georgepppo Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 επειδή έχω παλιό σχετικά κινητό ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ με την κ@λοεφαρμογή του chat,δηλαδή τι τους πειράζει να έχεις και μέσα απο την βασική εφαρμογή ? δεν μπορούνε να τις συγχωνεύσουν ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Κι εγώ κινητό με 512ραμ έχω αλλά μια χαρά χρησιμοποιώ την εφαρμογή του Messenger. Ίσως φταίει οτι έχω custom rom και κυλάει νερό το κινητό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inkjjl Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Βγάλτε τα chat heads και θα λυτρωθείτε από το βάρος σύντροφοι! λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Με εχει βολεψει αφανταστα. Καλως η κακως οι πιο πολλοι φιλοι μου εχουν fb οποτε ξερω οτι ενα μηνυμα που θα στειλω θα το λαβουν. Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα, αλλα απο τη στιγμη που δεν τα εχουν ολοι τι να το κανω; Να καθομαι να φτιαξω λιστα "ο Μητσος εχει viber, η Μαρια εχει watsapp, ο ταδε εχει εκεινο, ο αλλος εχει το αλλο", δεν εχει νοημα. Συν του οτι αν εχει και ο αλλος messenger μπορεις να τον παρεις και τηλεφωνο μεσω της εφαρμογης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εγώ βλέπω θέμα μπαταρίας με το Facebook Messenger στο IPhone 4s. Δεν ξέρω εάν αντιμετωπίζει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 im+pro που εχω fb-gtalk-skype-windows live ολα σε ενα... αυτο ακριβως πηγα να πω και εγω. IM+ απο εποχη Nokia 3650. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Και καλά κάνουν. Είναι καλή εφαρμογή. Ειδικά η δυνατότητα να έχω ανοιχτή μια συνομιλία στην οθόνη έχοντας οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανοιχτή είναι όλα τα λεφτά. Μπορώ να σερφαρω για παράδειγμα και να σχολιάζω στο Messenger χωρίς να αλλάζω συνέχεια τις εφαρμογές. Είναι καιρός να τη μάθει ο κόσμος. Συν ότι φβ έχουν σχεδόν όλοι οπότε έχει τους περισσότερος χρήστες. Επιτέλους είμαι μια ευκαιρία να καταλήξουμε σε μια εφαρμογή για μηνύματα. .. βαρέθηκα να έχω 3-4 εφαρμογές γιατί ο καθένας θεωρεί ότι κάποια άλλη εφαρμογή είναι καλύτερη. Αυτή τα έχει όλα και την έχουν όλοι. Πολυ σωστα και να προσθεσω πως το messenger μεσω FB ηταν τελειως αχρηστο και δυσχρηστο για κινητα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegasmaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αυτό φίλοι μου λέγεται Ε Κ Β Ι Α Σ Μ Ο Σ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αυτό φίλοι μου λέγεται Ε Κ Β Ι Α Σ Μ Ο Σ! Αυτο λεγεται Δ Ι Ε Υ Κ Ο Λ Υ Ν Σ Η! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Και γιατί δηλαδή να είμαι υποχρεωμένος να ξοδέψω MB από τη μνήμη του κινητού μου, να δεχτώ τα Permissions που θέλουν και να κολλάει το κινητό μου? Έχω 512MB RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο δεν λέγεται εκβιασμός, αυτό λέγεται "επιχειρηματική κίνηση". Εκβιασμός θα ήταν το "αν δεν μου κάτσεις δεν θα σου δώσω νερό να πιεις ~ θα βγάλω τα άπλυτα σου στη φόρα." Αφού το φατσοβιβλιο δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, οταν δεν συμφωνούμε με κάτι, απλά το διαγράφουμε ή δεν το χρησιμοποιούμε. Συμφωνώ πως ο τρόπος με τον οποιο γίνεται αυτή η μετάβαση είναι για το πεος, αλλα αυτό που θέλω να πω είναι, σαν καταναλωτές έχουμε δύναμη. Διαφωνώ; Δεν το χρησιμοποιω μέχρι να αλλάξει. Σημείωση: Δεν έχω κανένα από τα δύο προγράμματα, οπότε δεν μπορώ να ξέρω ποιο είναι καλύτερο. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από ANHLIKOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Και γιατί δηλαδή να είμαι υποχρεωμένος να ξοδέψω MB από τη μνήμη του κινητού μου, να δεχτώ τα Permissions που θέλουν και να κολλάει το κινητό μου? Έχω 512MB RAM. Δεν εισαι υποχρεωμενος, κανενας δε σε υποχρεωσε να το εγκαταστησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν εισαι υποχρεωμενος, κανενας δε σε υποχρεωσε να το εγκαταστησεις. Με πρόλαβες. Διαβάζω κάτι κουλά εδώ μέσα για εκβιασμούς και υποχρεώσεις και κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο... Λες και δεν υπάρχουν άλλα προγράμματα που να κάνουν αυτή τη δουλειά, λες και δεν υπάρχουν άλλες υπηρεσίες, λες και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι επικοινωνίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 προσωπικά ξήλωσα την εφαρμογή του fb από το κινητό android λόγω των permissions , και μπαίνω στη σελιδα από τον browser χωρίς κανένα permission... Για τον ίδιο λόγο ξήλωσα και το dropbox και αγόρασα το dropsync που έχει μόνο network permission , για daily backup μηνυμάτων - ιστορικού κλήσεων - φωτός - φακέλλων κλπ. και έχω βρει την ησυχία μου.. Ιδανικά το android θα έπρεπε να επιτρέπει στο χρήστη να ορίσει ποια από τα permissions που ζητάει μια εφαρμογή θα επιτρέψει, και όχι ή όλα ή τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 προσωπικά ξήλωσα την εφαρμογή του fb από το κινητό android λόγω των permissions , και μπαίνω στη σελιδα από τον browser χωρίς κανένα permission... Για τον ίδιο λόγο ξήλωσα και το dropbox και αγόρασα το dropsync που έχει μόνο network permission , για daily backup μηνυμάτων - ιστορικού κλήσεων - φωτός - φακέλλων κλπ. και έχω βρει την ησυχία μου.. Ιδανικά το android θα έπρεπε να επιτρέπει στο χρήστη να ορίσει ποια από τα permissions που ζητάει μια εφαρμογή θα επιτρέψει, και όχι ή όλα ή τίποτα. Αυτό γίνεται στο BB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα