετε; βεβαια εγω ειπα να μου φερουν το galaxy s5 ειδα στα χαρακτηρηστικα οτι το s5 ειναι καλυτερο απο το iphone 5s εσεις τι λετε; τεκμηριωμενες απαντησεις παρακαλω Υ.Γ. ΕΔΙΤ ΜΟΝΟ αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από euxoulhs
Ntenteras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το HTC one m8. Η να περιμένεις για το OPPO find 7. Τώρα αν πρέπει να είναι κάποιο από τα δύο πιο αναφέρεις, εννοείται πως συμφέρει το s5
kataramenos32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Οποιο και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις.Το θεμα ειναι αν θελεις iOS η android.Προσωπικα αυτα που προσφερει το S5 για εμενα δεν τα εχει το iPhone οποτε θα το επελεγα σιγουρα(πχ μεγαλη οθονη,ελευθερια λογισμικου κτλ) αλλα αν εισαι ενας απλος μεσος χρηστης που δεν θελει να αλλαζει ουτε τη homescreen του μπορεις να πας και σε iphone
Socratis_g Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 iphone για design, bilt quality και γκλαμουριά. και 5ς για ελευθερα προγράμματα-παιχνίδια, οθονάρα, ολα με ένα copy paste, τραγούδια ταινίες τα πάντα, εξτρα κάρτα μνήμης έως 128γιγα!
euxoulhs Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Οποιο και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις.Το θεμα ειναι αν θελεις iOS η android.Προσωπικα αυτα που προσφερει το S5 για εμενα δεν τα εχει το iPhone οποτε θα το επελεγα σιγουρα(πχ μεγαλη οθονη,ελευθερια λογισμικου κτλ) αλλα αν εισαι ενας απλος μεσος χρηστης που δεν θελει να αλλαζει ουτε τη homescreen του μπορεις να πας και σε iphone οποιο εχει μεγαλυτερη αποδοση και ποιοτητα κατασκευης θα προτιμησω, υ.γ. παιδες μονο αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα θα ηθελα
haHa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 οποιο εχει μεγαλυτερη αποδοση και ποιοτητα κατασκευης θα προτιμησω, υ.γ. παιδες μονο αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα θα ηθελα Το μεγεθος της οθονης δεν σε απασχολει;; Γιατι στις 4" ειναι αρκετα πιο δυσχρηστο το browsing, λιγοτερο απολαυστικα τα παιχνιδια και η θεαση video κλπ. Τελος, σε 6 μηνες που θα βγει το επομενο iphone που επιτελους θα εχει μεγαλυτερη οθονη για να εισαι πιο παραγωγικος, θα ειναι καπως η 4αρα οθονη του iphone 5s..
Federacion Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αν και δεν υπάρχουν σοβαρές διάφορες μεταξύ s4 και s5 εγώ θα προτιμούσα αυτά έναντι του iphone λόγω της οθόνης και της ελευθερίας χρήσης. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
StigmaX Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Η επιλογή που θα κάνεις είναι καθαρά υποκειμενική. Θες android η ios; Αν πας προς android μπορείς να πάρεις το galaxy s4 η lg g2 στα 300€, λιγότερο από τα μισα το s5 και στην ουσια έχεις τα ίδια χαρακτηριστικά και γλιτώνεις 400€...
euxoulhs Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 δυστηχως εχω την δυνατοτητα μονο αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα παιδες.. δεν εχω προβλημα αν ειναι android ή ios..ios δεν εχω δοκιμασει ποτε μου.. οσον αφορα την οθονη δεν ξερω τι να πω..αναφορικα λεω οτι ειμαι με ενα galaxy ace 2.. ενταξει δεν θελω ναναι και καμια παντοφλα για να φωναζω 5 ατομα να μου κρατανε και το κινητο εγω ελεγα σε galaxy s5 γιατι νομιζω εχει καλυτερες αποδοσεις εναντι του iphone που για να το αξιοποιησεις θελει jb,πραγμα το οποιο δεν ξερω να το κανω,ενω αργοτερα οταν βγει custom rom s5 θα μπορω να το κανω..
kataramenos32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 δυστηχως εχω την δυνατοτητα μονο αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα παιδες.. δεν εχω προβλημα αν ειναι android ή ios..ios δεν εχω δοκιμασει ποτε μου.. οσον αφορα την οθονη δεν ξερω τι να πω..αναφορικα λεω οτι ειμαι με ενα galaxy ace 2.. ενταξει δεν θελω ναναι και καμια παντοφλα για να φωναζω 5 ατομα να μου κρατανε και το κινητο εγω ελεγα σε galaxy s5 γιατι νομιζω εχει καλυτερες αποδοσεις εναντι του iphone που για να το αξιοποιησεις θελει jb,πραγμα το οποιο δεν ξερω να το κανω,ενω αργοτερα οταν βγει custom rom s5 θα μπορω να το κανω.. Τοτε χτυπα το.Οπως ειπα τρομερη συσκευη τρομερες δυνατοτητες
JamesDedes Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μιά ζωή Iphone-άκιας δεν τα αλάζω με τίποτα είμαι εθυσμένος 5
manos09 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 εννοειτε και εγω iphone 5s θα σου προτεινα. 3
xtekto Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παντως εχεις ωραιο δίλημμα... Σ αυτα που ζητας παντως ειναι 1-1... Σιγουρα καλυτερη αποδοση το σ5, σιγουρα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης το 5ς... Εγω δεν μπορω να μαι αντικειμενικος γιατι ειμαι πολυ εναντιον των iphone,γι αυτο το μονο που θα σπυ πω ειναι να πας να τα δεις και τα 2 απο κοντα, να τα πιασεις στο χερι σου να τα δουλεψεις και κανα 10λεπτο( browsing,camera,μενου κτλ) και αποφασιζεις...οτι και να παρεις πιστευω θα σαι ικανοποιημενος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις