doutsos13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλημέρα παιδιά! Τον τελευταίο καιρό είχα πολλά προβλήματα με την γραμμή μου. Στην αρχή δεν "έφτανε" ή ισχύ για να λειτουργήσει το τηλέφωνο, αφού έφτιαξε αυτό το πρόβλημα εδώ και 3 εβδομάδες έχω πάρα πολλές αποσυνδέσεις! 15-20+ κάθε μέρα... έτσι λοιπόν αφού 2 φορές δεν έκαναν τίποτα από την τεχνική υποστήριξη μου έλεγαν συνέχεια φτιάχτηκε το πρόβλημα, φτιάχτηκε το πρόβλημα ξαναπήρα και τους ζήτησα να στείλουν άνθρωπο να κοιτάξουμε το σπίτι.Διαπιστώθηκε μετά από μέτρηση ότι μέσα στο σπίτι κλειδώνω στα 10 (λογικό.. το ήξερα και εγώ)αλλά η γραμμή έχει πάρα πολλά σφάλματα όμως. Μετρήσανε και στο καφάο που δεν βρήκανε σφάλμα και στην είσοδο της πολυκατοικίας που έρχονται τα καλώδια. Μου είπανε οτι δεν είναι θέμα του οτε. και οτι χρειάζομαι ηλεκτρολόγο να αλλάξει την καλωδίωση και πιθανώς να ανεβάσει στο σπίτι καλώδιο utp.Πως σας ακούγονται όλα αυτά και επίσης ξέρετε πόσο κοστίζει η όλη διαδικασία ;Ευχαριστώ πάρα πολύ!
sphinxgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Οι κατασκευαστες τα τελευταία χρόνια έχουν κόψει απο παντού για να κερδίσουν. Και πάλι όμως είναι καινούργια πολυκατοικία. Δοκίμασε να αφήσεις συνδεδεμένη μόνο την κεντρική πρίζα και όλες τις άλλες αποσυνδεδεμένες απο την κεντρική να δεις αν αλλάζει κάτι Όπως και να έχει, αν θες να ρίξεις UTP καλύτερα να το κάνεις μόνος. Αρκεί να έχεις τρυπάνι και να πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Συνήθως το ρίχνουν απο το φωταγωγό. και μετά το φέρνεις απο το μπαλκόνι σου.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πολλες φορες δεν φταιει η καθετη καλωδιωση δηλαδή από το κουτι του οτε μεχρι το κεντρικο πριζακι αλλα φταιει από το κεντρικο πριζακι μεχρι τα υπολοιιπα πριζακια.πχ μπορει να λειπει και φιλτρο από κανα συναγερμο.επισης στις περισσοτερες πολυκατοικίες ειδικα 2000 και μετα υπαρχει και spare ζευγαρι από κατω μεχρι πανω.οι αποσυνδεσεις μπορει να οφείλονται καλλιστα ότι καποιος εχει αφησει συνδεδεμενο πανω στην κυρια γραμμη το αναπληρωματικο ζευγαρι.θελει ηλεκτρολογο να δει τι γινεται αμα δεν πιανουν τα χερια σου και καλο θα ηταν καποιος που να ξερει και από adsl για να δει ποσο παιζεις κατω και μετα ποσο παιζεις πανω και αν εχεις errors κτλ.και γενικοτερα να μπορει να τσεκαρει την καλωδιωση.δεν θες επισης πριζακια του οτε γιατι εχουν πυκνωτή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα