speedman_26 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν θα έλεγα όλοι. Αρκετοί έχουν φύγει τα τελευταία 2 χρόνια.. εγω δεν το εχω δει αυτο εσυ που το βλεπεις δεν ξερω. ολοι μου οι φιλοι ακομα βλεπω οτι μπαινουν κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Να δω τι θα κάνω εγώ με τα 512mb ram στο κινητό....Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ κολλάνε τα πάντα! με 128 τρεχω εγω.. μια χαρα εισαι, κλεισε-βγαλε εφαρμογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Όσο για το τηλέφωνο που δηλώνεις δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εδώ το δίνεις στον κάθε τρόλλερ του Insomnia για τις Αγγελίες, το Facebook θα μας πειράξει; Συγκρίνεις το τηλέφωνο που δίνεις για αγγελίες (σε μερικά άτομα εντός της χώρας σου) με το να το δίνεις σε εταιρεία που διαχειρίζεται όπως θέλει τα προσωπικά σου δεδομένα;.. εγω δεν το εχω δει αυτο εσυ που το βλεπεις δεν ξερω. ολοι μου οι φιλοι ακομα βλεπω οτι μπαινουν κανονικα. Ίσως, στους δικούς μου φίλους/γνωστούς;.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Άντε πάλι με τα προσωπικά δεδομένα.Είτε δώσω το τηλέφωνο μου, είτε όχι, τα προσωπικά μου δεδομένα δεν διασφαλίζονται.Έχω κάρτα ανάληψης χρημάτων, Facebook, email, διεύθυνση και ΑΦΜ. Το τηλέφωνο σήμερα το έχω, αύριο το κλείνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Να και μια ειδηση της στιγμης κυκλοφορισε facebook messenger για Nokia Lumia Nokia Asha και Nokia x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Windows8 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Nokia Lumia 520, 620 κανένα κόλλημα, (ναι, με 512 ραμ) και ευτυχώς δεν έχουμε τα άθλια chat heads χάρη στα tiles. Ειναι παρα πολυ καλή εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πανμέγιστη καφρίλα Δεν το είχα βάλει ποτέ και προβλιματίζομαι ποτέ γιατί όντως καμιά φορά τα χρησιμοποιούσα τα μυνήματα μέσα απο το fb. Μακάρι να είχε το IM+ support για whatsup και viber και τα ξαναλέγαμε. Όντως έχει παραγίνει το θέμα με τους messengers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Windows8 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 @speedman_26 κυκλοφορεί εδω και κάτι μήνες για Lumia βεβαια, με τον built in messenger ειναι useless αν τον θες μονο για τσατ, αλλα αν τον θες για περισσότερα πράγματα όπως συνομιλία με γκρουπ, αποστολη εικόνων κλπ, ειναι εξαιρετικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Περίμενα μία τέτοια κίνηση. Είχα βάλει λίγο το Messenger και το έβγαλα μετά από λίγα λεπτά. Χτυπούσε συνεχώς και ήταν φοβερά ενοχλητικό. Μου πρότεινε συνεχώς να τον εγκαταστήσω και πάλι και φυσικά δεν το έκανα, οπότε περίμενα ότι σαν και εμένα θα ήταν και άλλοι. Αν ακόμα συνεχίσει να χτυπάει έτσι, απλά θα τον σβήσω για άλλη μια φορά. Όσο για το τηλέφωνο που δηλώνεις δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εδώ το δίνεις στον κάθε τρόλλερ του Insomnia για τις Αγγελίες, το Facebook θα μας πειράξει; Τι εννοεις συνεχιζει να χτυπαει; Οταν σου στελνει καποιος μηνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τι εννοεις συνεχιζει να χτυπαει; Οταν σου στελνει καποιος μηνυμα; Είναι ενοχλητικό, ναι. Το κανονικό App έχε διαφορετικό τρόπο ειδοποίησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Είναι ενοχλητικό, ναι. Το κανονικό App έχε διαφορετικό τρόπο ειδοποίησης. Και γιατι δεν αλλαζεις τον ηχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SimplyBergman Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Με τα permissions που λέτε τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 εγώ έχω το xperia x8 και δεν μου το κατεβάζει καν λέει οτι δεν ειναι συμβατό με την συσκευή μου. δηλ εμείς που έχουμε παλιό android τι θα κάνουμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Άντε πάλι με τα προσωπικά δεδομένα. Είτε δώσω το τηλέφωνο μου, είτε όχι, τα προσωπικά μου δεδομένα δεν διασφαλίζονται. Έχω κάρτα ανάληψης χρημάτων, Facebook, email, διεύθυνση και ΑΦΜ. Το τηλέφωνο σήμερα το έχω, αύριο το κλείνω. Ξέχασες να αναφέρεις την αρχή του "κακού" που ξεκινάει από την δήλωση νεογνού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αυτο λεγεται Δ Ι Ε Υ Κ Ο Λ Υ Ν Σ Η! εψω ενα κινιτο με 1gb ram 1280χ720 οθονη εφαρμογή του fb καταναλώνει 125 mb ram και καμια 85 και το messenger........... εχουμε και λεμε 800 στο συνολο 400 τροει το os 200 κυρια fb μερικα τρονε αλλες εφαρμογες...... είπαμε μας εκβιάζει η να σερνόμαστε η να το ξηλώσουμε (προτιμώ το δεύτερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα