BugsGounelas Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Να δω τι θα κάνω εγώ με τα 512mb ram στο κινητό....Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ κολλάνε τα πάντα! καλα δουλεψε με το 256 ραμ galaxy y μου και μετα σε βλεπω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wnet Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ούτε αυτός σε υποχρεώνει.. Προαιρετικό είναι!! το READ STATUS & IDENTITY δεν είναι προαιρετικό... Τέλος πάντων, προσωπικά ότι έχει να κάνει με το facebook το κάνω από τον browser του κινητού.... αφού οι εφαρμογές τους ζητάνε τα κέρατα τους από permissions να μου λείπουν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 μια χαρα ειναι ο facebook messenger κανεις και κλησεις μεσω wifi θα μιλας με ολους αφου ολοι εχουν messenger και τωρα θα το κατεβασουν και αυτοι που δεν εχουν οποτε τσαμπα κλησεις με ολους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 και το skype και το viber το έχουν πολλοί αλλά σπάνια θα τα προτιμήσει κανείς έστω κ αν είναι σε wifi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μανος χΧχ Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αυτο ειναι παραλογο,δηλαδη οσοι εχουν κινητα με χαμηλη ραμ τι θα κανουν; οταν ειχαι το Messenger κολλαγε ολο το κινητο μου,το διεγραψα και χρησιμοποιω μονο την εφαρμογη του facebook και βρηκα την υγειά μου,δεν κολλαει καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourouzis2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Η ανταπόκριση του κόσμου θα δείξει αν κάνουν καλά. Θα φάνε τρελό φούμο πάντως από μένα. Το άρθρο δεν γράφει τίποτα για το m.facebook.com που είναι κάποτε καλύτερο κι από την εφαρμογή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μανος χΧχ Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Η ανταπόκριση του κόσμου θα δείξει αν κάνουν καλά. Θα φάνε τρελό φούμο πάντως από μένα. Το άρθρο δεν γράφει τίποτα για το m.facebook.com που είναι κάποτε καλύτερο κι από την εφαρμογή.. απο πολλους θα φανε φουμο!και καλα θα κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIL Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 αυτη την κολοφουσκα θα την αφαιρεσουν τουλαχιστον??? βαλε κατι αλλο ρε παιδι μου..εεελεεεος..μα φουσκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν ειναι σωστο να αναγκασεις καποιον να βαλει την εφαρμογη που τρωει μνημη αβερτα και εχει 512 ram του κολλας το κινητο.αλλο που εμεις το παιζουμε ανετοι που εχουμε 1 και 2 GB ram κινητα.να σκεφτομαστε και τους αλλους λιγο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εχει αλλες εφαρμογες πολυ καλυτερες, πχ viber, whatsapp. Δεν διαφωνώ αλλά το whatsapp είναι του FB Δεν ειναι σωστο να αναγκασεις καποιον να βαλει την εφαρμογη που τρωει μνημη αβερτα και εχει 512 ram του κολλας το κινητο.αλλο που εμεις το παιζουμε ανετοι που εχουμε 1 και 2 GB ram κινητα.να σκεφτομαστε και τους αλλους λιγο.... 512 λέει... τι να πω εγώ που έχω αυτό με τρελή μόντα και έχει 256; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αυτα να τα βλεπουν οι τυπαδες που αναγκαζουν με εξυπνους τροπους η με τον ενα κ τον άλλο τροπο να σε κανουν να αλλαξεις κινητο με ενα πιο δυνατο κ ακριβο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Και καλά κάνουν. Είναι καλή εφαρμογή. Ειδικά η δυνατότητα να έχω ανοιχτή μια συνομιλία στην οθόνη έχοντας οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανοιχτή είναι όλα τα λεφτά. Μπορώ να σερφαρω για παράδειγμα και να σχολιάζω στο Messenger χωρίς να αλλάζω συνέχεια τις εφαρμογές. Είναι καιρός να τη μάθει ο κόσμος. Συν ότι φβ έχουν σχεδόν όλοι οπότε έχει τους περισσότερος χρήστες. Επιτέλους είμαι μια ευκαιρία να καταλήξουμε σε μια εφαρμογή για μηνύματα. .. βαρέθηκα να έχω 3-4 εφαρμογές γιατί ο καθένας θεωρεί ότι κάποια άλλη εφαρμογή είναι καλύτερη. Αυτή τα έχει όλα και την έχουν όλοι. σορρυ αλλα η επιχειρηματολογια σου ειναι λολ, εκτος κι αν κανεις χιουμορ οποτε δεν το πιασα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Υπαρχουν και αλλες εφαρμογες αλλα το facebook το εχουν ολοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Υπαρχουν και αλλες εφαρμογες αλλα το facebook το εχουν ολοι. Δεν θα έλεγα όλοι. Αρκετοί έχουν φύγει τα τελευταία 2 χρόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Περίμενα μία τέτοια κίνηση. Είχα βάλει λίγο το Messenger και το έβγαλα μετά από λίγα λεπτά. Χτυπούσε συνεχώς και ήταν φοβερά ενοχλητικό. Μου πρότεινε συνεχώς να τον εγκαταστήσω και πάλι και φυσικά δεν το έκανα, οπότε περίμενα ότι σαν και εμένα θα ήταν και άλλοι.Αν ακόμα συνεχίσει να χτυπάει έτσι, απλά θα τον σβήσω για άλλη μια φορά. Όσο για το τηλέφωνο που δηλώνεις δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εδώ το δίνεις στον κάθε τρόλλερ του Insomnia για τις Αγγελίες, το Facebook θα μας πειράξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα