Προς το περιεχόμενο

Facebook: Αποκλειστικά μέσω του Messenger η ανταλλαγή μηνυμάτων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Facebook θα προχωρήσει στην αφαίρεση της δυνατότητας ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ χρηστών μέσα από την κύρια εφαρμογή του για iOS και Android, υποχρεώνοντας έτσι τους χρήστες να χρησιμοποιούν αποκλειστικά την εφαρμογή Facebook Messenger.Ο λόγος για την απόφαση αυτή όπως αναφέρει η εταιρεία είναι οι περιορισμένες δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία μέσα από την εφαρμογή του Facebook οι οποίες δε συγκρίνονται με την πλήρη εμπειρία που δίνει η εφαρμογή του Messenger και η οποία είναι επικεντρωμένη μόνο στην ανταλλαγή μηνυμάτων.

Ήδη το Facebook έχει ξεκινήσει να ενημερώνει τους χρήστες του για την επικείμενη αλλαγή αρχής γενομένης από την Ευρώπη, μια διαδικασία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες. Από την πολιτική αυτή εξαιρούνται μέχρι στιγμής όσοι διαθέτουν Android συσκευή με περιορισμένη μνήμη αφού το Facebook Messenger δεν διατίθεται για τα συγκεκριμένα smartphones. Ακόμα οι χρήστες συσκευών Windows Phone αλλά και όσοι χρησιμοποιούν tablet, θα εξακολουθούν να έχουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα μέσα από τις εγγενείς εφαρμογές του Facebook.

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και καλά κάνουν. Είναι καλή εφαρμογή. Ειδικά η δυνατότητα να έχω ανοιχτή μια συνομιλία στην οθόνη έχοντας οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανοιχτή είναι όλα τα λεφτά. Μπορώ να σερφαρω για παράδειγμα και να σχολιάζω στο Messenger χωρίς να αλλάζω συνέχεια τις εφαρμογές. Είναι καιρός να τη μάθει ο κόσμος. Συν ότι φβ έχουν σχεδόν όλοι οπότε έχει τους περισσότερος χρήστες.

Επιτέλους είμαι μια ευκαιρία να καταλήξουμε σε μια εφαρμογή για μηνύματα. .. βαρέθηκα να έχω 3-4 εφαρμογές γιατί ο καθένας θεωρεί ότι κάποια άλλη εφαρμογή είναι καλύτερη. Αυτή τα έχει όλα και την έχουν όλοι.

• Like 10

Και καλά κάνουν. Είναι καλή εφαρμογή. Ειδικά η δυνατότητα να έχω ανοιχτή μια συνομιλία στην οθόνη έχοντας οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανοιχτή είναι όλα τα λεφτά. Μπορώ να σερφαρω για παράδειγμα και να σχολιάζω στο Messenger χωρίς να αλλάζω συνέχεια τις εφαρμογές. Είναι καιρός να τη μάθει ο κόσμος. Συν ότι φβ έχουν σχεδόν όλοι οπότε έχει τους περισσότερος χρήστες.

Επιτέλους είμαι μια ευκαιρία να καταλήξουμε σε μια εφαρμογή για μηνύματα. .. βαρέθηκα να έχω 3-4 εφαρμογές γιατί ο καθένας θεωρεί ότι κάποια άλλη εφαρμογή είναι καλύτερη. Αυτή τα έχει όλα και την έχουν όλοι.

Τα permissions που ζηταει τα εχεις δει;

Για να κανω chat με καποιον πρεπει να εχω facebook;

Εχει αλλες εφαρμογες πολυ καλυτερες, πχ viber, whatsapp.

• Like 1

Τα permissions που ζηταει τα εχεις δει;

Για να κανω chat με καποιον πρεπει να εχω facebook;

Εχει αλλες εφαρμογες πολυ καλυτερες, πχ viber, whatsapp.

γι αυτο ειναι το root

μου ειχε σπασει τα νευρα, την τελευταια φορα και το ειχα ξηλωσει.. μια χαρα κανω τη δουλεια μεσα απο την εφαρμογη του Φεις.. εξαναγκασμος παλι..

• Like 1

Και γιατί να μην ενσωματωθούν τα features του messenger στην κύρια εφαρμογή του facebook;

Και προς το παρόν καλή είναι όπως είναι χωρίς update. Άμα κόψουν και τη πρόσβαση στα API για την παλιά, ένας λόγος να φύγει τελείως από το κινητό η σαβούρα...

• Like 5

Ευτυχως δεν επιρρεαζεται η χρηση chat μεσα απο τις επαφες των κινητων. Δεν εχω βαλει εφαρμογη facebook σε καμια συσκευη μου, απλα συγχρονιζω των τηλεφωνικο μου καταλογο.

παιδιά συγνώμη κιόλας δεν το κάνει για την δικιά μας εμπειρία άλλα γτ αν διαβάσετε τι δικαιώματα έχει η εφαρμογή στο τηλέφωνο θα νιώσετε λίγο τι θέλει να πει ο ποιητής ....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...