Προς το περιεχόμενο

Facebook: Αποκλειστικά μέσω του Messenger η ανταλλαγή μηνυμάτων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω χρησιμοποιω την συνομιλια στο κινητο μια στο τοσο και μου φαινεται μια χαρα. δεν θελω να επιβαρυνω το κινητο μου με επιπλεον εφαρμογη που θα χρησιμοποιω σπανια. Να φαει σκατα το facebook! Ασε που θα πρεπει ολη την ωρα να πηγαινω απο την μια εφαρμογη στην αλλη. Και το ξερα εγω οτι θα γινει αυτο. Μου τα ειχε πριξει ολη την ωρα κατεβασε το messenger και ειναι πιο γρηγορο και τελειο και τετοιες βλακειες!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εψω ενα κινιτο με 1gb ram 1280χ720 οθονη εφαρμογή του fb καταναλώνει 125 mb ram και καμια 85 και το messenger...........

εχουμε και λεμε

800 στο συνολο

400 τροει το os

200 κυρια fb

μερικα τρονε αλλες εφαρμογες......

είπαμε μας εκβιάζει η να σερνόμαστε η να το ξηλώσουμε (προτιμώ το δεύτερο)

Σε μένα καταναλώνουν ακριβώς τα μισά.

• Like 1

Διαβάζω αρκετούς που λένε για τα permissions  των εφαρμοφων του Facebook και λενε το εσβησα επειδη ζηταγε τα κερατα του και δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα τους ! Ολοι μας λιγο ή πολλοι ειμαιστε 'φακελωμενοι' μεσω των αναζητησεων μας στο Google ! Για σκεφτειτε ομως για τι να θελει να μαθει για εμενα εναν ασημαντο απο μια μικροχωρα μια γιγαντια εταιρια απο την αλλη ακρη του κοσμου τις προτιμησεις μου και λοιπα ? Μα για διαφημισεις στοχευμενες και μονο! Τωρα αν ο αλλος ειναι πρωθυπουργος ή εμπορος ναρκωτικων τοτε ναι πρεπει να ανησυχει!!!!!

Και σε μενα ακριβως τα μισα, σε αναλυση 1280χ720

facebook 55mb

messenger 61mb

τι στο διάολο και στα δυο μου κινιτα διπλασια ακριβος ποιανει..........

htc one x και huawei g700 (αυτο της κοπελλας ειναι)

αντε στο g700 παει και ερχεται (2gb ram εχει)

Και σε μενα ακριβως τα μισα, σε αναλυση 1280χ720

facebook 55mb

messenger 61mb

σορρυ αλλα η επιχειρηματολογια σου ειναι λολ, εκτος κι αν κανεις χιουμορ οποτε δεν το πιασα!

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες;

Για όσους μιλάνε για την ραμ θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε ένα κινητό που δεν τραβάει απλά δεν το φορτώνεις. Διαλέγεις δύο τρια πραγματάκια που θεωρείς βασικά και κάνεις δουλειά.

Για όσους μιλάνε για permissions και προσωπικά δεδομένα. .. Απλά μη δίνετε στο νετ αυτά που δεν θέλετε να διαρρεύσουν. Πιστεύει κάνεις ότι ο ομπαμα σχολιάζει στο φβ τα σχέδια της Αμερικής για την Συρία; θα ήταν τουλάχιστον ηλιθιος αν του έφταιγαν τα δικαιώματα της εφαρμογής.

Αν θέλει κανείς και τα στοιχεία της κάρτας που κάνω άγορες στο ίντερνετ του δίνω. .. προπληρωμένη κάρτα είναι με 20-30 ευρώ αυτή τη στιγμή μέσα.

Γενικά προσέχουμε για να έχουμε και δεν στηριζομαστε στο ποσό ασφαλείς είναι οι εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο στο νετ.

ρε παιδια, τι πιο πληρη εμπειρια??

μπορει κανεις σας να δει τα "αλλα μηνυματα" και τα "αρχειοθετημενα"? Εγω δε μπορω απο το messanger, μονο απο την εφαρμογη που με στελνει στον chrome βεβαια, αλλα υπαρχει συνδεση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
και ολοι θα κατεβασουν εναν αλλον facebook messenger που δεν θα τους υποχρεωνει να δηλωσουν το τηλεφωνο τους.

Αφου τα εχουν ηδη τα τηλεφωνα μας. Μη ξεχνας οτι αγορασαν το whatsapp...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...